środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nosił wilk razy kilka...

Aha, jeszcze jedno: jeśli to ma przynieść korzyść Mojemu Miastu, to P. Zajkowski czy też inna osoba, która zwycięży w nadchodzących wyborach, może wejść w pakt z samym Diabłem, ja problemu nie widzę.

Zbych

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nosił wilk razy kilka...

wnerwiające

escalade :D

Nawet Cię czytałem, do czasu, gdy się wypowiedzialeś o dziewczynce z gimnazjum. Od tego momentu uważam, że powinno sę Ciebie ignorować.

Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika

Drogi Panie Sumo/malaha
Jescze raz powtarzam, że zajmiemy się kwestiami programu oraz taktyką
sprawowania mandatu w Sejmiku ,ale szanowny panie - dlaczego odbiera mi pan prawo do poznania kandydata - jego wykształcenia,pogłądów.
Ja potrafię odróżnić już hasła wyborcze od tego co rzeczywiście reprezentują kandydaci na radnych.
Proszę więc pana Macieja o odpowiedź.

Uwaga!!! nabity :)))))

brzezinski tez obiecywal ze nie bedzie hipermarketow czy tam sklepow wielkopowiezchniowych

Od jakiś dwóch tygodni poszukuje po komisach V3,nówki z Idea/Orange.
Niestety,albo maja używane,albo są zdjęte simlocki(wtedy nawet jak się założy to gwarancja jest nie ważna bo w serwisie zobaczą,że simlock był zdejmowany...)
Czy ktoś ma może do sprzedania nówke V3 z Orange??

loko piszesz nie na temat

Czy ktoS wie na temat kandydata p.Chludzińskiego Dariusza?O ile wiem to jest młody szczaw ,który nie ma pojęcia o życiu.

Czy ktoS wie na temat kandydata p.Chludzińskiego Dariusza?O ile wiem to jest młody szczaw ,który nie ma pojęcia o życiu.

Ponieważ pojawił się wyrok rozstrzygający jak należy interpretować co to jest powierzchnia sprzedaży, w miejscu lokalizacji Kauflanda umożliwiono budowę większego sklepu niz w pierwszej wersji. Druga wersja będzie nieco większa, architektonicznie zapewne zbliżona do typowego pawilonu i raczej czarnowidztwo Maykela nie sprawdzi się.

A po co wam "czerwoniaki?" laczy nie macie?. One są utrzymywane z naszych podatków (i od czasu do czasu ze skasowanych biletów). Ja bym zrobił tak - zawiesić komunikację miejską w Łomży i przenieść ją do Białegostoku (władze miejskie i kandydaci na Prezydenta i Radnych są tak zachwycone tym miastem - phi, że hoho), dać zezwolenie osobom prywatnym na organizację przewozów pasażerskich na terenie miasta, a popyt i podaż wskażą nam na ile są nam potrzebne "nocne autobusy".

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org