piątek, 28 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Syf i obciach dla miasta

Znowu "ciekafscy" żerują na czyimś nieszczęściu i szukają sensacji...
Zajmijcie się sobą...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Syf i obciach dla miasta

OK już to czynię, a jak to przeczytałeś skoro też jesteś zajęty tylko sobą?

Czy zajmowanie się tylko sobą to nie snobizm i zadufanie w sobie?

.

Ja też byłam kilkukrotnie w retro i uważam, że jesli ktoś pisze, że "lokal mierny" to zdecydowanie przesadza- w porównaniu do innych łomżyńskich restauracji naprawdę wyróżnia się gustownym, ciekawym wystrojem. Oki zgodzę się, że menu wyszukane nie jest i jest zdecydowanie za mało pozycji, ale uważam, że grzesiek72 od początku byl chyba do tego lokalu uprzedzony. Osobiście retro polecam!

na *** ci te glany ani wygodne ani ladne ani tanie ,w/g mnie tylko debile chodza w tych butach i katuja swoje nogi chcac cos udowodnic innym

znalezli sie samoksze od siedmiu bolesci czy wiesz kolego ze najbardziej szanujace sie restauracje gdzie jadaja jedynie wybrani w swym menu maja nie wiecej niz 4 potrawy a wiesz dlaczego? bo nie sztuka jest ulozyc menu skladajace sie z 30 pozycji i miec wszystkie potrawy zamrozone a kiedy klient sobie zazyczy odmrozic je w mikrofali sztuka jest przygotowac o kazdej porze dnia danie ze swiezych a nie mrozonych skladnikow

bylem tam juz kilka razy i jestem uwazam ze to bardzo dobry lokal. oczywisce menu moglbo by byc wieksze, ale rekompensuja ten brak bardzo smacznym jedzeniem i mila obsluga. musiales miec pecha po prostu. moim zdaniem jest to najlepszy lokal w lomzy.

To się by się śledziowym przydało.

Oto co myślę o PiS...

ale ty q.wa smieszny jestes ja pie..ole

zależy czy chcesz kupić glany bo inni mają z twego otoczenia, czy chcesz kupić dla siebie?

Jeżeli "bo inni mają" to CTO, rynek, 4+, rossman.
Jeśli jednak chcesz dla siebie, to w Łomży nic dobrego nie znajdziesz. Proponuję na allegro.pl poszukać, albo na eastend.pl . Lepiej kupić coś Martensa albo HDki, pieniażki większe ale buty na długo. Wcale nie jest tak, że są one nie wygodne. Od początku jesieni do wczesnej wiosny pocinam w swoich i zero kłopotów z odciskami. Te buty mają same plusy....

Kononowicz przekazuje ludziom na pewno więcej niż 99% procent polityków wypowiadających się, z tą różnicą, że politycy mają "ładne opakowanie" i mówią bardziej niezrozumiale przez co wydają się nam "lepsi". Kononowicz to prosty człowiek, który chce to samo (a nawet więcej) niż pozostali politycy.

o hehe Alladyna znałem... ale od podstawówki go nie widziałem... żyje on w ogóle?

Zarobili 5 tyś w kweście pod hucznym przywództwem biznesmena bez biznesu pana Winko. A potem w Grajewie "kibole" , banda kretynów, niewyrzytych dzieciakow, odebrała co swoje, to co zarobili dla klubu. I jacy to kibice??? Żałosne aż szkoda słów.

na mickiewicza ktos naprawia. ale dokładnie Ci nie powiem dokładnego adresu bo nie pamiętam. ewentualnie we własnym zakresie mozesz jakos poszukac. ja tez sie popytam.

Rzeczywiście nic ciekawego . Typowy, niemiecki dyskont w stylu Lidla czy Biedronki, warunki pracy podobne, duże wymagania i niestety niskie płace. Do tego koszmarna budowla w stylu wiejskiej stodoły. Tak więc nie ma czego zazdrościć nowoprzyjętym, bo mogą doznać szoku po pierwszej wypłacie.

Sprawdź pocztę.

dawałem pokaz Free na tym turnieju i o promowanie sie nie martwcie;-]] była tv Łomża i Białystok,ogólnie super sprawa;-]]

heh koniec świata tylko w Łomży takie cos mozna zorganizowac! Porazka.(wieś)

Bolesław

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org