Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy lekarze będą nas dalej leczyć? NFZ, a lekarze....... |
Iguana, czy ktoś złożył doniesienie na tego lekarza? Czy znów utwierdził się w przekonaniu, że "może wszystko"!!??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy lekarze będą nas dalej leczyć? NFZ, a lekarze....... |
Mr.S. "niestety" na razie mam na koncie rzeczy znalezionych w spożywce dopiero jedną zszywkę - nie bardzo wiem gdzie się używa zszywek w komputerze. Ale pokombinujemy, tak ? ;-) Polecam Łaciate - Znowu woda?? Będzie nowoczesna ekologiczna chłodnica do procesora wykorzystująca przepływ cieczy. Pompę wodną da się od PF 126p ;-) Zbych
|
|
Siema Wsiem... Matys dobry pomysl... My tez sobie zorganizowalismy cos takiego... Tylko ze jezdzilismy z predkosciami przekraczajacymi 80 km/h. W niedziele znowu cos organizujemy. Jak cos to zadzwon albo napisz to sie zgadamy i zorganizujemy cos razem i na wiecej osob... Jakies ognisko, piwko, itp...
|
|
Dziś jechałem autobusem z kumplem i zaczęliśmy gadać. Rozmowe przerwała nam babka która zapowiedziała przystanek. ale się ogromnie zdziwilim kiedy do rozmowy wtrącił się jakiś facet. Okazało się że to nagrany. I ku naszemu większemu zdzwieniu okazało się że wcale to nie był kierowca, który za to udzielił nam wszelkich instrukcji na temat systemu głosowego. Gość był taki miły że zaskoczył i mnie i kumpla. Oby więcej takich Gostków :) Pozdrawiam i ja i kumpel :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |