poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tonący brzytwy się chwyta. Czyli coś o ostatnich propozycjach SLD.

najciekawszty temat na forum pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tonący brzytwy się chwyta. Czyli coś o ostatnich propozycjach SLD.

Pisz, pisz, pisz !!!

Zbych

Najdrożej zapewne jak co roku - w Baranowskim, ceny nie znam ale chyba nic nie pobije kosztów świętowania nadejścia nowego roku w Piątnicy...

Ludzie! Wyobrazcie sobie, ze widzialem troszke tych imprez, takze na fadomie. I wiem, ze na fadomie sie zaczyna a konczy czesto w czerwonym borze albo jednaczewie!!! Jadac tam, "rajdowcy" szaleja, scigaja sie po al.legionow i innych ulicach.
Do NBNF : jezdzilem z kims nieco bardziej znanym i doswiadczonym niz kierowca szkoly bezpiecznej jazdy...
Do Viva : jak tak lubiejesz adrenalinke to skocz na bungee, ale najlepiej zapomnij przyczepic liny. Mozna by sie spodziewac czegos takiego po dziewczeciu, ktore lubieje adrenalinke.....
Ludzie! teraz cieszycie sie ze swoich pomyslow, pysznej zabawy na fadomie i nie tylko, ale jesli cos sie stanie : to bedzie Wasza wina.

gazeta to monitor chicagowski adres monitorpl.com w tym momencie zmieniana. o stronie mysle na razie nie mam czasu. pozdrawiam.

ty havesomebrain po 1. to niewpierdalaj sie w tryby jak maszyna pracuje a po 2 to kim ty kórwa jesteś żeby sie udzielać jak Ci to przeszkadza co my robimy to poszła w piżdziec !!!!!

Sierra
Baca
Matys

pa

l,,okkocom

Mysle ze jak zaczniemy dzwonic do Spoldzielni w tej sprawie, to moze Prezesowi da to cos do myslenia.

jacko ja troche bardziej postawny od Ciebie - wzrost 186 , wagi jakieś 88 kg, więc taką znowu nicością nie jestem ;-P Pozdrawiam Was serdecznie, idę psuć dalej.

Wujek "S"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org