Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Komisja "śledcza" d/s spraw basenu |
lanos :) był modyfikowany, ale aktualnie pełna seria...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Komisja "śledcza" d/s spraw basenu |
Bin Laden to żul spod blaszaka hehe z niego taki majster i service jak ze mnie ksiądz
|
|
bo oddychają skrzelami
|
|
Witam. Prowadzę lekcje gry na gitarze.
|
|
Normalnie po przeczytaniu tego to będzie centrum !! http://4lomza.pl/index.php?wiad=9138 Bimbo !
|
|
Afery, skandale, walka o stołki - to synonimy słowa polityka w Polsce. Kaczy proceder trwa. No, ale nie o tym zamierzam pisać. Patrząc po trosze na dzisiejszą sytuację w polskiej polityce jak i na historię naszego kraju, trudno nie dojść do wniosku, że jesteśmy narodem głupim. Włączając telewizję czy czytając prasę i widząc ten cyrk który się tutaj wyprawia, zaczynam się zastanawiać czy nie lepiej byłoby żyć teraz w ot chociażby w Niemczech. 4 rozbiory Polski, dlaczego? Co my w sobie mamy, że zawsze kogoś ciągnie żeby nam dopieprzyć? Powiem to jeszcze raz, jesteśmy głupi. Niech nas "rozbiorą" jeszcze raz, Niemcy i Austria, albo inne kraje Europy zachodniej. Po co mamy się męczyć z tymi nieudacznikami urzędującymi na Wiejskiej w Warszawie?...Czy nasz kraj mało się wycierpiał w przeszłości? Po co nam zakompleksiony prezydent, niedouczeni posłowie, bieda, niewolnictwo (warunki pracy i płace w Polsce), sprzedajni posłowie, korupcja na najwyższych szczeblach władzy?. Zaapelujmy do innych krajów, niech nas uwolnią spod rządów ciemnoty! Świat się z nas śmieje. ... Tak to w pewnym sensie prowokacja, myślmy, otwórzmy oczy zanim nas okradną ze wszytkiego...i nie piszcie mi o patriotyzmie, bojach naszych przodków o naszą wolność itp itd, zastanówcie się co ten kraj robi dla Was czy też może za Was...? Nasi przodkowie na pewno nie walczyli o burdel na kółkach, no, chyba że się mylę... Bardzo jestem ciekaw Waszych opinii na temat naszego cudownego kraju i jego "głów". Piszcie co Wam ślina na język przyniesie, pójdziemy wszyscy siedzieć za wolność słowa :) Musiałem to z siebie wyrzucić, jeśli kogoś obraziłem, to proszę na skargę do pana Ziobro...
|
|
No i macie troche niżej informację: "... Pierwsze fabryki ruszą tam jeszcze w tym roku, całe centrum mogłoby być gotowe za dwa lata... pod warunkiem, że nie będzie zgody na realizację hipermarketu przy skrzyżowaniu Zawadzkiej i Sikorskiego – zapowiadają biznesmeni Jerzy Wierzbowski i Artur Zawadzki." Pogratulować. Bo jeśli wejdzie jakiś hiper, super, czy co tam jeszcze market to nie będzie centrum handlowego i pracy dla 1000 ludzi (a wiadomo jak z pracą w Łomży jest, więc hasło tuż przed wyborami io referendum w sprawie hiper, supermarketu jest chwytliwe). A może wyborcy wypowiedzą się za market em i co wtedy?. Byznesmeni rządzą i stawiaja warunki. A ceny w sklepach najwyższe w regionie.
|
|
Normalnie zajadów ze śmiechu można dostać czytając te banialuki wymyślone przez tych "byznesmenów" ... z jakiej choinki oni się urwali ...
|
|
...a nie startują oni w wyborach...? ...ważne, że może chociaż byli pracownicy Bawełny dostaną choć część zaległych wypłat...?
|
|
a gdzie w łomży najtaniej i w jakiej cenie kupie pb98 lub pb95
|
|
Sam nie raz byłem świadkiem takich rzeczy././ stoi po jednej stronie z 5 osób po 2 też koło tego. ja stoje najdalej przycisku z myślą że ktoś nacisnął.... a co się okazało?? NIKT NIE NACISNĄŁ....wkurzony ze się nie zapaliło zielone szybko przebiegłem przez czerwone rozglądając się czy niejedzie jakiś samochód i czy nie jedzie policja,..,.,.,
|
|
Bardziej spalinami nasze miasto dusi sie teraz, kiedy "tiry" i samochody osobowe stoja w korkach i jada praktycznie przez centrum.
|
|
HAHAHA ze co?? Wisła????? toć oni są na 5 miejscu LEGIA MISTRZ!!!!
|
|
Kaseja i cały zarząd-na wygnanie...Nie zauważyłem jednej, powtarzam jednego dobrej decyzji władz klubu. Post wyżej świadczy o braku kompletnej wiedzy na temat kosztów..........aaaa, nie chce mi się pisać, ręce opadają.......
|
|
No wiem tylko narazie czasu nie mam by wpasc, chce wynajac dopiero za jakis czas,ale ci ktorzy teraz chodza do jedynki to powinni wiedziec papuga
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |