Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ludzkie oblicze ZUS ? |
ale to ktos indywidualnie wynajmuje sale i organizuje zajecia czy tao jakas firma lub silownia ma i wuynajmuje ludzi i organizuje? a tak apropo ile w EWIE za takie zajecia? .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ludzkie oblicze ZUS ? |
joł joł :D
|
|
a tak na marginesie to mysle że bym ciebie zjadł a jesli sie tak bedziesz prosił to się napewno spotkamy synku .
|
|
buehhehe, co z kolegami sie skonsultowales?? zapraszam wiec cieciu
|
|
Retro, Hemmm... no to żebym chwalił. Ale rozmiawiałem ze zmajomymi to mówili że było co jeść, a w obsłudze było może ze dwie nowe osoby,i z tego co wiem to tam jedna z tych sałych osób tam troche nie pasowała !! A na Sylwestra prawie wszystkie lokale dobierają ludzi dodatkowych !! Co do zespołu to rzeczywiście był OK(byłą nawet gwiazda wieczoru Elena Rutkowska) , ale też był fajny pokaz fajerwerków. Za to w Rampie Vip podobno zabrakło w ogóle jedzenia nie było w cenie wódki żadnych ciekawych atrakcji a cena była niższa o 50zł !!
|
|
darek305: po jedzeniu przywożonym z rampy już niejednokrotnie ja i moje koleżanki z pracy miałyśmy przygody żołądkowe. Poza tym to rozumiem twój brak obiektywizmu - czujesz się tam "jak u siebie". Oboje wiemy o co chodzi, chyba nie muszę się więcej rozpisywać w tym temacie.
|
|
a ja byłęm ze znajomymi w Koronie:D hehe impreza dla nieco starszej młodzieży ale było fajnie:) no może poza tym ,że troszkę dużo ludzi było:D jedzonko super:) ja nie narzekałem no troszkę orkiestra mogłaby tak nie fałszować -ale co tam-będę go miło wspominał i za rok też z chęcią tam sie wybiorę:)
|
|
lomzarap.fora.pl tu tak pisz a nie zasmiecasz forum?? Rozumiem ze lubisz tą muzyke ale nie przesadzaj !
|
|
A to akurat prawda.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |