Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Izrale zagrożeniem dla pokoju na świecie? |
...tzn... co pan Skawski ma robic...? SiaRa.... może podpowiesz konkretniej.... ....bo z tego co mi wiadomo, to pan Skawski jest ustami ratusza, a nie rękoma...?!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Izrale zagrożeniem dla pokoju na świecie? |
On nie uważasz, że jeśli jest się klientem jakiejs firmy, to podstawą jest ocena parametrów danej sieci? Trzeba wiedzieć za co się płaci. Poza tym to trochę kultury... I (tu się ocenzurowałem) Ci do tego skąd kolega lomzacity ma Internet. To już jego sprawa. lomzacity sprzęt zostawili i po prostu sobie poszli? Zabawne ;-) Pozbądź się tego sprzętu, na 2 miesiące neostrady powinno wystarczyć =] Pozdrawiam Mr S Ostatni bastion krytyki tego forum. "Jeśli wszystko kontrolujesz, jedziesz zbyt wolno!"
|
|
Re: Izrael zagrożeniem dla pokoju na świecie? |
Sądzę, że Pan Skawski nie wypowiada swoich prywatnych poglądów jako rzecznik. Wszystko to jest napewno uzgadniane z Panem Przezydentem. Więc jeśli mówił w tej sprawie Pan Skawski to tak jakby mówił Pan Prezydent. Więc czekamy na Pana czyny Panie Prezydencie.
|
|
Re: Izrael zagrożeniem dla pokoju na świecie? |
kaschia =powiem Ci jeśli dałaś swa wypowiedz po przeczytaniu pełnej wypowiedzi pretho zanim zdążyłł skrócic ją admin z bezsensownych wulgaryzmów to żałuj że głupota nie ma skrzydeł bo byś nigdy nie musiała zaglądać do sklepu obuwniczego - PA
|
|
hej myślę że grover miał świetny pomysł z podrzucaniem czapek i kapeluszy do góry, można do tego dodać gościa w zielonym prześcieradle przed którym cedd padał na kolana niedziela 21 grudnia to dzień handlowy więc spotkajmy się na Starym Rynku o 13.45 kiedy jeszcze ludzie będą biegali jak szalency po sklepach i oddajmy cześć zielonemu stworkowi podrzucając na jego widok czapki do góry przez minutę co Wy na to? :)))
|
|
jeszcze jedno: pretho ma rację że tworzycie tu kącik wzajemnej adoracji. jestem tylko ciekawa skąd Wy bierzecie takie super ciekawe żarty i teksty, może jest jakaś strona internetowa dzięki której można się podszkolić w Waszym poczuciu humoru, mogłabym wtedy dołączyć do szacownego grona (oczywiście za zgodą członków) na wypadek jakbyś nie zrozumiał to moja wypowiedź została doprawiona ogromną dawką ironii zibi, nie martw się o moje skrzydła. są, i mają się dobrze. odlatuję bardzo często i bynajmniej nie z powodu głupoty. zdarzają mi się głupawki, ale to trochę co innego i nie jestem pewna czy rozumiesz o co mi chodzi (a raczej obawiam się ze nie) pozdrufka dla pretho i ludzi którzy jeszcze nie zesztywnieli
|
|
No nooooo XtraVert ale strzeliles tu pokazowe...az mi kamien z serca spadl bo tak mi ciezko bylo ze slow mi brakuje zeby to opisac.no to sie chwali takie wklejanie to sie nazywa pelen profesjonalizm i do tego na poziomie ,ze nie wspomne o wyrafinowanym poczuciu humoru....ol yeeee wklej tu cos jeszcze normalnie baki zrywac....(tylko koniecznie po angielsku zeby kazdy wiedzial ze to angielski humor) pozdrowienia dla kaschi i dla ludzi z poczuciem humoru:)
|
|
Miasto Łomża w tym roku wydało 28 000 PLN na świąteczne dekoracje.. chciałem się zapytać gdzie one są... fakt pojawiło się ich kilka na większych skrzyżowaniach na słupach, i na ratuszu, czy to już wszystko?? czy kilka tych świecidełek kosztowało prawie 30 tys złotych?? Jak to jest?? Mi się wydaje, iż za takie pieniądze można było zrobić trochę więcej... pozdrawiam C3PO
|
|
Ktoś z Was się może tam wybiera i ma jakieś wolne miejsce? Chętnie dorzucę się do benzyny ;-) Zbych
|
|
czy to cos nowego !!!!!!!!! pokażcie mi dziesiątkę młodych pracowników w jakim kolwiek urzedzie........... nie ma, są na bezrobociu a stare babcie siedzą i prukają w stołki....... tak trzymac-"młodzi na wymarciu"
|
|
To tam siedzą babcie?jeżeli tak to niezle sie trzymają :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
A świstak siedzi i zawija...
|
|
tyyyyyyyyyyyyyyyyy hvvvvvvvvvvvju
|
|
Raczej nie wydaje mi się. Izrael to jest normalne państwo demokratyczne. Tak ja to widzę. ______________________ PraceMagisterskiePoznan.pl
|
|
Izrael jest uwikłany w konflikty ze światem Arabskim co samo w sobie stanowi zagrożenie dla globalnego POkoju. Istotne jest tu znaczne przekraczanie granic obrony koniecznej wobec np. Palestyńczyków mając tak olbrzymią przewagę militarną i POmoc świata Zachodniego. rudy błazen z druhem
|
|
Tak czy inaczej tam pokoju na pewno nie będzie. Nawet za 1000 lat. Tak ja to widzę. __________________________ pracemagisterskie-licencjackie.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |