Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ofiary Wielkirgo Postu |
Czy ktoś wie czy gdzieś są prowadzone (i z czego) zajecia dodatkowe dla młodzieży, na które można się jeszcze zapisać???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ofiary Wielkirgo Postu |
No to się wczesnie obejrzeli. Można było o tego typu atrakcjach pomyśleć chyba nieco wcześniej,aniżeli w październiku. Zbych
|
|
[*]
|
|
a nie orientujecie się od jakiego wieku tam przyjmują?? Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
dobra , spadną , ale róbmy wszytko , zeby po sezonie w 3 (( lubb w 4 , gdy klub wycofa sie z rozgrywek w rundzie wiosennej , co jest mozliwe() wrócić panownie do II ligi
|
|
co z tego jak pod koniec tygodnia odplywa! Bimbo !
|
|
nie, stanowczo nie startuję Panie Władzo w żadnych wyścigach chyba, że legalnych :) a co do stożka sam stożek zawsze zaszkodzi by coś pomóc musi być odpowiednia długość/średnica rury dolotowej a sam stożek musi być w miejscu max zimnym, gdzieś w części czołowej pojazdu np. zaa halogenem i jeszcze jedna ważna sprawa nie powinno się stosować filtrów mokrych (nasączanych olejkami) bezpośrednio przed przepływką jeśli auto takową posiada, ponieważ wkrótce ją strzeli ...
|
|
nie piją,mają skrzela maćiek a nie płuca... ;p
|
|
ryba piła, ale teraz to już sam nie wiem:)
|
|
Na stronie, adres poniżej, znajduje się prawdopodobne źródło wiedzy na temat picia ryb. http://portalwiedzy.onet.pl/,11124,1364139,czasopisma.html Pozdrowienia. Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
Dzieci i ryby głosu nie mają ! rudy błazen z druhem
|
|
taa akurat ktoś na to pójdzie :D Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
Zgadzam się z opinią poprzedników że telefonu juz możesz nie zobaczyć.Możesz iść do operatora i poprosić o duplikat karty sim,wtedy bedziesz miał swój stary numer jednak bez ksiązki telefonicznej.Pozdrawiam rudy błazen z druhem
|
|
Wy to potraficie pocieszyć chłopaka... Anonimowiec: "ja na miejscu znalazcy bym go sprzedal" - bez komentarza... Do Admina 4lomza. Chyba trochę wam już odp*o żeby nie można było kliknąć myszką w pole tekstowe, żeby napisać post lub go wyedytować tak, żeby nie zobaczyć wyskakujących okienek!!! Oby tak dalej panowie... Nigdy więcej PiS!
|
|
LOL...
|
|
Szeptel czy raczej MNI tak to się teraz nazywa zaproponował nowym klientom pakiet 512kb za ok. 50 zł - jako stary klient z pakietem 128 za 61 zł postanowiłem przepisać się na korzystniejszą ofertę. I co - i nic z tego!!!! Nie można - oferta tylko dla nowych klientów. Jedyne wyjście to moja rezygnacja i wzięcie telefonu na kogoś z rodziny!!! Wydaje się, że są to działania skierowane na fikcyjne pozyskiwanie nowych klientów w celu wykazania w jakiś statystykach [przecież to firma giełdowa] jak to firma się rozwija. Do tej pory nie narzekałem na tę firmę - ale teraz to chyba trochę przegieli ale to chyba z ogólną tendencją firm telekomunikacyjnych zarówno stacjonarnych jak i komórkowych - strazy kliencji są nieważnie, wązne jest pozyskiwanie nowych. Nie podoba mi się to!!!
|
|
a ja właśnie dlatego rezygnuję z MNI
|
|
Taka promocja. Ja np. mam darmowe minuty 20 czy 40 juz nie pamiętam ale całkiem za darmo. Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
kto wie gdzie mozna zapisac sie na kurs tanca ?? prosila bym o ewentualny adres i telefon dzieki
|
|
Pija ale tylko wtedy ,gdy mają kaca;/ rudy błazen z druhem
|
|
Czy ktoś wie czy gdzieś można się zapisać na naukę gry na gitarze i naukę angielskiego (wiek 13/14 lat)? Prosze o adresy i telefony.
|
|
To hamy z was!( co po nie którzy) Ja 3 tygodnie temu znalazłem fajno motke , po małej orjentacji terenu wziełem telefon pogrzebałem w książce telefonicznej zadzwoniem : odebrała z fajnym głosem dziewczyna umówiliśmy się odałem jej telefon chciała mi nawet stówke dać za uczciwe znalezienie... Życze powodzenia z odnalezieniem telefonu.Ale znając życie jak teraz nie znalazłeś to wątpie żebyś go zobaczył(a). olo
|
|
Wiem, że Pan Dariusz Boguski udziela lekcji gry na gitarze.
|
|
no to jestes "jedna na milioooon".Jak ja bym znalazl to bym nieoddal tymbardziej jakis drogi.Jak ktos wyzej napisal znalezione nie kradzione.Sam niejedna rzecz gubilem (pieniadze,telefon,klucze,zegarek) i nikt mi ich jakos nieoddal to czemu ja mialbym szukac wlasciciela zamiast miec powiedzmy 300zl za sprzedany znaleziony telefon.Pffff musialbym upasc na glowe hyba
|
|
żebyśmy się źle nie zrozumieli - ja żadnych problemów technicznych ani z netem ani z telefonem nie mam - tylko nie mogę pogodzić się z sytuacją, że jako stary klient muszę płacić więcej niż klient nowy i to za łącze o znacznie mniejszej przepustowości, jak dla mnie relacje z klientem są tu postawione na głowie, myślę, że chodzi tu jednak o nabijanie jakiś statystyk nowo przyjmowanych klientów ale to chyba firma jest dla klientów a nie klienci jakimiś cyferkami w statystykach???
|
|
wróc do podstawówki - tam ci może powiedzą
|
|
gdzie w Łomży lub okoicy znajde jakiś zakład wulkanizacyjny który zdejmie mi oponę z 17 calowej felgi bo w tych co byłem to nie bardzo dało
|
|
czy ŁKS da rade Poloni Bytom? Moim zdaniem jak przegrali z unio albo stalówko to nie mają sznas , choc cuda sie zdarzają!!
|
|
Jedź do Mańka przy stacji paliw Statoil w prawo, jak się do biedronki wjeżdża. Powinni sobie bez problemu poradzić.
|
|
Jutro nie graja z Polonia Bytom Bimbo !
|
|
byłem tam kiedyś i nie bardzo szło ze zdjęciem wszędzie się boją że opone rozwalą albo felgę pogną
|
|
Mój numer tel: 513490968 :-)))
|
|
Podjedź na Strzelców. Tam moga coś na to poradzić... Od Nowogrodzkiej zaraz po lewej za gazownikami.
|
|
trochę nie na temat jeszcze jedna galeria z meczu ŁKS-UNIA http://www.4lomza.pl/index.php?k=996
|
|
Jak nie bedzie hipermarketu- to bedzie centrum ? A moze powinien byc hipermarket,centrum,kino itp... Nie robmy z naszego miasta skansenu-jeden juz jest w Nowogrodzie blisko Łomzy i wystarczy ! Bimbo !
|
|
Napewno nie bedzie problemow w warsztacie za stacja Statoil
|
|
tor kartingowy niech zrobia
|
|
złodziejstwo żeby za 128kbs płacić 61zł - w biały dzień okradają a ja nie mam na tym zadupiu innej opcji. lipa Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
Może przed wyborami przedyskutować taki pomysł, o którym pisałem jakiś czas temu. Nie mówię, że wszystko musi być dokładnie tak samo, ze wszystko jest proste do zrobienia, ale może to jakiś punkt zaczepienia, rozpoczęcia czegoś nowego. http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=68050&t=67697#reply_68050 "(...) Pieniądze na to potrzebne są ogromne, ale i zyski na pewno duże. Myślę, że warto byłoby zrobić coś aby powstała droga szybkiego ruchu conajmniej miedzy Łomżą i Ostrołęką. Droga połączyłaby dwa małe miasta w jedno średnie (duży może więcej). Przybliżyłaby Łomżę do Mazowieckiego. Z jednego miasta można byłoby dotrzeć do drugiego samochodem lub szybkim autobusem podmiejskim w 15 minut. Często jako argument przeciwko zbudowaniu dużego centrum handlowego lub rozrywki podaje się małą liczbę mieszkańców. Można byłoby ściągnąć inwestorów i postawić coś takiego w połowie drogi (na polu za miastem)(czyli mielibyśmy tylko 8 minut do hipermarketu lub dobrego kina, w dodatku nie w centrum miasta). Ciężarówki jechałyby przez Łomżę a nie Białystok. Droga szybkiego ruchu Łomża Ostrołęka byłaby kolejnym argumentem za wybudowaniem obwodnicy Łomży, tzn. uwolnieniem miasta od TIRów, a jednocześnie = via Baltica przez Łomżę. My mamy Browar i Pepees, Oni kilka większych fabryk. Tu i tam jest trochę firm usługowych. "Zbliżenie" miast oznacza większą dostępność do usług i towarów np.: klient z Ostrołęki bez problemu dotrze do stolarza z Łomży, a ludzie z Łomży będą mieli tylko 15 minut do dworca na pociąg do Warszawy, Zakopanego.... Więcej klientów, większa konkurencja, więcej miejsc pracy. Możliwości jest nieskończoność. Coraz mniej wierzę, że w Polsce może się coś jeszcze zmienić, ale jeszcze trochę naiwnie mam nadzieję, że uda nam się unieść ponad kłótnie polityczne, religijne itp. i spróbować zrobić coś wspólnie dla naszego dobra a nie na złość tzw. TAMTYM." TigerJ Bimbo !
|
|
Zuberto! w pełni się z Tobą zgadzam! Plany związane z multikinem to kiełbasa przedwyborcza, baaardzo pośledniego gatunku, by nie powiedzieć, że to swego rodzaju makaron nawijany na uszy młodych ludzi miekszających w miescie z kinem pokazującym filmy z 2-letnim opźniemiem. No może z wyjątkiem "Karola, który został papieżem ( z całym szacunkiem do św. pamięci Jana Pawła II)
|
|
Gratuluję TigerJowi fantazji. Mam propozycję: niech każdy zrobi swoje. Firma, która wykupiła teren w centrum miasta nich buduje swoje, nasi przedsiebiorcy, jeśli starczy im pieniędzy i zapału tyż swoje, nawet multikino z wodotryskiem. A co my gorsi?
|
|
Zbiórka w godzinach 11-12 stacja Orlen u p. Kurpiewskieg. Planowany wyjazd i parada około godz. 12.00
|
|
Wygląda to na cichą zmowę właścicieli stacji. W niedzielę byłem w Warszawie. Tankowałem w Markach przy MAKRO, gdzie cena oleju napędowego wynosi 3.75, a u nas w okolicach 4 złotych. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
co to jest Manhattan?
|
|
Z Łomży do Warszawy jest ok. 140 km Autobus jedzie według rozkładu do dworca Warszawa Stadion 2godz.45 min. Do rzadkosci należy dojazd zgodnie z planem. W piątkowe popołudnie czas temn wydłuża się do 3- 3,5 godz. Daje to srednią predkość 40 km/h. W niedzielę po godzinie 15 NIE MOŻNA Z ŁOMŻY WYJECHAĆ. - pomimo dodatkowego autobusu , czasem dwóch lub jak w ubiegłym roku po wszystkoch świętych sześciu lub siedmiu dodatkowych autobusach. Nawet przy prędkości 30 km na odcinku do Sniadowa, 4o na odcinku do Tłuszcza czas przejazdu byłby porównywal;ny do komunikacji autobusowej. Chore jest niszczenie możliwości rozwoju miasta poprzez rozbudowę infrastruktury kolejowej i zastępowanie jej bezsensowną zabudową przez kolejnych lokalnych "biznesmenów", którzy kosztem wszystkich mieszkańców anektują tereny, które miastu mogłyby rozwój zapewnić. Jeden z głównych rzeczników "zagospodarowania" terenów kolejowych siedzi w areszcie w Lublinie. Czy nie pora abu dołączyli do niego jego mocodawcy? Oczywiście nie - są oni sztandarowymi kandydatami w nadchodzących wyborach samorządowych. W dwudziestoleciu międzywojennym władze w Białymstoku nie dopusciły do modernizacji linii kolejowej. Po drugiej wojnie światowej władze wojewódzkie w Białymstoku nie dopuściły do odbudowy zniszczonego przez niemców dworca. A w czasach wojewódzkiej łomży, dyrekcja kolei w białymstoku, w gestii której była linia Łapy-Ostrołęka z odnogą do Łomży zaniechała elektryfikacji tego szlaku. Był to koniec. Ale tamte decyzje zapadały poza naszym miastem. Decyzję o zniszczeniu rezerwy na kolej, która została utworzona jeszcze przed 1915 rokiem podjęło kilku ma..łów z obecnej rady. Podziękujmy im za zniszczenie potencjału rozwoju infrastruktury miasta Łomży. Odpowiedzmy na kilka pytań: 1. PO CO W ŁOMŻY KOLEJ? 2. PO CO ŁOMŻY OBWODNICA? 3. PO CO W ŁOMŻY COKOLWIEK? 4.PO CO W OGÓLE ŁOMŻA? Zbych
|
|
Grupa Medytacyjna "pod niebieską butelką" prawie codziennie organizuje poranne ćwiczenia medytacyjno- rozlużniające pod popularnym blaszakiem u zbiegu ulic Al. Legionów i Piłsudskiego. Ćwiczenia odbywają się pod przywództwem naczelnego jogina okolicy: krzywego Ryśka. Serdeczenie zapraszamy wszystkich sprawgnionych niezapomnianych wrażeń.
|
|
Tu masz link http://s001.wyslijto.pl/?file_id=03496328501272147665 a tu mój meil meteorman@o2.pl to prześlesz mi ten filmik. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |