Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Palikot na Wielki Post otrzymał Łaskę Cierpienia by mógł sobie |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Palikot na Wielki Post otrzymał Łaskę Cierpienia by mógł sobie |
Mały kociak na cztery łapy z 3 piętra... do tej pory mam go na sumieniu że nie dopilnowałem =/// A psów też nie dziękuje bardzo 3 raz niechce być pogryziony przez psa... blizny i w psychice na zawsze zostaje ale ja się zastanawiam czemu ludzie nie odpowiedzialni bioro pupila a puzniej są skutki pies bity wychowywany na agresji szuka krwi ... cóż przed wzięciem jakiegoś zwierzaka do domu ( opiekować się nim ) najpierw zastanów się czy naprawde będzie mu dobrze i jak będziesz jechał na wakacje nie zostawisz go w pobliskim lesie lub drodze robisz w tedy przykrość rodzinie i ludziom którzy widzą jak psy i koty bez pańskie biegają po ulicach i ich życie kończy się gdzieś w bobliskim rowie.... To taka przestroga dla tych którzy chcą mieć psa lub kota ale nie są w 100% pewni tego co wyczyniają.
|
|
Gość wyglada jak by wysmarował sie kopą. Buhehehehehe.Jezu pastowany kaban buhehehhehehe
|
|
Co Wy pieprzycie !! On nie ma takiej skóry tylko jest nasmarowany aby podkresllić rzeźbę mięsni... Zdaję sobie sprawe ile trzeba wysiłku,cięzkiej pracy i litrów potu aby osiągnąc takie mistrzostwo a potem jakis patałach powie że bierzesz sterydy... Idioci !!
|
|
MIeczkoś pomyśl ile litrów oleju opałowego poszło na tego goscia żeby sie tak wysmarować. A ty sie tu pocisz nad klawiaturką widzę. to pewnie też masz rzeźbę nie kiepską buhehehehehehehhehe.
|
|
Obawiam się, że nie. Ja też chcetnie bym wział udział.... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |