sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Komisja "śledcza" d/s spraw basenu

lanos :) był modyfikowany, ale aktualnie pełna seria...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Komisja "śledcza" d/s spraw basenu

Bin Laden to żul spod blaszaka hehe z niego taki majster i service jak ze mnie ksiądz

bo oddychają skrzelami

Witam. Prowadzę lekcje gry na gitarze.

Normalnie po przeczytaniu tego to będzie centrum !!

http://4lomza.pl/index.php?wiad=9138

Bimbo !

Afery, skandale, walka o stołki - to synonimy słowa polityka w Polsce. Kaczy proceder trwa. No, ale nie o tym zamierzam pisać.
Patrząc po trosze na dzisiejszą sytuację w polskiej polityce jak i na historię naszego kraju, trudno nie dojść do wniosku, że jesteśmy narodem głupim. Włączając telewizję czy czytając prasę i widząc ten cyrk który się tutaj wyprawia, zaczynam się zastanawiać czy nie lepiej byłoby żyć teraz w ot chociażby w Niemczech.
4 rozbiory Polski, dlaczego? Co my w sobie mamy, że zawsze kogoś ciągnie żeby nam dopieprzyć? Powiem to jeszcze raz, jesteśmy głupi. Niech nas "rozbiorą" jeszcze raz, Niemcy i Austria, albo inne kraje Europy zachodniej. Po co mamy się męczyć z tymi nieudacznikami urzędującymi na Wiejskiej w Warszawie?...Czy nasz kraj mało się wycierpiał w przeszłości? Po co nam zakompleksiony prezydent, niedouczeni posłowie, bieda, niewolnictwo (warunki pracy i płace w Polsce), sprzedajni posłowie, korupcja na najwyższych szczeblach władzy?. Zaapelujmy do innych krajów, niech nas uwolnią spod rządów ciemnoty! Świat się z nas śmieje.
...
Tak to w pewnym sensie prowokacja, myślmy, otwórzmy oczy zanim nas okradną ze wszytkiego...i nie piszcie mi o patriotyzmie, bojach naszych przodków o naszą wolność itp itd, zastanówcie się co ten kraj robi dla Was czy też może za Was...? Nasi przodkowie na pewno nie walczyli o burdel na kółkach, no, chyba że się mylę...
Bardzo jestem ciekaw Waszych opinii na temat naszego cudownego kraju i jego "głów". Piszcie co Wam ślina na język przyniesie, pójdziemy wszyscy siedzieć za wolność słowa :)

Musiałem to z siebie wyrzucić, jeśli kogoś obraziłem, to proszę na skargę do pana Ziobro...

No i macie troche niżej informację: "... Pierwsze fabryki ruszą tam jeszcze w tym roku, całe centrum mogłoby być gotowe za dwa lata... pod warunkiem, że nie będzie zgody na realizację hipermarketu przy skrzyżowaniu Zawadzkiej i Sikorskiego – zapowiadają biznesmeni Jerzy Wierzbowski i Artur Zawadzki." Pogratulować.
Bo jeśli wejdzie jakiś hiper, super, czy co tam jeszcze market to nie będzie centrum handlowego i pracy dla 1000 ludzi (a wiadomo jak z pracą w Łomży jest, więc hasło tuż przed wyborami io referendum w sprawie hiper, supermarketu jest chwytliwe). A może wyborcy wypowiedzą się za market em i co wtedy?. Byznesmeni rządzą i stawiaja warunki. A ceny w sklepach najwyższe w regionie.

Normalnie zajadów ze śmiechu można dostać czytając te banialuki wymyślone przez tych "byznesmenów" ... z jakiej choinki oni się urwali ...

...a nie startują oni w wyborach...?

...ważne, że może chociaż byli pracownicy Bawełny dostaną choć część zaległych wypłat...?

a gdzie w łomży najtaniej i w jakiej cenie kupie pb98 lub pb95

Sam nie raz byłem świadkiem takich rzeczy././ stoi po jednej stronie z 5 osób po 2 też koło tego. ja stoje najdalej przycisku z myślą że ktoś nacisnął.... a co się okazało??
NIKT NIE NACISNĄŁ....wkurzony ze się nie zapaliło zielone szybko przebiegłem przez czerwone rozglądając się czy niejedzie jakiś samochód i czy nie jedzie policja,..,.,.,

Bardziej spalinami nasze miasto dusi sie teraz, kiedy "tiry" i samochody osobowe stoja w korkach i jada praktycznie przez centrum.

HAHAHA ze co?? Wisła????? toć oni są na 5 miejscu LEGIA MISTRZ!!!!

Kaseja i cały zarząd-na wygnanie...Nie zauważyłem jednej, powtarzam jednego dobrej decyzji władz klubu. Post wyżej świadczy o braku kompletnej wiedzy na temat kosztów..........aaaa, nie chce mi się pisać, ręce opadają.......

No wiem tylko narazie czasu nie mam by wpasc, chce wynajac dopiero za jakis czas,ale ci ktorzy teraz chodza do jedynki to powinni wiedziec

papuga

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org