Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polsce grozi deregulacyjny haos |
ja nie dawaj sie wciagac w prowokacje napinaczom. Dla mnie moze gosc jezdzic i 1000 konna bryczka, aby tylko umial ja obsluzyc umiejetnie. Mam 2litry pod maska nie mam 200 KM, ale umiem sie obslugiwac tym co mam. Bo miec i jezdzic, to nie to samo co - miec i umiec tym jezdzic. Pozdo i szacunek dla takich, jak "ja" i tym podobnych, pogarda dla napinaczy... rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polsce grozi deregulacyjny haos |
mam do Was pytanie? bardzo bliska mi osoba jest obecnie w Hiszpanii w Madrycie i nie może wrócić do ojczyzny na Boże Narodzenie bo ... wykupiono już bilety i nie ma!! co myślicie o tym?? w "Spain" musi być dużo Polaków jeśli w kasie do biletów już pustki.cholera i nie spotkam się z tą osobą.teraz dopiero aż w styczniu albo dalej.smutne! samochodem nie da rady bo drogo i niewygodnie! co myslicie forumowicze o tym? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
jeżeli jest to bliska osoba dla ciebie jak piszesz to cóż to za przeszkoda samochodem?to że piszesz że drogo i nie wygodnie to nie jest powód aby się nie spotkać jeśli tak bardzo chcesz. napewno istnieje inny powód. wystarczy tylko bardzo chcieć rudy błazen z druhem
|
|
jezdż atakże prywatni przewoznicy
|
|
Brawo goostav za pomysł wykorzystany na stronie głównej 4lomza: Cenna nagroda Miasto Łomża otrzyma tytuł i certyfikat „Gmina Fair Play 2006”. /.../ Za uznanie miasto zapłaciło niemal 13 tys zł. Co certyfikat da Łomży – na ten temat władze miasta póki co nie chcą się wypowiadać. /.../ Aby być uznanym za „fair play” najpierw trzeba było jednak zapłacić i to całkiem sporo. Łomża za I etap konkursu zapłaciła 4000 zł netto i 6500 złotych netto za etap drugi. /.../ Dodajmy, że w tegorocznej edycji konkursu wystartowało niemal 180 gmin w tym 9 z województwa podlaskiego. Teraz tylko czekać aż gazety i inne media podchwycą, jak to zazwyczaj z tematami z 4lomza bywa. Domagaj się tantiem autorskich!
|
|
Rzeczywiście warte przeczytania, i wcale nie długie dzięki że to dałeś na forum
|
|
Treść jest ukryta
|