czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polsce grozi deregulacyjny haos

ja nie dawaj sie wciagac w prowokacje napinaczom. Dla mnie moze gosc jezdzic i 1000 konna bryczka, aby tylko umial ja obsluzyc umiejetnie. Mam 2litry pod maska nie mam 200 KM, ale umiem sie obslugiwac tym co mam. Bo miec i jezdzic, to nie to samo co - miec i umiec tym jezdzic. Pozdo i szacunek dla takich, jak "ja" i tym podobnych, pogarda dla napinaczy...

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polsce grozi deregulacyjny haos

mam do Was pytanie? bardzo bliska mi osoba jest obecnie w Hiszpanii w Madrycie i nie może wrócić do ojczyzny na Boże Narodzenie bo ... wykupiono już bilety i nie ma!! co myślicie o tym?? w "Spain" musi być dużo Polaków jeśli w kasie do biletów już pustki.cholera i nie spotkam się z tą osobą.teraz dopiero aż w styczniu albo dalej.smutne! samochodem nie da rady bo drogo i niewygodnie! co myslicie forumowicze o tym?

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

jeżeli jest to bliska osoba dla ciebie jak piszesz to cóż to za przeszkoda samochodem?to że piszesz że drogo i nie wygodnie to nie jest powód aby się nie spotkać jeśli tak bardzo chcesz. napewno istnieje inny powód. wystarczy tylko bardzo chcieć

rudy błazen z druhem

jezdż atakże prywatni przewoznicy

Brawo goostav za pomysł wykorzystany na stronie głównej 4lomza:

Cenna nagroda
Miasto Łomża otrzyma tytuł i certyfikat „Gmina Fair Play 2006”. /.../
Za uznanie miasto zapłaciło niemal 13 tys zł. Co certyfikat da Łomży – na ten temat władze miasta póki co nie chcą się wypowiadać. /.../
Aby być uznanym za „fair play” najpierw trzeba było jednak zapłacić i to całkiem sporo. Łomża za I etap konkursu zapłaciła 4000 zł netto i 6500 złotych netto za etap drugi. /.../
Dodajmy, że w tegorocznej edycji konkursu wystartowało niemal 180 gmin w tym 9 z województwa podlaskiego.

Teraz tylko czekać aż gazety i inne media podchwycą, jak to zazwyczaj z tematami z 4lomza bywa.
Domagaj się tantiem autorskich!

Rzeczywiście warte przeczytania, i wcale nie długie dzięki że to dałeś na forum

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org