Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TVP3 obiektyw nie obiektywny |
taka telewizja, oni sie tam nadaja na telewizje, bardziej to kabaret przypomina albo jakis klub rzemiosła filmowego wogle lomzynska tv jest jak kupa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TVP3 obiektyw nie obiektywny |
Traktor? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
zabawne to juz nie jest :/ wystarcza wybory...
|
|
Jeśli uważacie ,że tacy ludzie tam mieszkają jak piszecie w swoich wypowiedziach ( Pakero i duzy ) to zapraszam w te regiony a gwarantuje ,że na bardzo gługi okres ta wizyta utkwi wam w pamieci.
|
|
Pakero to jak będziesz szedł to pamiętaj o tym, żeby się kiwać od prawej do lewej i patrzeć na wszystkich spod byka... Ma zowsze Łomża
|
|
co ty chcesz ''przechrzcic'' palancie 80 lat tradycji ?
|
|
Widać że te Forum jest na bardzo, ale to bardzo niskim poziomie skoro administrator pozwala na takie dobieganie od tematów i pier***enie o Chopenie !!! A jeszcze pytanie czy tu jest wogóle ktoś taki !! Uważam że temat powinien być już dawno zamknęty gdzyż post jest na temat Restauracji Retro a nie na temat porównywania jakich kolwiek innych pabów czy resturacji, i dogryzaniu sobie o ortografach czy literówkach !! Raczej nie umieszcze tu żadnych postów więcej bo to nie na mój poziom intelektualny :////////// ADMINISTRACIO 4LOMZA, DAJECIE ZŁY PRZYKŁĄD DLA SWOJEJ STRONY I NAS ŁOMŻYNIAKÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziękuje !!
|
|
Skąd macie takie inormacje o identyfikacji kierowcy? Nie muszą identyfikować. Samochód ma przcież właściciela. Nie ma winnego wykroczenia drogowego, płaci właściciel. Dorna możecie pominąć. Bimbo !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |