poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
TVP3 obiektyw nie obiektywny

taka telewizja, oni sie tam nadaja na telewizje, bardziej to kabaret przypomina albo jakis klub rzemiosła filmowego wogle lomzynska tv jest jak kupa

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: TVP3 obiektyw nie obiektywny

Traktor?

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

zabawne to juz nie jest :/ wystarcza wybory...

Jeśli uważacie ,że tacy ludzie tam mieszkają jak piszecie w swoich wypowiedziach ( Pakero i duzy ) to zapraszam w te regiony a gwarantuje ,że na bardzo gługi okres ta wizyta utkwi wam w pamieci.

Pakero to jak będziesz szedł to pamiętaj o tym, żeby się kiwać od prawej do lewej i patrzeć na wszystkich spod byka...

Ma zowsze Łomża

co ty chcesz ''przechrzcic'' palancie 80 lat tradycji ?

Widać że te Forum jest na bardzo, ale to bardzo niskim poziomie skoro administrator pozwala na takie dobieganie od tematów i pier***enie o Chopenie !!! A jeszcze pytanie czy tu jest wogóle ktoś taki !! Uważam że temat powinien być już dawno zamknęty gdzyż post jest na temat Restauracji Retro a nie na temat porównywania jakich kolwiek innych pabów czy resturacji, i dogryzaniu sobie o ortografach czy literówkach !! Raczej nie umieszcze tu żadnych postów więcej bo to nie na mój poziom intelektualny :////////// ADMINISTRACIO 4LOMZA, DAJECIE ZŁY PRZYKŁĄD DLA SWOJEJ STRONY I NAS ŁOMŻYNIAKÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziękuje !!

Skąd macie takie inormacje o identyfikacji kierowcy? Nie muszą identyfikować. Samochód ma przcież właściciela. Nie ma winnego wykroczenia drogowego, płaci właściciel. Dorna możecie pominąć.

Bimbo !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org