Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jak radni oddają nasze za bezcen kościołowi !!! |
Takie samo pytanie zadałem w mailu do Sony Poland na oficjalnej stronie playstation. Premiera w Polsce w marcu 2007, zestawy takie jak wszędzie indziej na świecie, 399 euro bez dysku(okrojony), 599 euro zestaw "premium"(z dyskiem i czymś tam jeszcze). Nie wiem jak Wy ale ja już zacząłem oszczędzać :) Bimbo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jak radni oddają nasze za bezcen kościołowi !!! |
Ale że gdzie to jest? to na sikorskiego ?
|
|
wiadomo że jest tam nieciekawie bo pełno meneli itp. ale nie róbcie z tego trójkąta Pragi WWA bo aż tak źle to nie jest chyba że niektórzy dostają sraczki na sam widok chłopaczka w kapturze YO!!
|
|
Biedna krówka , więc teraz każdy z nas będzie o jedną szklankę mniej pić mleka ;[
|
|
no to powodzenia. brrrrrrr :((( Reklama dźwignią handlu. Lunatyk: to na pewno restauracja ???????? Wogóle wiesz co znaczy to słowo ?? Pjotr
|
|
Ci, którzy polecają Rossmana. Co to jest ?? Wie ktoś z Was? Bimbo !
|
|
mieszkam w WWA i wiele razy w godzinach nocnych poruszałem się po Pradze... IMHO ta dzielnica też jest demonizowana...
|
|
ShReK - to sprostuj te "głupoty" i napisz jak było naprawdę.
|
|
Tobie też ktoś lata odlicza? Bimbo !
|
|
To zwykla knajpa jak zreszto wszystkie tanie jatki w łomży typu bar chiński czy róznego rodzaju pizzerie i bary sałatkowe tanio szybko i nawet smacznie czego tu sie spodziewac w Łomży przecież nikt tu nie zainwestuje pieniedzy bo po pierwsze ich niema a po drugie strach inwestowac w nasze miasto bo to strzaszna prowincja i ludzie jak sie usrajo np. na yam caffe to nigdzie wiecej nie pujdo bo jama jest super i koniec aż strach pomyslec jak ktoś by teraz wyciągnoł milion dolarów otworzył super restauracje z dyskoteko klubem bilardowym kregielnio z prawdziwo klimatyzacjo itp. ciekawe jak yama poradziła by se z opłatami na szczescie nikt mądry nie zainwestuje w Łomży tylu pieniedzy w dyskoteke bo są leprze biznesy i mniej uciązliwe tak wiec modni panowie i nastoletnie kurwy zgnijo w jamie do konca jej istnienia a szef klubu będzie miał spokojno głowe i dochody pozdrawiam Spiero
|
|
Całkowicie sie zgadzam!!! ja mam te nieszczęście, niestety!! że jadąc do pracy musze też zaliczyc rondo na Piłsudzkiego przy PKOBP, (pomijam juz temat osób które wjerzdzaja na to rondo z prawego pasa!!-to juz zajęcie dla policji) ale tam tez miasto mogło by pomyślec nad tym zeby w końcu otworzyc wewnetrzny pas na rondzie, no i proponował bym ,żeby dla osób które jadą od ul.Konstytucji i Małachowskiego w kierunku ronda zrobić pas zawracania przed rondem - przecierz jest miejsce!! a napewno rozładowało by to tłok na tym beznadziejnym rondzie. PS tego typu postulatów znalazłoby sie jeszcze sporo- moze ktoś z miasta, zwłaszcza teraz po wyborach pomysli o tym, bo łomża przy tak beznadziejnych pomysłach rozplanowania dróg zaczyna się coraz bardziej korkować!! pozdrawiam
|
|
super aktor jak mało kto miał własną osobowość
|
|
Spiero napisał: strach inwestowac w nasze miasto bo to strzaszna prowincja Spiero napisał: usrajo pojdo dyskoteko kregielnio wyciagnoł klimatyzacjo leprze zgnijo Pjotr
|
|
Trzeba wogule sie zastanowic czy potrzebna nam w Łomży taka ciuchcia.PKP jest winne miastu ogromne sumy za ten plac ,o korkach i wypadkach niewspomne.Tak naprawde Łomża niema rzadnych korzysci z tej naszej odnogi(jedynie procz paru przedsiebiorcow sprzedajacy slabej jakosci wegiel po zawyzonych cenach).A przetaczanie kolei w godzinach szczytu to czyste hamstwo i hyba proba udowodnienia ze PKP w Łomży isntnieje.Zeby kurswowal chociaz 1-2 razy na dzien pasazerski pociag albo chociazby szynobus.Jak ktos ma wdomu plan miasta niech zobaczy ile terenow zajmuje te torowisko a niemozna zapomniec tez o bocznicy do bawelny i pepeesu.Tereny naprawde atrakcyjne bo i uzbrojone i utwardzone i dobra lokalizacja.Dla nas mieszkancow ta odnoga jest bezuzyteczna bo oprocz zarosnietych torow i zuli nic tam niema.Ciekawostka jest ze mozna tam spotkac bazanta i kuropatwy ale i przepiorki (nieznam sie na ptakach).
|
|
bezblednie
|
|
anonimowiec sam jestes bezuzyteczny i niepotrzebny miastu. Towarowe pociągi w Łomży są potrzebne, nie tylko przedsiębiorcom z Łomży ale także z Zambrowa czy Kolna Bimbo
|
|
jeszcze 10 tematow napiszcie o tym samym! "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
jeszcze 10 tematow napiszcie o tym samym! Bimbo !
|
|
Tomek, jak Ci Gosia dowali, to znowu na dwór nie wyjdziesz przez tydzień ;D
|
|
" Za posiadanie plików nic Ci nie zrobią. Tak przynajmniej czytałem." Dobrze wyczytał. ;)
|
|
fLoorek cycq poszedl i juz nie wruci ... CZESC JEGO PAMIECI !!!!
|
|
TAAAAAAA ZGADZAM SIE !!!! Bimbo !
|
|
byłam w tej grupce ok 50osobowej, wrocilam cala obładowana zakupami i mysle pojechac tez za tydzien ze znajomymi :p takich zakupów nie mozna zrobic w Łomży. Gdyby w Łomży istniał hipermarket wtedy nikt by nawet o takich wycieczkach nie pomyślał....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |