poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jak radni oddają nasze za bezcen kościołowi !!!

Takie samo pytanie zadałem w mailu do Sony Poland na oficjalnej stronie playstation. Premiera w Polsce w marcu 2007, zestawy takie jak wszędzie indziej na świecie, 399 euro bez dysku(okrojony), 599 euro zestaw "premium"(z dyskiem i czymś tam jeszcze).
Nie wiem jak Wy ale ja już zacząłem oszczędzać :)

Bimbo

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jak radni oddają nasze za bezcen kościołowi !!!

Ale że gdzie to jest? to na sikorskiego ?

wiadomo że jest tam nieciekawie bo pełno meneli itp. ale nie róbcie z tego trójkąta Pragi WWA bo aż tak źle to nie jest chyba że niektórzy dostają sraczki na sam widok chłopaczka w kapturze

YO!!

Biedna krówka , więc teraz każdy z nas będzie o jedną szklankę mniej pić mleka ;[

no to powodzenia. brrrrrrr :((( Reklama dźwignią handlu. Lunatyk: to na pewno restauracja ???????? Wogóle wiesz co znaczy to słowo ??

Pjotr

Ci, którzy polecają Rossmana. Co to jest ?? Wie ktoś z Was?

Bimbo !

mieszkam w WWA i wiele razy w godzinach nocnych poruszałem się po Pradze... IMHO ta dzielnica też jest demonizowana...

ShReK - to sprostuj te "głupoty" i napisz jak było naprawdę.

Tobie też ktoś lata odlicza?

Bimbo !

To zwykla knajpa jak zreszto wszystkie tanie jatki w łomży typu bar chiński czy róznego rodzaju pizzerie i bary sałatkowe tanio szybko i nawet smacznie czego tu sie spodziewac w Łomży przecież nikt tu nie zainwestuje pieniedzy bo po pierwsze ich niema a po drugie strach inwestowac w nasze miasto bo to strzaszna prowincja i ludzie jak sie usrajo np. na yam caffe to nigdzie wiecej nie pujdo bo jama jest super i koniec aż strach pomyslec jak ktoś by teraz wyciągnoł milion dolarów otworzył super restauracje z dyskoteko klubem bilardowym kregielnio z prawdziwo klimatyzacjo itp. ciekawe jak yama poradziła by se z opłatami na szczescie nikt mądry nie zainwestuje w Łomży tylu pieniedzy w dyskoteke bo są leprze biznesy i mniej uciązliwe tak wiec modni panowie i nastoletnie kurwy zgnijo w jamie do konca jej istnienia a szef klubu będzie miał spokojno głowe i dochody

pozdrawiam Spiero

Całkowicie sie zgadzam!!! ja mam te nieszczęście, niestety!! że jadąc do pracy musze też zaliczyc rondo na Piłsudzkiego przy PKOBP, (pomijam juz temat osób które wjerzdzaja na to rondo z prawego pasa!!-to juz zajęcie dla policji) ale tam tez miasto mogło by pomyślec nad tym zeby w końcu otworzyc wewnetrzny pas na rondzie, no i proponował bym ,żeby dla osób które jadą od ul.Konstytucji i Małachowskiego w kierunku ronda zrobić pas zawracania przed rondem - przecierz jest miejsce!! a napewno rozładowało by to tłok na tym beznadziejnym rondzie. PS tego typu postulatów znalazłoby sie jeszcze sporo- moze ktoś z miasta, zwłaszcza teraz po wyborach pomysli o tym, bo łomża przy tak beznadziejnych pomysłach rozplanowania dróg zaczyna się coraz bardziej korkować!! pozdrawiam

super aktor jak mało kto miał własną osobowość

Spiero napisał:
strach inwestowac w nasze miasto bo to strzaszna prowincja

Spiero napisał:
usrajo
pojdo
dyskoteko
kregielnio
wyciagnoł
klimatyzacjo
leprze
zgnijo

Pjotr

Trzeba wogule sie zastanowic czy potrzebna nam w Łomży taka ciuchcia.PKP jest winne miastu ogromne sumy za ten plac ,o korkach i wypadkach niewspomne.Tak naprawde Łomża niema rzadnych korzysci z tej naszej odnogi(jedynie procz paru przedsiebiorcow sprzedajacy slabej jakosci wegiel po zawyzonych cenach).A przetaczanie kolei w godzinach szczytu to czyste hamstwo i hyba proba udowodnienia ze PKP w Łomży isntnieje.Zeby kurswowal chociaz 1-2 razy na dzien pasazerski pociag albo chociazby szynobus.Jak ktos ma wdomu plan miasta niech zobaczy ile terenow zajmuje te torowisko a niemozna zapomniec tez o bocznicy do bawelny i pepeesu.Tereny naprawde atrakcyjne bo i uzbrojone i utwardzone i dobra lokalizacja.Dla nas mieszkancow ta odnoga jest bezuzyteczna bo oprocz zarosnietych torow i zuli nic tam niema.Ciekawostka jest ze mozna tam spotkac bazanta i kuropatwy ale i przepiorki (nieznam sie na ptakach).

bezblednie

anonimowiec sam jestes bezuzyteczny i niepotrzebny miastu.

Towarowe pociągi w Łomży są potrzebne, nie tylko przedsiębiorcom z Łomży ale także z Zambrowa czy Kolna

Bimbo

jeszcze 10 tematow napiszcie o tym samym!

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

jeszcze 10 tematow napiszcie o tym samym!

Bimbo !

Tomek, jak Ci Gosia dowali, to znowu na dwór nie wyjdziesz przez tydzień ;D

" Za posiadanie plików nic Ci nie zrobią. Tak przynajmniej czytałem."

Dobrze wyczytał. ;)

fLoorek cycq poszedl i juz nie wruci ... CZESC JEGO PAMIECI !!!!

TAAAAAAA ZGADZAM SIE !!!!

Bimbo !

byłam w tej grupce ok 50osobowej, wrocilam cala obładowana zakupami i mysle pojechac tez za tydzien ze znajomymi :p takich zakupów nie mozna zrobic w Łomży. Gdyby w Łomży istniał hipermarket wtedy nikt by nawet o takich wycieczkach nie pomyślał....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org