sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prezydent dalej chce biogazowni na Poligonowej śmierdząca łomża

Ab sofort steht hier ein riesiges Angebot rund um die Uhr fur Sie bereit: Flugpauschalreisen, Last-minute-schnappchen-reisen, Fluge, AMEPORA last minute Bahnurlaub, Jugendreisen, Hotelubernachtungen, Mietwagen etc. AuBerdem gibt es jede Menge Events&Veranstaltungen aus allen Themenbereichen.

Od zaraz jest tu dostepna ogromna oferta dla państwa na okrągło:podróż lotnicza, "last Minute' chwytaj urlob pociagem, młodziezowy rejs, hotele całonocne, samochód do wynajęcia, pozatym mnustwo ewentualnosci w tym impres na wszystkie zakresy temaczyczne.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prezydent dalej chce biogazowni na Poligonowej śmierdząca łomża

Zespół firma, 606346338, granie na żywo wszystkiego co zechcesz, muzyka dopasowana do towarzystwa. Polecam, kamerzysta bodajże z Nowogrodu Kotowski chyba ale kontaktu nie posiadam

ich forum http://www.clublomza.fora.pl/index.php

nikt do tej pory nie rozstrzygnął czy stan wojenny został wtedy wprowadzony słusznie czy też nie... zagrożenie ze stronu ZSRR istniało, ale czy było tak duże???

http://www.darzbor.v24.pl/vb/index.php

Polityka obecnego prezesa polega prawie wyłącznie na łataniu dziury w kasie klubu za pomocą sprzedaży zawodników. Jednak czy to ma jakiś sens ta sprzedaż, zobaczcie sprzeda się zawodnika, a kasa za tego zawodnika jest nam oddawana w kilkunastu ratach. Za Truszkowskiego jeszcze do tej pory nie została cała kasa zapłacona, wpłynęło dopiero kilka rat z pełnej kwoty. Taka sprzedaż to typowa głupota.

TYLKO ŁOMŻA 84".

Najlepsze zdjecia robi Foto Partner na Malachowskiego.Swietna obsluga i naprawde swietna jakosc zdjec w krotkim czasie.

Masz rację marcelus2000-jeszcze mogłaby być kaszanka z cebulką, albo kiszka ziemniaczana,domowy bigosik,pierogi z jagodami...mniam mniam :)
Ale kebab rzeczywiście na dworcu od szczytu- najlepszy.Choć ja osobiście wolę pitę, a nie w bułce. Tylko to już kwestia gustu,a właściwie smaku:)

Makmarc towarzystwo cosik leniwe -wątpię ,by chciało ruszyć tyłeczki i spotkać się. Prędzej piwko ich skusi niż kebab. Chociaż... któż to wie...

Kosmetyczka Gosia z zakladu Amelia z Poloneza jest super, naprawde polecam. Chodze do niej juz od kilku lat i nie zamienilabym na zadna inna. A p. Masiuta zainfekowala twarz mojej znajomej.

w takiej hali przy tartaku na Sikorskiego!Za targowiskiem prywatnym w kierunku do Wojska Polskiego!

Nikogo błotem nie obrzucałem,reklamy nie potrzebuje gdyz nie jestem hodowcą.
Pisałem jak to ma wyglądac i w wiekszosci tak jest.Przypadki, nie przecze, trafiaja się i nalezy je napietnować.
Póki co psi świat zmierza jednak w tym kierunku który opisałem.Dzieki temu np.powstają nowe rasy.
Pozdrawiam serdecznie.

janek ciekawe ile ty wazysz

Moje auto ma 21 lat i bez dobrego mechanika było by kiepsko, ponieważ co raz sprawia mi niespodzianki. Zawsze prowadzę je do zakładu za jedn. wojskową na al.legionów, tam sprzedają skutery...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org