poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Poseł głosujący na dwie ręce pozytywnie zwerfikowany przez koło SLD w Nowym Targ

STANOWCZO NIe dla neo, ostatnio nie było internmetu przez 5 dni, myślicie że ktoś przedzwonił i powiedział że jakaś awaria i ewentyalnie przeprosił skądże mają to w dupie a jak się dzwoniło do serwisantów i szefa to była atuamtyczna sekretarka, a net zawsze chodzi byle jak bezwzględu na wszystko. Ich serwisanci - wątpię żeby któryś z nich miał maturę = w sumie nie opłaca sie każdy z ich klientów zemści na nich jak nie wiadomo co a słyszałem że są tacy którzy ich teraz skarżą do sądu, dodałem informacje na temat NASK-u to pewny internet.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Poseł głosujący na dwie ręce pozytywnie zwerfikowany przez koło SLD w Nowym Targ

DO NIEDOWIARKÓW
JA NSAPISAŁEM ZE WSZYSTKICH NIEDOWIARKÓW ZAPRASZAM NA JAZDĘ
PRÓBNĄ WIĘC NIE MÓWCIE ŻE TURBINKA JEST DO NIECZEGO ZANIM SIĘ NIE DOWIECIE CO TO JEST. JEŻELI CHCECIE SIĘ DOWIEDZIEĆ CZY TO NAPRAWDĘ DZIAŁA TO UMÓWCIE SIE ZE MNĄ NA JAZDĘ PRÓBNĄ I WTEDY OCENICIE .

Poreg

Re: Poseł głosujący na dwie ręce pozytywnie zwerfikowany przez koło SLD w Nowym Targ

No właśnie. Czekamy na wyjaśnienie.

michal

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org