piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wyją syreny, a nikt nie staje...

ale wichry!!!!!!!!!!!!!!!!!

Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wyją syreny, a nikt nie staje...

Gizmo...dzieki za rade. Oczywiscie, ze nie kieruje sie gustami forumowiczow. Ostatnio malo przebywam w Polsce a tak wiele sie w naszym kraju dzieje. Likwiduja i otwieraja nowe firmy, w tym byc moze rowniez uslugi foto. Dlategotez korzystam (poraz pierwszy) z pomocy ludzi, ktorzy sa tak mili i podaja strony internetowe, nazwy fotolab... znam kilka z nich Gabs, kodak na dmowskiego ale nie ze wszystkich korzystalam wiec czasem warto jest zapytac o zdanie innych. Decyzja i tak nalezy do mnie, nieprawdaz?
Wszyskim bardzo dziekuje za pomoc, zowniez "koniu", ktory tak bardzo polecal mi syrenke:))

Milego dnia

Bez kitu ja mieszkam niedaleko lidera i byłem świadkiem zerwania dachu akurat wyglądałem przez okno i miałem iśc już spać.Nagle zobaczyłem ,że z liderka spada wielki kawał blachy ....

Uwaga!!! nabity :)))))

Szukam stomatologa w Łomży, który przyjmuje małe dzieci. Czy ktoś mógłby mi polecić do kogo warto się udać? Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Fontanna tak ale w innym bardziej ciekawym kształcie. Bez przesady z zielenią, można by ją posadzić punktowo w różnych miejscach placu. Np. Duże wysokie drzewa iglaste, odgrodzone barierką od wandali, za brierką jakieś klomby lub inna niska zieleń. Barierka powinna być w pewnej odległości od drzewa, takiej by do korzeni dochodziło powietrze i nie niszczyły one (wybrzuszały) kostki. Nad korzeniami powinna być ziemia a nie kostka lub asfalt. Ewentualnie mogłyby nad korzeniami być metalowe kratki tak jak jest to w turystycznych miastach gdzie szanuje się zieleń. Tych miejsc zieleni powinno być nie zadużo tak by na placu mogły odbywać się imprezy, np. jarmarki, koncerty. Nie powinno zabraknąć stylowych ławeczek i lamp ulicznych.

Jestem pewny, że nasi wybrani w magistracie zaglądają na forum i skorzystają z mądrości piszących. Powinna to być dla nich lektura obowiązkowa. Wiedzieliby co sądzą mieszkańcy o wielu sprawach, wykorzystali by może wiele ciekawych pomysłów. Czekam wciąż na kontynację poczynań z bulwarami, w tej sprawie też na forum było ciekawie, ba nawet na forum mędrcy z magistratu składali obietnice.

Nie uważam, że w Łomży mamy zbyt dużo parków to raczej dwa skwery. Teren przy kościele Miłosierdzia jeszcze nie przypomina parku i długo jeszcze nie będzie przypominał. Przykładem miasta z parkami, terenami zielonymi może być Wrocław.

najfaniej jechać do warszawy i się podniecić, że jeździło nocnymi i było w MM ;]

leo70 na ktoryms ze spotkan kaczka z rozpedu chcial cmoknac w raczke ktoregos z panow politykow ;)

Signature will be available soon. Please wait ;)

TASMAN nie znam Cię więc nie mogę iść z Tobą na piwko. Ja nie umawiam sie w ciemno. Poza tym nie rozumiem skąd się wzięła taka propozycja z Twojej strony, nawet nie wiesz jak wyglądam.
Martita

hehhe dobry kawałek ten topic:)

TASMANA popieram - trzeba łapać życie za rogi. jak juz wiadomo że masz 28 lat to nie jest źle:)

w Tinie powinni napisać o wykorzystywaniu internetu w godzinach pracy ---> Autor: martita (---.doplaty.gov.pl) :)

a tak na poważnie to miłego spotkania koleżaneczki :)

kiernek a gdybys Ty był na miejscu maturzystów... moze juz jestes nim, nie wiem, to chcialbys czekac rok, zeby zdawac znowu mature, czy dostać amnestię? chyba lepiej amnestie i isc na jakąś uczelnie, a później mieć wykształcenie wyższe, a nie średnie zawodowe ! Zauważ, że niektorym brakuje np 1% czy 2% do tych 30 % !! a przeciez tyle czasu trzeba sie uczyć na to wszystko... zarywać noce i siedziec w ksiazkach, a dowiadujesz sie, ze oblales i co wtedy?

Jutro o godzinie 17:00 w auli Państwowej Wyższej Szkoły Informatyki i Przedsiębiorczości na ul. Poznańskiej odbędzie się Walne Zwyczajne Sprawozdawczo Wyborcze Zgromadzenie Członków Stowarzyszenia ŁKS. Wybiera się ktoś z kibiców naszego klubu na to, jakby nie było, ważne spotkanie?

rudy błazen z druhem

jeszcze tylko tego trzeba po co komu ten pomnik, nie mają co z forsą robić chyba

najlepszy jest typ co szuka kierowcy busa od zaraz, pilne itp. ogłoszenie pojawia się co kilka tygodni typ jest jakiś pojeb.any nie chce powiedzieć jaka to firma, gdzie jest a oprócz doświadczenia jako kierowaca wymaga studiów, kursów i hu.j wie czego (tak naprawdę chodzi o piekarnie) :D

te ogłoszenia w większości są beznadziejne bo pochodzą od lokalnych biznesmenów hehe

dla porównania na egzaminie zawodowym w technikum trzeba mieć 75% żeby zdać.
30 to i tak bardzo mało

A po co tak dużo zjadłeś?

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org