sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ludzkie oblicze ZUS ?

ale to ktos indywidualnie wynajmuje sale i organizuje zajecia czy tao jakas firma lub silownia ma i wuynajmuje ludzi i organizuje?
a tak apropo ile w EWIE za takie zajecia?

.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ludzkie oblicze ZUS ?

joł joł :D

a tak na marginesie to mysle że bym ciebie zjadł a jesli sie tak bedziesz prosił to się napewno spotkamy synku

.

buehhehe, co z kolegami sie skonsultowales?? zapraszam wiec cieciu

Retro, Hemmm... no to żebym chwalił. Ale rozmiawiałem ze zmajomymi to mówili że było co jeść, a w obsłudze było może ze dwie nowe osoby,i z tego co wiem to tam jedna z tych sałych osób tam troche nie pasowała !! A na Sylwestra prawie wszystkie lokale dobierają ludzi dodatkowych !! Co do zespołu to rzeczywiście był OK(byłą nawet gwiazda wieczoru Elena Rutkowska) , ale też był fajny pokaz fajerwerków. Za to w Rampie Vip podobno zabrakło w ogóle jedzenia nie było w cenie wódki żadnych ciekawych atrakcji a cena była niższa o 50zł !!

darek305: po jedzeniu przywożonym z rampy już niejednokrotnie ja i moje koleżanki z pracy miałyśmy przygody żołądkowe. Poza tym to rozumiem twój brak obiektywizmu - czujesz się tam "jak u siebie". Oboje wiemy o co chodzi, chyba nie muszę się więcej rozpisywać w tym temacie.

a ja byłęm ze znajomymi w Koronie:D hehe impreza dla nieco starszej młodzieży ale było fajnie:) no może poza tym ,że troszkę dużo ludzi było:D jedzonko super:) ja nie narzekałem no troszkę orkiestra mogłaby tak nie fałszować -ale co tam-będę go miło wspominał i za rok też z chęcią tam sie wybiorę:)

lomzarap.fora.pl tu tak pisz a nie zasmiecasz forum?? Rozumiem ze lubisz tą muzyke ale nie przesadzaj !

A to akurat prawda.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org