Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ofiary Wielkirgo Postu |
Czy ktoś wie czy gdzieś są prowadzone (i z czego) zajecia dodatkowe dla młodzieży, na które można się jeszcze zapisać???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ofiary Wielkirgo Postu |
No to się wczesnie obejrzeli. Można było o tego typu atrakcjach pomyśleć chyba nieco wcześniej,aniżeli w październiku. Zbych
|
|
[*]
|
|
a nie orientujecie się od jakiego wieku tam przyjmują?? Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
dobra , spadną , ale róbmy wszytko , zeby po sezonie w 3 (( lubb w 4 , gdy klub wycofa sie z rozgrywek w rundzie wiosennej , co jest mozliwe() wrócić panownie do II ligi
|
|
co z tego jak pod koniec tygodnia odplywa! Bimbo !
|
|
nie, stanowczo nie startuję Panie Władzo w żadnych wyścigach chyba, że legalnych :) a co do stożka sam stożek zawsze zaszkodzi by coś pomóc musi być odpowiednia długość/średnica rury dolotowej a sam stożek musi być w miejscu max zimnym, gdzieś w części czołowej pojazdu np. zaa halogenem i jeszcze jedna ważna sprawa nie powinno się stosować filtrów mokrych (nasączanych olejkami) bezpośrednio przed przepływką jeśli auto takową posiada, ponieważ wkrótce ją strzeli ...
|
|
nie piją,mają skrzela maćiek a nie płuca... ;p
|
|
ryba piła, ale teraz to już sam nie wiem:)
|
|
Na stronie, adres poniżej, znajduje się prawdopodobne źródło wiedzy na temat picia ryb. http://portalwiedzy.onet.pl/,11124,1364139,czasopisma.html Pozdrowienia. Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
Dzieci i ryby głosu nie mają ! Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
taa akurat ktoś na to pójdzie :D Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
Zgadzam się z opinią poprzedników że telefonu juz możesz nie zobaczyć.Możesz iść do operatora i poprosić o duplikat karty sim,wtedy bedziesz miał swój stary numer jednak bez ksiązki telefonicznej.Pozdrawiam Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wy to potraficie pocieszyć chłopaka... Anonimowiec: "ja na miejscu znalazcy bym go sprzedal" - bez komentarza... Do Admina 4lomza. Chyba trochę wam już odp*o żeby nie można było kliknąć myszką w pole tekstowe, żeby napisać post lub go wyedytować tak, żeby nie zobaczyć wyskakujących okienek!!! Oby tak dalej panowie... Nigdy więcej PiS!
|
|
LOL...
|
|
Szeptel czy raczej MNI tak to się teraz nazywa zaproponował nowym klientom pakiet 512kb za ok. 50 zł - jako stary klient z pakietem 128 za 61 zł postanowiłem przepisać się na korzystniejszą ofertę. I co - i nic z tego!!!! Nie można - oferta tylko dla nowych klientów. Jedyne wyjście to moja rezygnacja i wzięcie telefonu na kogoś z rodziny!!! Wydaje się, że są to działania skierowane na fikcyjne pozyskiwanie nowych klientów w celu wykazania w jakiś statystykach [przecież to firma giełdowa] jak to firma się rozwija. Do tej pory nie narzekałem na tę firmę - ale teraz to chyba trochę przegieli ale to chyba z ogólną tendencją firm telekomunikacyjnych zarówno stacjonarnych jak i komórkowych - strazy kliencji są nieważnie, wązne jest pozyskiwanie nowych. Nie podoba mi się to!!!
|
|
a ja właśnie dlatego rezygnuję z MNI
|
|
Taka promocja. Ja np. mam darmowe minuty 20 czy 40 juz nie pamiętam ale całkiem za darmo. Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
kto wie gdzie mozna zapisac sie na kurs tanca ?? prosila bym o ewentualny adres i telefon dzieki
|
|
Pija ale tylko wtedy ,gdy mają kaca;/ Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Czy ktoś wie czy gdzieś można się zapisać na naukę gry na gitarze i naukę angielskiego (wiek 13/14 lat)? Prosze o adresy i telefony.
|
|
To hamy z was!( co po nie którzy) Ja 3 tygodnie temu znalazłem fajno motke , po małej orjentacji terenu wziełem telefon pogrzebałem w książce telefonicznej zadzwoniem : odebrała z fajnym głosem dziewczyna umówiliśmy się odałem jej telefon chciała mi nawet stówke dać za uczciwe znalezienie... Życze powodzenia z odnalezieniem telefonu.Ale znając życie jak teraz nie znalazłeś to wątpie żebyś go zobaczył(a). olo
|
|
Wiem, że Pan Dariusz Boguski udziela lekcji gry na gitarze.
|
|
no to jestes "jedna na milioooon".Jak ja bym znalazl to bym nieoddal tymbardziej jakis drogi.Jak ktos wyzej napisal znalezione nie kradzione.Sam niejedna rzecz gubilem (pieniadze,telefon,klucze,zegarek) i nikt mi ich jakos nieoddal to czemu ja mialbym szukac wlasciciela zamiast miec powiedzmy 300zl za sprzedany znaleziony telefon.Pffff musialbym upasc na glowe hyba
|
|
żebyśmy się źle nie zrozumieli - ja żadnych problemów technicznych ani z netem ani z telefonem nie mam - tylko nie mogę pogodzić się z sytuacją, że jako stary klient muszę płacić więcej niż klient nowy i to za łącze o znacznie mniejszej przepustowości, jak dla mnie relacje z klientem są tu postawione na głowie, myślę, że chodzi tu jednak o nabijanie jakiś statystyk nowo przyjmowanych klientów ale to chyba firma jest dla klientów a nie klienci jakimiś cyferkami w statystykach???
|
|
wróc do podstawówki - tam ci może powiedzą
|
|
gdzie w Łomży lub okoicy znajde jakiś zakład wulkanizacyjny który zdejmie mi oponę z 17 calowej felgi bo w tych co byłem to nie bardzo dało
|
|
czy ŁKS da rade Poloni Bytom? Moim zdaniem jak przegrali z unio albo stalówko to nie mają sznas , choc cuda sie zdarzają!!
|
|
Jedź do Mańka przy stacji paliw Statoil w prawo, jak się do biedronki wjeżdża. Powinni sobie bez problemu poradzić.
|
|
Jutro nie graja z Polonia Bytom Bimbo !
|
|
byłem tam kiedyś i nie bardzo szło ze zdjęciem wszędzie się boją że opone rozwalą albo felgę pogną
|
|
Mój numer tel: 513490968 :-)))
|
|
Podjedź na Strzelców. Tam moga coś na to poradzić... Od Nowogrodzkiej zaraz po lewej za gazownikami.
|
|
trochę nie na temat jeszcze jedna galeria z meczu ŁKS-UNIA http://www.4lomza.pl/index.php?k=996
|
|
Jak nie bedzie hipermarketu- to bedzie centrum ? A moze powinien byc hipermarket,centrum,kino itp... Nie robmy z naszego miasta skansenu-jeden juz jest w Nowogrodzie blisko Łomzy i wystarczy ! Bimbo !
|
|
Napewno nie bedzie problemow w warsztacie za stacja Statoil
|
|
tor kartingowy niech zrobia
|
|
złodziejstwo żeby za 128kbs płacić 61zł - w biały dzień okradają a ja nie mam na tym zadupiu innej opcji. lipa Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
Może przed wyborami przedyskutować taki pomysł, o którym pisałem jakiś czas temu. Nie mówię, że wszystko musi być dokładnie tak samo, ze wszystko jest proste do zrobienia, ale może to jakiś punkt zaczepienia, rozpoczęcia czegoś nowego. http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=68050&t=67697#reply_68050 "(...) Pieniądze na to potrzebne są ogromne, ale i zyski na pewno duże. Myślę, że warto byłoby zrobić coś aby powstała droga szybkiego ruchu conajmniej miedzy Łomżą i Ostrołęką. Droga połączyłaby dwa małe miasta w jedno średnie (duży może więcej). Przybliżyłaby Łomżę do Mazowieckiego. Z jednego miasta można byłoby dotrzeć do drugiego samochodem lub szybkim autobusem podmiejskim w 15 minut. Często jako argument przeciwko zbudowaniu dużego centrum handlowego lub rozrywki podaje się małą liczbę mieszkańców. Można byłoby ściągnąć inwestorów i postawić coś takiego w połowie drogi (na polu za miastem)(czyli mielibyśmy tylko 8 minut do hipermarketu lub dobrego kina, w dodatku nie w centrum miasta). Ciężarówki jechałyby przez Łomżę a nie Białystok. Droga szybkiego ruchu Łomża Ostrołęka byłaby kolejnym argumentem za wybudowaniem obwodnicy Łomży, tzn. uwolnieniem miasta od TIRów, a jednocześnie = via Baltica przez Łomżę. My mamy Browar i Pepees, Oni kilka większych fabryk. Tu i tam jest trochę firm usługowych. "Zbliżenie" miast oznacza większą dostępność do usług i towarów np.: klient z Ostrołęki bez problemu dotrze do stolarza z Łomży, a ludzie z Łomży będą mieli tylko 15 minut do dworca na pociąg do Warszawy, Zakopanego.... Więcej klientów, większa konkurencja, więcej miejsc pracy. Możliwości jest nieskończoność. Coraz mniej wierzę, że w Polsce może się coś jeszcze zmienić, ale jeszcze trochę naiwnie mam nadzieję, że uda nam się unieść ponad kłótnie polityczne, religijne itp. i spróbować zrobić coś wspólnie dla naszego dobra a nie na złość tzw. TAMTYM." TigerJ Bimbo !
|
|
Zuberto! w pełni się z Tobą zgadzam! Plany związane z multikinem to kiełbasa przedwyborcza, baaardzo pośledniego gatunku, by nie powiedzieć, że to swego rodzaju makaron nawijany na uszy młodych ludzi miekszających w miescie z kinem pokazującym filmy z 2-letnim opźniemiem. No może z wyjątkiem "Karola, który został papieżem ( z całym szacunkiem do św. pamięci Jana Pawła II)
|
|
Gratuluję TigerJowi fantazji. Mam propozycję: niech każdy zrobi swoje. Firma, która wykupiła teren w centrum miasta nich buduje swoje, nasi przedsiebiorcy, jeśli starczy im pieniędzy i zapału tyż swoje, nawet multikino z wodotryskiem. A co my gorsi?
|
|
Zbiórka w godzinach 11-12 stacja Orlen u p. Kurpiewskieg. Planowany wyjazd i parada około godz. 12.00
|
|
Wygląda to na cichą zmowę właścicieli stacji. W niedzielę byłem w Warszawie. Tankowałem w Markach przy MAKRO, gdzie cena oleju napędowego wynosi 3.75, a u nas w okolicach 4 złotych. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
co to jest Manhattan?
|
|
Z Łomży do Warszawy jest ok. 140 km Autobus jedzie według rozkładu do dworca Warszawa Stadion 2godz.45 min. Do rzadkosci należy dojazd zgodnie z planem. W piątkowe popołudnie czas temn wydłuża się do 3- 3,5 godz. Daje to srednią predkość 40 km/h. W niedzielę po godzinie 15 NIE MOŻNA Z ŁOMŻY WYJECHAĆ. - pomimo dodatkowego autobusu , czasem dwóch lub jak w ubiegłym roku po wszystkoch świętych sześciu lub siedmiu dodatkowych autobusach. Nawet przy prędkości 30 km na odcinku do Sniadowa, 4o na odcinku do Tłuszcza czas przejazdu byłby porównywal;ny do komunikacji autobusowej. Chore jest niszczenie możliwości rozwoju miasta poprzez rozbudowę infrastruktury kolejowej i zastępowanie jej bezsensowną zabudową przez kolejnych lokalnych "biznesmenów", którzy kosztem wszystkich mieszkańców anektują tereny, które miastu mogłyby rozwój zapewnić. Jeden z głównych rzeczników "zagospodarowania" terenów kolejowych siedzi w areszcie w Lublinie. Czy nie pora abu dołączyli do niego jego mocodawcy? Oczywiście nie - są oni sztandarowymi kandydatami w nadchodzących wyborach samorządowych. W dwudziestoleciu międzywojennym władze w Białymstoku nie dopusciły do modernizacji linii kolejowej. Po drugiej wojnie światowej władze wojewódzkie w Białymstoku nie dopuściły do odbudowy zniszczonego przez niemców dworca. A w czasach wojewódzkiej łomży, dyrekcja kolei w białymstoku, w gestii której była linia Łapy-Ostrołęka z odnogą do Łomży zaniechała elektryfikacji tego szlaku. Był to koniec. Ale tamte decyzje zapadały poza naszym miastem. Decyzję o zniszczeniu rezerwy na kolej, która została utworzona jeszcze przed 1915 rokiem podjęło kilku ma..łów z obecnej rady. Podziękujmy im za zniszczenie potencjału rozwoju infrastruktury miasta Łomży. Odpowiedzmy na kilka pytań: 1. PO CO W ŁOMŻY KOLEJ? 2. PO CO ŁOMŻY OBWODNICA? 3. PO CO W ŁOMŻY COKOLWIEK? 4.PO CO W OGÓLE ŁOMŻA? Zbych
|
|
Grupa Medytacyjna "pod niebieską butelką" prawie codziennie organizuje poranne ćwiczenia medytacyjno- rozlużniające pod popularnym blaszakiem u zbiegu ulic Al. Legionów i Piłsudskiego. Ćwiczenia odbywają się pod przywództwem naczelnego jogina okolicy: krzywego Ryśka. Serdeczenie zapraszamy wszystkich sprawgnionych niezapomnianych wrażeń.
|
|
Tu masz link http://s001.wyslijto.pl/?file_id=03496328501272147665 a tu mój meil meteorman@o2.pl to prześlesz mi ten filmik. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |