środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zapomniany.....

dla tak parkujacych osób to bym najchetniej garsc gwozdzi rzucil zeby wkoncu sie nauczyli. albo inny sposob to zadzwonic po policje zeby samochod scholowali.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zapomniany.....

tylko....?pamietam jak 0,60 kosztowal litr...a 2 zlote to tylko?

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

po kiego ch*** ta informacja !!! z amerykujmy się do końca choć ropy nie mamy! Informacja tak interesujaca jak największa choinka Bożonarodzeniowa postawiona w New York co roku, o ktorej tej zimy też będą trąbic bez sensu we wszystkich stacjach telewizyjnych w Polsce - szczególnie TVP - informacja pewna na100% - doświadczenie!! he he

Zbych

Jestem bardzo ciekaw gdzie ty to TTESCO w Bialym widziales? haha
Zapedziles sie troche z tymi prowokacjami.

Heh ciekawy temat ;]]] Ja reasumując powiedziałbym ILE KOBIET ,TYLE GUSTÓW :)) Pzdrr

Zbych

mam pytanko odnosnie cb (był oddzielny watek ale nie moge go znalesc) mam zamiar sobie kupic i mysle o cb Cobra 19DX czy ktos ma takie sprzet ?? polecacie te cb ?? nowe kosztuje 200zł to chyba nie drogo co ?

Jak podał wczoraj kapelan Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie ks. Jacek Bazarnik od niedzieli umiera tam 15-to letnia dziewczyna. Rozwalona wątroba, mózg już nie funkcjonuje lecz serce jeszcze młode z uporem do ostatka wypełnia swą funkcję. Dziewczyna piękna, bardzo kochana przez rodzinę i lubiana w swym towarzystwie wybrała się na dyskotekę, tam została poczęstowana piwem z ,,dodatkiem". Zgodnie z oczekiwaniem ,,życzliwego" kolesia przestała panować nad sobą. Dobrze że nie została gdzieś porzucona lecz otrzymała pomoc lekarską, która choć najbardziej wykwalifikowana w kraju jest tu bezsilna. Rodzice stale klęczą to przyniej to w kaplicy modlą się o cud. Nasuwa się pytanie ; gdzie byli i co robili wcześniej - może nie wiedzieli o istnieniu takich zbrodniczych metod zdobywania dziewcząt, może zamało z nia rozmawiali uwraźliwiając ją aby spożywała tylko to co sama osobiście kupi? A czy rodzice tego chłopca dołożyli napewno wszystkich starań aby wychować go na dobrego człowieka zachowującego wszelkie zasady przyzwoitości i moralniści?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org