Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
haiti -tragedia! ale zastanawiam..sie... |
Właśnie, a ja proszę kontakt jeżeli ktoś widział z czwartku na piątek w nocy ludzi którzy szli z kablami:] Został okradziony mój nowo budowany dom. Wyrwano wszystkie kable i skradziono narzędzia...niestety ale taki kraj:/ bagrmosen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: haiti -tragedia! ale zastanawiam..sie... |
Powinienes pogrzebać w opcjach. Obecne sprzęty mają osobne wyjscie na TV które podpina sie bezproblemowo.
|
|
wowo przecztaj o jakim kompie piałem i o jakim tv. nie ma w lapsie wyjscia s- video
|
|
tylko szkoda, ze na tej ich stronce polowa dzialow nie dziala, a te pozostale to jecze za czasow 4lana wiadomosci...
|
|
Kierowca lodziary ma tylko do wykorzystania dwa lusterka z lewej i prawej strony a jak on był centralnie na środku albo z tej strony której nie patrzyl się kierowca w tym momęcie to nie można tak go do końca winić dziadek był ślepy ...
|
|
ehh to nie wystarczy im juz dach kaplicy na cmentarzu? Biernaczento - no to pocieszyles Go :P Bimbo
|
|
Ela tez nie była zła. Jako nauczycielka - nic do zarzucenia. Wrecz przeciwine. Jako dyrektor, no coz, miala swoje zsaday.Czasami dosc zaskakujace, dziwne, ale czy az tak zle mechaniak wypadl za jej "rzadow"? Wydaje mi sie ze nie. Natomiast Jacus, oho, no coz, bedzie ciezko. Tez ma swoje odchyly, ale z drugiej strony, dogadac sie z nim idzie jak najbardziej. Wiec czas pokaze. Jak nei wylece za ten komentarz ze sql to good. Respect Jah Bless You bagrmosen
|
|
Tyle, że on był centralnie schowany, a kierowca wyjeżdżał z tej niby "posesji" powoli, bo tam nie idzie wyjeżdżać szybko. No, ale tak na zdrowy rozum - przecież on nie chciał nikogo przejechać, a skoro cofał tzn, że nie widział nikogo z tyłu, bo nie miał w takim samochodzie możliwości. I koniec ... Mam nadzieję, że nic temu chłopakowi nie zrobią, i tak ma już największą karę, jaka była tylko możliwa.
|
|
Zgubiłam legitymację studencką może ktoś znalazł... nowej niestety wyrobić nie mogę...Buuuuuuuu chlip chlip...
|
|
Ja siostre sprzedaje :P Też chcesz kupić hurtowo? :D róbmy swoje
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |