Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent dalej chce biogazowni na Poligonowej śmierdząca łomża |
Ab sofort steht hier ein riesiges Angebot rund um die Uhr fur Sie bereit: Flugpauschalreisen, Last-minute-schnappchen-reisen, Fluge, AMEPORA last minute Bahnurlaub, Jugendreisen, Hotelubernachtungen, Mietwagen etc. AuBerdem gibt es jede Menge Events&Veranstaltungen aus allen Themenbereichen. Od zaraz jest tu dostepna ogromna oferta dla państwa na okrągło:podróż lotnicza, "last Minute' chwytaj urlob pociagem, młodziezowy rejs, hotele całonocne, samochód do wynajęcia, pozatym mnustwo ewentualnosci w tym impres na wszystkie zakresy temaczyczne.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent dalej chce biogazowni na Poligonowej śmierdząca łomża |
Zespół firma, 606346338, granie na żywo wszystkiego co zechcesz, muzyka dopasowana do towarzystwa. Polecam, kamerzysta bodajże z Nowogrodu Kotowski chyba ale kontaktu nie posiadam
|
|
ich forum http://www.clublomza.fora.pl/index.php
|
|
nikt do tej pory nie rozstrzygnął czy stan wojenny został wtedy wprowadzony słusznie czy też nie... zagrożenie ze stronu ZSRR istniało, ale czy było tak duże???
|
|
http://www.darzbor.v24.pl/vb/index.php
|
|
Polityka obecnego prezesa polega prawie wyłącznie na łataniu dziury w kasie klubu za pomocą sprzedaży zawodników. Jednak czy to ma jakiś sens ta sprzedaż, zobaczcie sprzeda się zawodnika, a kasa za tego zawodnika jest nam oddawana w kilkunastu ratach. Za Truszkowskiego jeszcze do tej pory nie została cała kasa zapłacona, wpłynęło dopiero kilka rat z pełnej kwoty. Taka sprzedaż to typowa głupota. TYLKO ŁOMŻA 84".
|
|
Najlepsze zdjecia robi Foto Partner na Malachowskiego.Swietna obsluga i naprawde swietna jakosc zdjec w krotkim czasie.
|
|
Masz rację marcelus2000-jeszcze mogłaby być kaszanka z cebulką, albo kiszka ziemniaczana,domowy bigosik,pierogi z jagodami...mniam mniam :) Ale kebab rzeczywiście na dworcu od szczytu- najlepszy.Choć ja osobiście wolę pitę, a nie w bułce. Tylko to już kwestia gustu,a właściwie smaku:) Makmarc towarzystwo cosik leniwe -wątpię ,by chciało ruszyć tyłeczki i spotkać się. Prędzej piwko ich skusi niż kebab. Chociaż... któż to wie...
|
|
Kosmetyczka Gosia z zakladu Amelia z Poloneza jest super, naprawde polecam. Chodze do niej juz od kilku lat i nie zamienilabym na zadna inna. A p. Masiuta zainfekowala twarz mojej znajomej.
|
|
w takiej hali przy tartaku na Sikorskiego!Za targowiskiem prywatnym w kierunku do Wojska Polskiego!
|
|
Nikogo błotem nie obrzucałem,reklamy nie potrzebuje gdyz nie jestem hodowcą. Pisałem jak to ma wyglądac i w wiekszosci tak jest.Przypadki, nie przecze, trafiaja się i nalezy je napietnować. Póki co psi świat zmierza jednak w tym kierunku który opisałem.Dzieki temu np.powstają nowe rasy. Pozdrawiam serdecznie.
|
|
janek ciekawe ile ty wazysz
|
|
Moje auto ma 21 lat i bez dobrego mechanika było by kiepsko, ponieważ co raz sprawia mi niespodzianki. Zawsze prowadzę je do zakładu za jedn. wojskową na al.legionów, tam sprzedają skutery...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |