Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nosił wilk razy kilka... |
Aha, jeszcze jedno: jeśli to ma przynieść korzyść Mojemu Miastu, to P. Zajkowski czy też inna osoba, która zwycięży w nadchodzących wyborach, może wejść w pakt z samym Diabłem, ja problemu nie widzę. Zbych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nosił wilk razy kilka... |
wnerwiające
|
|
escalade :D
|
|
Nawet Cię czytałem, do czasu, gdy się wypowiedzialeś o dziewczynce z gimnazjum. Od tego momentu uważam, że powinno sę Ciebie ignorować. Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
Drogi Panie Sumo/malaha Jescze raz powtarzam, że zajmiemy się kwestiami programu oraz taktyką sprawowania mandatu w Sejmiku ,ale szanowny panie - dlaczego odbiera mi pan prawo do poznania kandydata - jego wykształcenia,pogłądów. Ja potrafię odróżnić już hasła wyborcze od tego co rzeczywiście reprezentują kandydaci na radnych. Proszę więc pana Macieja o odpowiedź. Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
brzezinski tez obiecywal ze nie bedzie hipermarketow czy tam sklepow wielkopowiezchniowych
|
|
Od jakiś dwóch tygodni poszukuje po komisach V3,nówki z Idea/Orange. Niestety,albo maja używane,albo są zdjęte simlocki(wtedy nawet jak się założy to gwarancja jest nie ważna bo w serwisie zobaczą,że simlock był zdejmowany...) Czy ktoś ma może do sprzedania nówke V3 z Orange??
|
|
loko piszesz nie na temat
|
|
Czy ktoS wie na temat kandydata p.Chludzińskiego Dariusza?O ile wiem to jest młody szczaw ,który nie ma pojęcia o życiu.
|
|
Czy ktoS wie na temat kandydata p.Chludzińskiego Dariusza?O ile wiem to jest młody szczaw ,który nie ma pojęcia o życiu.
|
|
Ponieważ pojawił się wyrok rozstrzygający jak należy interpretować co to jest powierzchnia sprzedaży, w miejscu lokalizacji Kauflanda umożliwiono budowę większego sklepu niz w pierwszej wersji. Druga wersja będzie nieco większa, architektonicznie zapewne zbliżona do typowego pawilonu i raczej czarnowidztwo Maykela nie sprawdzi się.
|
|
A po co wam "czerwoniaki?" laczy nie macie?. One są utrzymywane z naszych podatków (i od czasu do czasu ze skasowanych biletów). Ja bym zrobił tak - zawiesić komunikację miejską w Łomży i przenieść ją do Białegostoku (władze miejskie i kandydaci na Prezydenta i Radnych są tak zachwycone tym miastem - phi, że hoho), dać zezwolenie osobom prywatnym na organizację przewozów pasażerskich na terenie miasta, a popyt i podaż wskażą nam na ile są nam potrzebne "nocne autobusy". Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |