Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tonący brzytwy się chwyta. Czyli coś o ostatnich propozycjach SLD. |
najciekawszty temat na forum pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tonący brzytwy się chwyta. Czyli coś o ostatnich propozycjach SLD. |
Pisz, pisz, pisz !!! Zbych
|
|
Najdrożej zapewne jak co roku - w Baranowskim, ceny nie znam ale chyba nic nie pobije kosztów świętowania nadejścia nowego roku w Piątnicy...
|
|
Ludzie! Wyobrazcie sobie, ze widzialem troszke tych imprez, takze na fadomie. I wiem, ze na fadomie sie zaczyna a konczy czesto w czerwonym borze albo jednaczewie!!! Jadac tam, "rajdowcy" szaleja, scigaja sie po al.legionow i innych ulicach. Do NBNF : jezdzilem z kims nieco bardziej znanym i doswiadczonym niz kierowca szkoly bezpiecznej jazdy... Do Viva : jak tak lubiejesz adrenalinke to skocz na bungee, ale najlepiej zapomnij przyczepic liny. Mozna by sie spodziewac czegos takiego po dziewczeciu, ktore lubieje adrenalinke..... Ludzie! teraz cieszycie sie ze swoich pomyslow, pysznej zabawy na fadomie i nie tylko, ale jesli cos sie stanie : to bedzie Wasza wina.
|
|
gazeta to monitor chicagowski adres monitorpl.com w tym momencie zmieniana. o stronie mysle na razie nie mam czasu. pozdrawiam.
|
|
ty havesomebrain po 1. to niewpierdalaj sie w tryby jak maszyna pracuje a po 2 to kim ty kórwa jesteś żeby sie udzielać jak Ci to przeszkadza co my robimy to poszła w piżdziec !!!!! Sierra Baca Matys pa l,,okkocom
|
|
Mysle ze jak zaczniemy dzwonic do Spoldzielni w tej sprawie, to moze Prezesowi da to cos do myslenia.
|
|
jacko ja troche bardziej postawny od Ciebie - wzrost 186 , wagi jakieś 88 kg, więc taką znowu nicością nie jestem ;-P Pozdrawiam Was serdecznie, idę psuć dalej. Wujek "S"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |