Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Syf i obciach dla miasta |
Znowu "ciekafscy" żerują na czyimś nieszczęściu i szukają sensacji... Zajmijcie się sobą...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Syf i obciach dla miasta |
OK już to czynię, a jak to przeczytałeś skoro też jesteś zajęty tylko sobą? Czy zajmowanie się tylko sobą to nie snobizm i zadufanie w sobie? .
|
|
Ja też byłam kilkukrotnie w retro i uważam, że jesli ktoś pisze, że "lokal mierny" to zdecydowanie przesadza- w porównaniu do innych łomżyńskich restauracji naprawdę wyróżnia się gustownym, ciekawym wystrojem. Oki zgodzę się, że menu wyszukane nie jest i jest zdecydowanie za mało pozycji, ale uważam, że grzesiek72 od początku byl chyba do tego lokalu uprzedzony. Osobiście retro polecam!
|
|
na *** ci te glany ani wygodne ani ladne ani tanie ,w/g mnie tylko debile chodza w tych butach i katuja swoje nogi chcac cos udowodnic innym
|
|
znalezli sie samoksze od siedmiu bolesci czy wiesz kolego ze najbardziej szanujace sie restauracje gdzie jadaja jedynie wybrani w swym menu maja nie wiecej niz 4 potrawy a wiesz dlaczego? bo nie sztuka jest ulozyc menu skladajace sie z 30 pozycji i miec wszystkie potrawy zamrozone a kiedy klient sobie zazyczy odmrozic je w mikrofali sztuka jest przygotowac o kazdej porze dnia danie ze swiezych a nie mrozonych skladnikow
|
|
bylem tam juz kilka razy i jestem uwazam ze to bardzo dobry lokal. oczywisce menu moglbo by byc wieksze, ale rekompensuja ten brak bardzo smacznym jedzeniem i mila obsluga. musiales miec pecha po prostu. moim zdaniem jest to najlepszy lokal w lomzy.
|
|
To się by się śledziowym przydało. Oto co myślę o PiS... ![]()
|
|
ale ty q.wa smieszny jestes ja pie..ole
|
|
zależy czy chcesz kupić glany bo inni mają z twego otoczenia, czy chcesz kupić dla siebie? Jeżeli "bo inni mają" to CTO, rynek, 4+, rossman. Jeśli jednak chcesz dla siebie, to w Łomży nic dobrego nie znajdziesz. Proponuję na allegro.pl poszukać, albo na eastend.pl . Lepiej kupić coś Martensa albo HDki, pieniażki większe ale buty na długo. Wcale nie jest tak, że są one nie wygodne. Od początku jesieni do wczesnej wiosny pocinam w swoich i zero kłopotów z odciskami. Te buty mają same plusy....
|
|
Kononowicz przekazuje ludziom na pewno więcej niż 99% procent polityków wypowiadających się, z tą różnicą, że politycy mają "ładne opakowanie" i mówią bardziej niezrozumiale przez co wydają się nam "lepsi". Kononowicz to prosty człowiek, który chce to samo (a nawet więcej) niż pozostali politycy.
|
|
o hehe Alladyna znałem... ale od podstawówki go nie widziałem... żyje on w ogóle?
|
|
Zarobili 5 tyś w kweście pod hucznym przywództwem biznesmena bez biznesu pana Winko. A potem w Grajewie "kibole" , banda kretynów, niewyrzytych dzieciakow, odebrała co swoje, to co zarobili dla klubu. I jacy to kibice??? Żałosne aż szkoda słów.
|
|
na mickiewicza ktos naprawia. ale dokładnie Ci nie powiem dokładnego adresu bo nie pamiętam. ewentualnie we własnym zakresie mozesz jakos poszukac. ja tez sie popytam.
|
|
Rzeczywiście nic ciekawego . Typowy, niemiecki dyskont w stylu Lidla czy Biedronki, warunki pracy podobne, duże wymagania i niestety niskie płace. Do tego koszmarna budowla w stylu wiejskiej stodoły. Tak więc nie ma czego zazdrościć nowoprzyjętym, bo mogą doznać szoku po pierwszej wypłacie.
|
|
Sprawdź pocztę.
|
|
dawałem pokaz Free na tym turnieju i o promowanie sie nie martwcie;-]] była tv Łomża i Białystok,ogólnie super sprawa;-]]
|
|
heh koniec świata tylko w Łomży takie cos mozna zorganizowac! Porazka.(wieś) Bolesław
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |