czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
haiti -tragedia! ale zastanawiam..sie...

Właśnie, a ja proszę kontakt jeżeli ktoś widział z czwartku na piątek w nocy ludzi którzy szli z kablami:] Został okradziony mój nowo budowany dom. Wyrwano wszystkie kable i skradziono narzędzia...niestety ale taki kraj:/

bagrmosen

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: haiti -tragedia! ale zastanawiam..sie...

Powinienes pogrzebać w opcjach.
Obecne sprzęty mają osobne wyjscie na TV które podpina sie bezproblemowo.

wowo przecztaj o jakim kompie piałem i o jakim tv. nie ma w lapsie wyjscia s- video

tylko szkoda, ze na tej ich stronce polowa dzialow nie dziala, a te pozostale to jecze za czasow 4lana wiadomosci...

Kierowca lodziary ma tylko do wykorzystania dwa lusterka z lewej i prawej strony a jak on był centralnie na środku albo z tej strony której nie patrzyl się kierowca w tym momęcie to nie można tak go do końca winić dziadek był ślepy ...

ehh

to nie wystarczy im juz dach kaplicy na cmentarzu?

Biernaczento - no to pocieszyles Go :P

Bimbo

Ela tez nie była zła. Jako nauczycielka - nic do zarzucenia. Wrecz przeciwine. Jako dyrektor, no coz, miala swoje zsaday.Czasami dosc zaskakujace, dziwne, ale czy az tak zle mechaniak wypadl za jej "rzadow"? Wydaje mi sie ze nie. Natomiast Jacus, oho, no coz, bedzie ciezko. Tez ma swoje odchyly, ale z drugiej strony, dogadac sie z nim idzie jak najbardziej. Wiec czas pokaze. Jak nei wylece za ten komentarz ze sql to good.

Respect

Jah Bless You

bagrmosen

Tyle, że on był centralnie schowany, a kierowca wyjeżdżał z tej niby "posesji" powoli, bo tam nie idzie wyjeżdżać szybko. No, ale tak na zdrowy rozum - przecież on nie chciał nikogo przejechać, a skoro cofał tzn, że nie widział nikogo z tyłu, bo nie miał w takim samochodzie możliwości. I koniec ...

Mam nadzieję, że nic temu chłopakowi nie zrobią, i tak ma już największą karę, jaka była tylko możliwa.

Zgubiłam legitymację studencką może ktoś znalazł... nowej niestety wyrobić nie mogę...Buuuuuuuu chlip chlip...

Ja siostre sprzedaje :P

Też chcesz kupić hurtowo? :D

róbmy swoje

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org