poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Izrale zagrożeniem dla pokoju na świecie?

...tzn... co pan Skawski ma robic...? SiaRa.... może podpowiesz konkretniej....

....bo z tego co mi wiadomo, to pan Skawski jest ustami ratusza, a nie rękoma...?!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Izrale zagrożeniem dla pokoju na świecie?

On nie uważasz, że jeśli jest się klientem jakiejs firmy, to podstawą jest ocena parametrów danej sieci? Trzeba wiedzieć za co się płaci. Poza tym to trochę kultury... I (tu się ocenzurowałem) Ci do tego skąd kolega lomzacity ma Internet. To już jego sprawa.

lomzacity sprzęt zostawili i po prostu sobie poszli? Zabawne ;-) Pozbądź się tego sprzętu, na 2 miesiące neostrady powinno wystarczyć =]

Pozdrawiam
Mr S
Ostatni bastion krytyki tego forum.

"Jeśli wszystko kontrolujesz, jedziesz zbyt wolno!"

Re: Izrael zagrożeniem dla pokoju na świecie?

Sądzę, że Pan Skawski nie wypowiada swoich prywatnych poglądów jako rzecznik. Wszystko to jest napewno uzgadniane z Panem Przezydentem. Więc jeśli mówił w tej sprawie Pan Skawski to tak jakby mówił Pan Prezydent. Więc czekamy na Pana czyny Panie Prezydencie.

Re: Izrael zagrożeniem dla pokoju na świecie?

kaschia =powiem Ci jeśli dałaś swa wypowiedz po przeczytaniu pełnej wypowiedzi pretho zanim zdążyłł skrócic ją admin z bezsensownych wulgaryzmów to żałuj że głupota nie ma skrzydeł bo byś nigdy nie musiała zaglądać do sklepu obuwniczego - PA

hej

myślę że grover miał świetny pomysł z podrzucaniem czapek i kapeluszy do góry, można do tego dodać gościa w zielonym prześcieradle przed którym cedd padał na kolana

niedziela 21 grudnia to dzień handlowy więc spotkajmy się na Starym Rynku o 13.45 kiedy jeszcze ludzie będą biegali jak szalency po sklepach i oddajmy cześć zielonemu stworkowi podrzucając na jego widok czapki do góry przez minutę

co Wy na to? :)))

jeszcze jedno:
pretho ma rację że tworzycie tu kącik wzajemnej adoracji. jestem tylko ciekawa skąd Wy bierzecie takie super ciekawe żarty i teksty, może jest jakaś strona internetowa dzięki której można się podszkolić w Waszym poczuciu humoru, mogłabym wtedy dołączyć do szacownego grona (oczywiście za zgodą członków)
na wypadek jakbyś nie zrozumiał to moja wypowiedź została doprawiona ogromną dawką ironii

zibi, nie martw się o moje skrzydła. są, i mają się dobrze. odlatuję bardzo często i bynajmniej nie z powodu głupoty. zdarzają mi się głupawki, ale to trochę co innego i nie jestem pewna czy rozumiesz o co mi chodzi (a raczej obawiam się ze nie)

pozdrufka dla pretho i ludzi którzy jeszcze nie zesztywnieli

No nooooo XtraVert ale strzeliles tu pokazowe...az mi kamien z serca spadl bo tak mi ciezko bylo ze slow mi brakuje zeby to opisac.no to sie chwali takie wklejanie to sie nazywa pelen profesjonalizm i do tego na poziomie ,ze nie wspomne o wyrafinowanym poczuciu humoru....ol yeeee wklej tu cos jeszcze normalnie baki zrywac....(tylko koniecznie po angielsku zeby kazdy wiedzial ze to angielski humor)

pozdrowienia dla kaschi i dla ludzi z poczuciem humoru:)

Miasto Łomża w tym roku wydało 28 000 PLN na świąteczne dekoracje.. chciałem się zapytać gdzie one są...
fakt pojawiło się ich kilka na większych skrzyżowaniach na słupach, i na ratuszu, czy to już wszystko?? czy kilka tych świecidełek kosztowało prawie 30 tys złotych?? Jak to jest??
Mi się wydaje, iż za takie pieniądze można było zrobić trochę więcej...

pozdrawiam C3PO

Ktoś z Was się może tam wybiera i ma jakieś wolne miejsce? Chętnie dorzucę się do benzyny ;-)

Zbych

czy to cos nowego !!!!!!!!! pokażcie mi dziesiątkę młodych pracowników w jakim kolwiek urzedzie........... nie ma, są na bezrobociu
a stare babcie siedzą i prukają w stołki.......
tak trzymac-"młodzi na wymarciu"

To tam siedzą babcie?jeżeli tak to niezle sie trzymają :)

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

A świstak siedzi i zawija...

tyyyyyyyyyyyyyyyyy hvvvvvvvvvvvju

Raczej nie wydaje mi się. Izrael to jest normalne państwo demokratyczne. Tak ja to widzę.

Izrael jest uwikłany w konflikty ze światem Arabskim co samo w sobie stanowi zagrożenie dla globalnego POkoju. Istotne jest tu znaczne przekraczanie granic obrony koniecznej wobec np. Palestyńczyków mając tak olbrzymią przewagę militarną i POmoc świata Zachodniego.

rudy błazen z druhem

Tak czy inaczej tam pokoju na pewno nie będzie. Nawet za 1000 lat. Tak ja to widzę.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org