Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jak myslicie kto za tym stoi? |
nooo, u mnie też napadało śniegu:) aczkolwiek mówili mi, że ma stopnąć popołudniu. a niech ino spróbuje!!! pozdrawiam. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jak myslicie kto za tym stoi? |
Ja miałem taki problem wczoraj :D
|
|
Ja dzisiaj to sam mialem :/
|
|
problem glowy scietej...
|
|
jak sie śpi do 14 stej to tak to wygląda
|
|
Proponuje Herbatkę z melisy , odpręża i uspokaja . Powinna pomóc na sen ;)
|
|
Samochody coraz tansze,dużo małolatów wyjeżdza teraz za granice,przyjezdzaja kupuja fure i sie wożą,poczekaj az wejdziemy do strefy euro wtedy sie zacznie
|
|
. Re: Trening. loko 01-11-06 01:11 Anthony (tadeusz wajche przełórz) .................................................................................................................................................................... Re: syf na forum daktyl 23-07-06 23:43 loko właśnie takie osoby jak ty śmiecają te forum .......................................................................................................................................................................... Re: Samochód loko 06-06-06 21:54 toyota i tylko toyota .............................................................................................................................................................. . Re: najlepsza stylistka paznokci w Łomży loko 12-05-06 17:08 kaśka jesteś blądynką?? Loko! Przejrzałem Twoje posty, głowa puchnie patrząc na nie. Żadnego konkretnego tematu, za to same debilne odpowiedzi. Gdybyś był na innym forum łomżyńskim już dawno wyleciałbyś z hukiem. Może jesteś następcą byłego uczestnika forum o nicku cycq? Przykłady kilku Twoich postów, z jakiej litery piszę się nazwy samochodów? Ile jest tu byków? Nie ma wyrazu bez byka, koniecznie podszkol się z języka polskiego. Dlaczego w temacie Ku przestrodze zwróciłeś uwagę, że żle podałem markę samochodu i dlaczego markę samochodu napisałem z małej litery? Czy w tym temacie marka samochodu i z jaki litery była napisana nazwa samochodu, było takie ważne ? Chcąc krytykować kogoś za błędne pisanie, trzeba samemu służyć dobrym przykładem Dlaczego nie odpowiedziałeś na moje pytanie: Jak zapobiec pladze pijanych kierowców? Dlaczego mimo coraz bardziej dotkliwych kar, liczba ich wcale nie zmniejsza się, lecz wręcz odwrotnie wciąż rośnie?. Loko, więcej z Tobą nie będę dyskutował. Jeszcze jedno. Dziękuję za komplement. Jestem w/g Ciebie chłopcem rocznik 47. Chciałem podziękować dla kolegi ADALL-a i koleżanki Belli za krótkie konstruktywne odpowiedzi. Gdyby w ten sposób były prowadzone dyskusje nie byłoby zaśmiecania forum. Pozdrowienia "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Już jest kolejna litera "Ł"
|
|
Witam wszystkich. Jak to powiedzial Czizys kiedys: "Szukajcie a znajdziecie" Mi zalezalo i znalazlem! Polecam tereny szpitala wojewódzkigo w Łomży (Skacze tam od roku i jestem zadowolony). I proponuje zorganizowac jakis wiekszy freeruning wlasnie tam w okolicach wiosny. Jak ktos jest chętny i ogarnia w pk niech sie zglosi do mnie na gg 671332. Słabszym radze potrenowac na lekcjach wf-u ;) (mozna nauczyc sie podstaw skaczac np przez kozla lub rabiac przewroty w przód na materacu). Jak kochasz ten "styl życia" to odezwij sie do mnie na gg ;) pozdrowic
|
|
Wpadł na plan i pojedzie do KAN wygra nagrodę za swą urodę ... Niech upadają ważne że MPT się trzyma;) Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
przy mostku to mieszka jakiś policjant. to znaczy mieszkał pare lat temu, bo jak staneliśmy tam raz z chłopakami i "niechcący" ktoś od nas rozjechał samochodem znak to skubany jak zobaczył że wrzucamy go do kanałku - wyskoczył z blachą. coś krzyczał, że nas aresztuje i po nas już jadą :) oczywiście nikt nie został aresztowany - więcej tam sie nie pokazywałem bo to nie moje rejony
|
|
Tasman:Najpierw to naucz się czytać. niewiem o co Ci chodziło. Informacje, umieszczone na stronie Łomży to ja juz czytałam, ale ja potrzebuje bardziej szczegółowych danych stąd moje zapytanie :/ Bimbo !
|
|
www.serials.ws :) Uwaga na wirusy !
|
|
TEZETYKA |
Dzięki Ptysiu za pomoc.pozdrawiam Bimbo !
|
|
dobra miejscówka na knajpę jest w tym czerwonym budynku na Giełczyńskiej przy chińczyku tam co kiedyś bank był tylko pewnie taniej by było to od nowa postawić niż wyremontować Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
FIN kolek to jest z Ciebie Sherlocku. Wlasnie dlatego pytam na co mu papier, bo na wiedzy mu nie zalezy, a jesli chodzi o prace, to nikt teraz na to nie patrzy. Jak nic nie umiesz to mozesz miec i doktorat. Co do mojego wyksztalcenia to wlasnie koncze magisterke, gimnazjum zostawiam Tobie geniuszu, bo wiedzy masz pewnie tyle samo co kultury. Bimbo !
|
|
|
interesują mnie wasze opinie, wasza wiedza o tym miejscu. Ptysiu91 ja czytałam te artykuły ale chce wiedziec co na ten temat wie i co sądzi o tym miejscu "przeciętny Kowalski" z Łomży
|
|
Białystok pisze sie razem ! panie STOKU :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |