Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyją syreny, a nikt nie staje... |
ale wichry!!!!!!!!!!!!!!!!! Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyją syreny, a nikt nie staje... |
Gizmo...dzieki za rade. Oczywiscie, ze nie kieruje sie gustami forumowiczow. Ostatnio malo przebywam w Polsce a tak wiele sie w naszym kraju dzieje. Likwiduja i otwieraja nowe firmy, w tym byc moze rowniez uslugi foto. Dlategotez korzystam (poraz pierwszy) z pomocy ludzi, ktorzy sa tak mili i podaja strony internetowe, nazwy fotolab... znam kilka z nich Gabs, kodak na dmowskiego ale nie ze wszystkich korzystalam wiec czasem warto jest zapytac o zdanie innych. Decyzja i tak nalezy do mnie, nieprawdaz? Wszyskim bardzo dziekuje za pomoc, zowniez "koniu", ktory tak bardzo polecal mi syrenke:)) Milego dnia
|
|
Bez kitu ja mieszkam niedaleko lidera i byłem świadkiem zerwania dachu akurat wyglądałem przez okno i miałem iśc już spać.Nagle zobaczyłem ,że z liderka spada wielki kawał blachy .... Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Szukam stomatologa w Łomży, który przyjmuje małe dzieci. Czy ktoś mógłby mi polecić do kogo warto się udać? Z góry dziękuję i pozdrawiam.
|
|
Fontanna tak ale w innym bardziej ciekawym kształcie. Bez przesady z zielenią, można by ją posadzić punktowo w różnych miejscach placu. Np. Duże wysokie drzewa iglaste, odgrodzone barierką od wandali, za brierką jakieś klomby lub inna niska zieleń. Barierka powinna być w pewnej odległości od drzewa, takiej by do korzeni dochodziło powietrze i nie niszczyły one (wybrzuszały) kostki. Nad korzeniami powinna być ziemia a nie kostka lub asfalt. Ewentualnie mogłyby nad korzeniami być metalowe kratki tak jak jest to w turystycznych miastach gdzie szanuje się zieleń. Tych miejsc zieleni powinno być nie zadużo tak by na placu mogły odbywać się imprezy, np. jarmarki, koncerty. Nie powinno zabraknąć stylowych ławeczek i lamp ulicznych. Jestem pewny, że nasi wybrani w magistracie zaglądają na forum i skorzystają z mądrości piszących. Powinna to być dla nich lektura obowiązkowa. Wiedzieliby co sądzą mieszkańcy o wielu sprawach, wykorzystali by może wiele ciekawych pomysłów. Czekam wciąż na kontynację poczynań z bulwarami, w tej sprawie też na forum było ciekawie, ba nawet na forum mędrcy z magistratu składali obietnice. Nie uważam, że w Łomży mamy zbyt dużo parków to raczej dwa skwery. Teren przy kościele Miłosierdzia jeszcze nie przypomina parku i długo jeszcze nie będzie przypominał. Przykładem miasta z parkami, terenami zielonymi może być Wrocław.
|
|
najfaniej jechać do warszawy i się podniecić, że jeździło nocnymi i było w MM ;]
|
|
leo70 na ktoryms ze spotkan kaczka z rozpedu chcial cmoknac w raczke ktoregos z panow politykow ;) Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
TASMAN nie znam Cię więc nie mogę iść z Tobą na piwko. Ja nie umawiam sie w ciemno. Poza tym nie rozumiem skąd się wzięła taka propozycja z Twojej strony, nawet nie wiesz jak wyglądam. Martita
|
|
hehhe dobry kawałek ten topic:) TASMANA popieram - trzeba łapać życie za rogi. jak juz wiadomo że masz 28 lat to nie jest źle:) w Tinie powinni napisać o wykorzystywaniu internetu w godzinach pracy ---> Autor: martita (---.doplaty.gov.pl) :) a tak na poważnie to miłego spotkania koleżaneczki :)
|
|
kiernek a gdybys Ty był na miejscu maturzystów... moze juz jestes nim, nie wiem, to chcialbys czekac rok, zeby zdawac znowu mature, czy dostać amnestię? chyba lepiej amnestie i isc na jakąś uczelnie, a później mieć wykształcenie wyższe, a nie średnie zawodowe ! Zauważ, że niektorym brakuje np 1% czy 2% do tych 30 % !! a przeciez tyle czasu trzeba sie uczyć na to wszystko... zarywać noce i siedziec w ksiazkach, a dowiadujesz sie, ze oblales i co wtedy?
|
|
Jutro o godzinie 17:00 w auli Państwowej Wyższej Szkoły Informatyki i Przedsiębiorczości na ul. Poznańskiej odbędzie się Walne Zwyczajne Sprawozdawczo Wyborcze Zgromadzenie Członków Stowarzyszenia ŁKS. Wybiera się ktoś z kibiców naszego klubu na to, jakby nie było, ważne spotkanie? rudy błazen z druhem
|
|
jeszcze tylko tego trzeba po co komu ten pomnik, nie mają co z forsą robić chyba Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
najlepszy jest typ co szuka kierowcy busa od zaraz, pilne itp. ogłoszenie pojawia się co kilka tygodni typ jest jakiś pojeb.any nie chce powiedzieć jaka to firma, gdzie jest a oprócz doświadczenia jako kierowaca wymaga studiów, kursów i hu.j wie czego (tak naprawdę chodzi o piekarnie) :D te ogłoszenia w większości są beznadziejne bo pochodzą od lokalnych biznesmenów hehe Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
dla porównania na egzaminie zawodowym w technikum trzeba mieć 75% żeby zdać. 30 to i tak bardzo mało
|
|
A po co tak dużo zjadłeś? rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |