Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poseł głosujący na dwie ręce pozytywnie zwerfikowany przez koło SLD w Nowym Targ |
STANOWCZO NIe dla neo, ostatnio nie było internmetu przez 5 dni, myślicie że ktoś przedzwonił i powiedział że jakaś awaria i ewentyalnie przeprosił skądże mają to w dupie a jak się dzwoniło do serwisantów i szefa to była atuamtyczna sekretarka, a net zawsze chodzi byle jak bezwzględu na wszystko. Ich serwisanci - wątpię żeby któryś z nich miał maturę = w sumie nie opłaca sie każdy z ich klientów zemści na nich jak nie wiadomo co a słyszałem że są tacy którzy ich teraz skarżą do sądu, dodałem informacje na temat NASK-u to pewny internet.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poseł głosujący na dwie ręce pozytywnie zwerfikowany przez koło SLD w Nowym Targ |
DO NIEDOWIARKÓW JA NSAPISAŁEM ZE WSZYSTKICH NIEDOWIARKÓW ZAPRASZAM NA JAZDĘ PRÓBNĄ WIĘC NIE MÓWCIE ŻE TURBINKA JEST DO NIECZEGO ZANIM SIĘ NIE DOWIECIE CO TO JEST. JEŻELI CHCECIE SIĘ DOWIEDZIEĆ CZY TO NAPRAWDĘ DZIAŁA TO UMÓWCIE SIE ZE MNĄ NA JAZDĘ PRÓBNĄ I WTEDY OCENICIE . Poreg
|
|
Re: Poseł głosujący na dwie ręce pozytywnie zwerfikowany przez koło SLD w Nowym Targ |
No właśnie. Czekamy na wyjaśnienie. michal
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |