wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pociągi jeżdżą dziś dłużej niż przed wojną...

Cyt: Cy Sądzicie Na Temat Tej Dyscypliny Sportu?? Czy Waszym Zdaniem Jest Przydatne Trenować to? I Jeżeli Pisząc O Efektach;) Pozdro!!!!!!!!

Mógłbyś sprecyzować?

.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pociągi jeżdżą dziś dłużej niż przed wojną...

Hipokrtes - zapomnij. Sprawa jest już dawno przsądzona. Drogi będą, ale tylko do Białegostoku. Via przez Białystok i tylko Białystok. Dolina Rospudy to pryszcz z potrzebami Białegostoku. Dotacje Unii na drogi ekologiczne?. Po co nam,kiedy w grę wchodzi interes Białegostoku. Białystok będzie miał drogi, a my będziemy mieli TIR-y. To i tak dużo. Obwodnica Łomży? A po co ci to. Przecież te spaliny, korki, kolizje to cała atrakcja naszego miasteczka. A ty sie pytasz o drogi, a kto w Warszawie wie gdzie jest Łomża? Kto ma t5o miasto promować? Posłowie i senatorowie pchający się na fotel Prezydenta Łomży? Hipokrates, zapomnij.

aa, kalwi i remi leci , lubisz na takie laski patrzeć co ??/tylko czemu to manimalizowałeś????

Mam pytanie, czy aktualnie na drodze Łomża-Białystok są jakieś utrudznienia w ruchu (remonty itp.)?

W piątek malowali pasy na 8 więc były lekkie utrudnienia. Myślę że raczej w niedziele nie bedą malować.

wyniki koncowe jak nardziej przydały by sie na forum :)
bardzo sie ciesze ze Automobilklub zaczał cos robic cos sie dzieje i napewno na nastepnych imprezach bedzie jeszcze wieksza frekfencja !! sa juz jakies plany co do nastepnej ?? jakies terminy ??

Miłe i ładne, a jak jest ze stabilnością tego programu? Mi kiedyś się ciągle coś podobnego wieszało....

Robiąc taką reklamę jak ta vitalisa, która na okrągło ludzi wk....wia swoją prostacką nachalnością, czy twórcy tego [Czytaj Barany] zastanowili się że robią antyreklamę i ciekawe który głąb za to płaci ???Operatorzy??? Nie róbcie wiochy!!! to świadczy o was nienajlepiej, potwierdza zły gust, nietakt i brak ogłady o inteligencji już nawet nie wspomnę.

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

Lepiej niech kupią koronę dla prezydenta. tylko niech nie wybierają rudego bo się będzie zlewać.( brak kontrastu)

Pewnie wybierasz się zrobić zdjęcie do dowodu? zgadłam?

Możliwe ale jak ja bym tego vitalisa zobaczyła na półce sklepowej to od razu pie...neła bym tym g...em o podłogę.

Zbych

No dziewczyna w białych spodniach takich jeszcze co jej wszystko widać to sexi wygląda asz się chce... a nie chłopak ićććć.

NO IDIOT ! W stroju sportowym nie wpuszczamy !

hahahahahaha...

Bimbo !

Moze kolega szykuje sie na malowanie? ;>

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org