poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy lekarze będą nas dalej leczyć? NFZ, a lekarze.......

Iguana, czy ktoś złożył doniesienie na tego lekarza? Czy znów utwierdził się w przekonaniu, że "może wszystko"!!??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy lekarze będą nas dalej leczyć? NFZ, a lekarze.......

Mr.S.
"niestety" na razie mam na koncie rzeczy znalezionych w spożywce dopiero jedną zszywkę - nie bardzo wiem gdzie się używa zszywek w komputerze. Ale pokombinujemy, tak ? ;-)
Polecam Łaciate - Znowu woda?? Będzie nowoczesna ekologiczna chłodnica do procesora wykorzystująca przepływ cieczy. Pompę wodną da się od PF 126p ;-)

Zbych

Siema Wsiem... Matys dobry pomysl... My tez sobie zorganizowalismy cos takiego... Tylko ze jezdzilismy z predkosciami przekraczajacymi 80 km/h. W niedziele znowu cos organizujemy. Jak cos to zadzwon albo napisz to sie zgadamy i zorganizujemy cos razem i na wiecej osob... Jakies ognisko, piwko, itp...

Dziś jechałem autobusem z kumplem i zaczęliśmy gadać. Rozmowe przerwała nam babka która zapowiedziała przystanek. ale się ogromnie zdziwilim kiedy do rozmowy wtrącił się jakiś facet. Okazało się że to nagrany. I ku naszemu większemu zdzwieniu okazało się że wcale to nie był kierowca, który za to udzielił nam wszelkich instrukcji na temat systemu głosowego. Gość był taki miły że zaskoczył i mnie i kumpla. Oby więcej takich Gostków :)

Pozdrawiam i ja i kumpel :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org