Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zapomniany..... |
dla tak parkujacych osób to bym najchetniej garsc gwozdzi rzucil zeby wkoncu sie nauczyli. albo inny sposob to zadzwonic po policje zeby samochod scholowali.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zapomniany..... |
tylko....?pamietam jak 0,60 kosztowal litr...a 2 zlote to tylko? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
po kiego ch*** ta informacja !!! z amerykujmy się do końca choć ropy nie mamy! Informacja tak interesujaca jak największa choinka Bożonarodzeniowa postawiona w New York co roku, o ktorej tej zimy też będą trąbic bez sensu we wszystkich stacjach telewizyjnych w Polsce - szczególnie TVP - informacja pewna na100% - doświadczenie!! he he Zbych
|
|
Jestem bardzo ciekaw gdzie ty to TTESCO w Bialym widziales? haha Zapedziles sie troche z tymi prowokacjami.
|
|
Heh ciekawy temat ;]]] Ja reasumując powiedziałbym ILE KOBIET ,TYLE GUSTÓW :)) Pzdrr Zbych
|
|
mam pytanko odnosnie cb (był oddzielny watek ale nie moge go znalesc) mam zamiar sobie kupic i mysle o cb Cobra 19DX czy ktos ma takie sprzet ?? polecacie te cb ?? nowe kosztuje 200zł to chyba nie drogo co ?
|
|
Jak podał wczoraj kapelan Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie ks. Jacek Bazarnik od niedzieli umiera tam 15-to letnia dziewczyna. Rozwalona wątroba, mózg już nie funkcjonuje lecz serce jeszcze młode z uporem do ostatka wypełnia swą funkcję. Dziewczyna piękna, bardzo kochana przez rodzinę i lubiana w swym towarzystwie wybrała się na dyskotekę, tam została poczęstowana piwem z ,,dodatkiem". Zgodnie z oczekiwaniem ,,życzliwego" kolesia przestała panować nad sobą. Dobrze że nie została gdzieś porzucona lecz otrzymała pomoc lekarską, która choć najbardziej wykwalifikowana w kraju jest tu bezsilna. Rodzice stale klęczą to przyniej to w kaplicy modlą się o cud. Nasuwa się pytanie ; gdzie byli i co robili wcześniej - może nie wiedzieli o istnieniu takich zbrodniczych metod zdobywania dziewcząt, może zamało z nia rozmawiali uwraźliwiając ją aby spożywała tylko to co sama osobiście kupi? A czy rodzice tego chłopca dołożyli napewno wszystkich starań aby wychować go na dobrego człowieka zachowującego wszelkie zasady przyzwoitości i moralniści?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |