sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jak myslicie kto za tym stoi?

nooo, u mnie też napadało śniegu:) aczkolwiek mówili mi, że ma stopnąć popołudniu. a niech ino spróbuje!!! pozdrawiam.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jak myslicie kto za tym stoi?

Ja miałem taki problem wczoraj :D

Ja dzisiaj to sam mialem :/

problem glowy scietej...

jak sie śpi do 14 stej to tak to wygląda

Proponuje Herbatkę z melisy , odpręża i uspokaja . Powinna pomóc na sen ;)

Samochody coraz tansze,dużo małolatów wyjeżdza teraz za granice,przyjezdzaja kupuja fure i sie wożą,poczekaj az wejdziemy do strefy euro wtedy sie zacznie

. Re: Trening. loko 01-11-06 01:11

Anthony (tadeusz wajche przełórz)
....................................................................................................................................................................
Re: syf na forum daktyl 23-07-06 23:43

loko właśnie takie osoby jak ty śmiecają te forum
..........................................................................................................................................................................
Re: Samochód loko 06-06-06 21:54

toyota i tylko toyota
..............................................................................................................................................................
. Re: najlepsza stylistka paznokci w Łomży loko 12-05-06 17:08

kaśka jesteś blądynką??

Loko! Przejrzałem Twoje posty, głowa puchnie patrząc na nie. Żadnego konkretnego tematu, za to same debilne odpowiedzi. Gdybyś był na innym forum łomżyńskim już dawno wyleciałbyś z hukiem. Może jesteś następcą byłego uczestnika forum o nicku cycq?

Przykłady kilku Twoich postów, z jakiej litery piszę się nazwy samochodów? Ile jest tu byków? Nie ma wyrazu bez byka, koniecznie podszkol się z języka polskiego.
Dlaczego w temacie Ku przestrodze zwróciłeś uwagę, że żle podałem markę samochodu i dlaczego markę samochodu napisałem z małej litery? Czy w tym temacie marka samochodu i z jaki litery była napisana nazwa samochodu, było takie ważne ? Chcąc krytykować kogoś za błędne pisanie, trzeba samemu służyć dobrym przykładem
Dlaczego nie odpowiedziałeś na moje pytanie: Jak zapobiec pladze pijanych kierowców? Dlaczego mimo coraz bardziej dotkliwych kar, liczba ich wcale nie zmniejsza się, lecz wręcz odwrotnie wciąż rośnie?.
Loko, więcej z Tobą nie będę dyskutował. Jeszcze jedno. Dziękuję za komplement. Jestem w/g Ciebie chłopcem rocznik 47.

Chciałem podziękować dla kolegi ADALL-a i koleżanki Belli za krótkie konstruktywne odpowiedzi. Gdyby w ten sposób były prowadzone dyskusje nie byłoby zaśmiecania forum.

Pozdrowienia

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Już jest kolejna litera "Ł"

Witam wszystkich. Jak to powiedzial Czizys kiedys: "Szukajcie a znajdziecie"
Mi zalezalo i znalazlem! Polecam tereny szpitala wojewódzkigo w Łomży (Skacze tam od roku i jestem zadowolony). I proponuje zorganizowac jakis wiekszy freeruning wlasnie tam w okolicach wiosny. Jak ktos jest chętny i ogarnia w pk niech sie zglosi do mnie na gg 671332. Słabszym radze potrenowac na lekcjach wf-u ;) (mozna nauczyc sie podstaw skaczac np przez kozla lub rabiac przewroty w przód na materacu). Jak kochasz ten "styl życia" to odezwij sie do mnie na gg ;)

pozdrowic

Wpadł na plan i pojedzie do KAN wygra nagrodę za swą urodę ...

Niech upadają ważne że MPT się trzyma;)

Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!

przy mostku to mieszka jakiś policjant. to znaczy mieszkał pare lat temu, bo jak staneliśmy tam raz z chłopakami i "niechcący" ktoś od nas rozjechał samochodem znak to skubany jak zobaczył że wrzucamy go do kanałku - wyskoczył z blachą.

coś krzyczał, że nas aresztuje i po nas już jadą :)

oczywiście nikt nie został aresztowany - więcej tam sie nie pokazywałem bo to nie moje rejony

Tasman:Najpierw to naucz się czytać.

niewiem o co Ci chodziło. Informacje, umieszczone na stronie Łomży to ja juz czytałam, ale ja potrzebuje bardziej szczegółowych danych stąd moje zapytanie :/

Bimbo !

www.serials.ws :) Uwaga na wirusy !

TEZETYKA

Dzięki Ptysiu za pomoc.pozdrawiam

Bimbo !

dobra miejscówka na knajpę jest w tym czerwonym budynku na Giełczyńskiej przy chińczyku tam co kiedyś bank był tylko pewnie taniej by było to od nowa postawić niż wyremontować

Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!

FIN kolek to jest z Ciebie Sherlocku. Wlasnie dlatego pytam na co mu papier, bo na wiedzy mu nie zalezy, a jesli chodzi o prace, to nikt teraz na to nie patrzy. Jak nic nie umiesz to mozesz miec i doktorat. Co do mojego wyksztalcenia to wlasnie koncze magisterke, gimnazjum zostawiam Tobie geniuszu, bo wiedzy masz pewnie tyle samo co kultury.

Bimbo !

Masz może to poczytaj...
http://4lomza.pl/index.php?wiad=9680

interesują mnie wasze opinie, wasza wiedza o tym miejscu. Ptysiu91 ja czytałam te artykuły ale chce wiedziec co na ten temat wie i co sądzi o tym miejscu "przeciętny Kowalski" z Łomży

Białystok pisze sie razem ! panie STOKU :P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org