Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pociągi jeżdżą dziś dłużej niż przed wojną... |
Cyt: Cy Sądzicie Na Temat Tej Dyscypliny Sportu?? Czy Waszym Zdaniem Jest Przydatne Trenować to? I Jeżeli Pisząc O Efektach;) Pozdro!!!!!!!! Mógłbyś sprecyzować? .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pociągi jeżdżą dziś dłużej niż przed wojną... |
Hipokrtes - zapomnij. Sprawa jest już dawno przsądzona. Drogi będą, ale tylko do Białegostoku. Via przez Białystok i tylko Białystok. Dolina Rospudy to pryszcz z potrzebami Białegostoku. Dotacje Unii na drogi ekologiczne?. Po co nam,kiedy w grę wchodzi interes Białegostoku. Białystok będzie miał drogi, a my będziemy mieli TIR-y. To i tak dużo. Obwodnica Łomży? A po co ci to. Przecież te spaliny, korki, kolizje to cała atrakcja naszego miasteczka. A ty sie pytasz o drogi, a kto w Warszawie wie gdzie jest Łomża? Kto ma t5o miasto promować? Posłowie i senatorowie pchający się na fotel Prezydenta Łomży? Hipokrates, zapomnij.
|
|
aa, kalwi i remi leci , lubisz na takie laski patrzeć co ??/tylko czemu to manimalizowałeś????
|
|
Mam pytanie, czy aktualnie na drodze Łomża-Białystok są jakieś utrudznienia w ruchu (remonty itp.)?
|
|
W piątek malowali pasy na 8 więc były lekkie utrudnienia. Myślę że raczej w niedziele nie bedą malować.
|
|
wyniki koncowe jak nardziej przydały by sie na forum :) bardzo sie ciesze ze Automobilklub zaczał cos robic cos sie dzieje i napewno na nastepnych imprezach bedzie jeszcze wieksza frekfencja !! sa juz jakies plany co do nastepnej ?? jakies terminy ??
|
|
Miłe i ładne, a jak jest ze stabilnością tego programu? Mi kiedyś się ciągle coś podobnego wieszało....
|
|
Robiąc taką reklamę jak ta vitalisa, która na okrągło ludzi wk....wia swoją prostacką nachalnością, czy twórcy tego [Czytaj Barany] zastanowili się że robią antyreklamę i ciekawe który głąb za to płaci ???Operatorzy??? Nie róbcie wiochy!!! to świadczy o was nienajlepiej, potwierdza zły gust, nietakt i brak ogłady o inteligencji już nawet nie wspomnę. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Lepiej niech kupią koronę dla prezydenta. tylko niech nie wybierają rudego bo się będzie zlewać.( brak kontrastu)
|
|
Pewnie wybierasz się zrobić zdjęcie do dowodu? zgadłam?
|
|
Możliwe ale jak ja bym tego vitalisa zobaczyła na półce sklepowej to od razu pie...neła bym tym g...em o podłogę. Zbych
|
|
No dziewczyna w białych spodniach takich jeszcze co jej wszystko widać to sexi wygląda asz się chce... a nie chłopak ićććć.
|
|
NO IDIOT ! W stroju sportowym nie wpuszczamy ! hahahahahaha... Bimbo !
|
|
Moze kolega szykuje sie na malowanie? ;>
|
|
Treść jest ukryta
|