środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Palikot na Wielki Post otrzymał Łaskę Cierpienia by mógł sobie

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Palikot na Wielki Post otrzymał Łaskę Cierpienia by mógł sobie

Mały kociak na cztery łapy z 3 piętra... do tej pory mam go na sumieniu że nie dopilnowałem =/// A psów też nie dziękuje bardzo 3 raz niechce być pogryziony przez psa... blizny i w psychice na zawsze zostaje ale ja się zastanawiam czemu ludzie nie odpowiedzialni bioro pupila a puzniej są skutki pies bity wychowywany na agresji szuka krwi ... cóż przed wzięciem jakiegoś zwierzaka do domu ( opiekować się nim ) najpierw zastanów się czy naprawde będzie mu dobrze i jak będziesz jechał na wakacje nie zostawisz go w pobliskim lesie lub drodze robisz w tedy przykrość rodzinie i ludziom którzy widzą jak psy i koty bez pańskie biegają po ulicach i ich życie kończy się gdzieś w bobliskim rowie.... To taka przestroga dla tych którzy chcą mieć psa lub kota ale nie są w 100% pewni tego co wyczyniają.

Gość wyglada jak by wysmarował sie kopą. Buhehehehehe.Jezu pastowany kaban buhehehhehehe

Co Wy pieprzycie !! On nie ma takiej skóry tylko jest nasmarowany aby podkresllić rzeźbę mięsni... Zdaję sobie sprawe ile trzeba wysiłku,cięzkiej pracy i litrów potu aby osiągnąc takie mistrzostwo a potem jakis patałach powie że bierzesz sterydy... Idioci !!

MIeczkoś pomyśl ile litrów oleju opałowego poszło na tego goscia żeby sie tak wysmarować. A ty sie tu pocisz nad klawiaturką widzę. to pewnie też masz rzeźbę nie kiepską buhehehehehehehhehe.

Obawiam się, że nie. Ja też chcetnie bym wział udział....

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org