sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jaruzelski prosił Związek Radziecki o interwencję!

idz idz idz... jeszcze 100 razy to napisz...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jaruzelski prosił Związek Radziecki o interwencję!

prawdomuwny konstruktywna krytyka oparta na logicznych argumentach jest rzeczą potrzebną.
Z tego co zauważyłem to ty nie lubisz żadnej krytyki. Wszystko co nie zgadza się z twoim światopoglądem to kłamstwo nad którym nie ma co się zastanawiac. Proponuje przemyśleć to co inni piszą propo twoich postów. Jeśli się nie zgodasz to napisz czemu.

Łomżaaa nie mam 12 lat i mam internet już 4 rok

Treść jest ukryta

NAD ZWIERZĘTAMI SIĘ LITUJECIE A LUDZI ZABIAJCIE...........

niekturzy tu so pojebani , tylko krytykują , lub iświadamiajo i robio ze mnie debila

jesli tak to załoz jakis sensowny abym miała sie na kim wzorowac!

Do silentbloków nie potrzebna prasa, chyba że masz na myśli tuleje metalowo-gumowe w wahaczu. Silentbloki to gumy na drążku stabilizatora. Nie każdemu chce się bawić w wymianę tych tulei, powie że nie wymienne i każe kupić nowy wahacz. W sumie to prosta roboty i każdy mechanior powinien to zrobić ... a jest ich w Łomży od groma ale każdy nie ma czasu ...

Sorki...ale napisałeś 3posty pod rząd mogłeś jakoś rozmyśleć i niepisać tak aby nabić na licznik ale w jednej wypowiedzi,.

Autor: dharma87 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 26-07-06 16:25

Marian_2 zapewniam cie , ze to nie ta strona..

...to żart,czy jesteś taka/taki ograniczona? :D

Uwazam, ze za ciezkie przestepstwa powinny byc wprowadzone jakies roboty przymosowe. W zamian za prace przestepca dostawal by jedzenie, cele, mozliwosc korzystania z toalet, itd. Jezeli nie chcial by pracowac - jego wybor. Sam wydal by na siebie wyrok.
Inna mozliwoscia moglby byc powrot do niektorych kar ze sredniowiecza. Miedzy innymi odcinanie roznych czlonkow ciala, w zaleznosci od przestepstwa. Za jakies drobniejsze np. kradziez torebki, stanie w centrum miasta w dybach.

zippo-
interesowales sie kiedykolwiek sprawa pedofilii?

piszesz o robotach przymusowych, hehe o co chodzi?
Ja to zawsze myslalem o obozach pracy, nie koniecznie kamieniolomy, ale rownie ciezkiej pracy, lecz obsadzani byli by tam zlodzieje, rozbojnicy oraz jakcys mordercy, ktorzy dostali dozywocie zamiast kary smierci (w przyszlosci :) ). Ci wszyscy nauczyli by sie pracowac na siebie, a nas podatnikom ulzylo by na wydatkach.
Powiem Ci tyle, pedofila osadzonego w wiezieniu nie zresocjalizujesz, pedofilia jest zboczniem, choroba. Ustawodawca nie uwzglednil po osadzeniu takiego dewianta przymusowego leczenia.
Jest bardzo wiele przypadkow jak po wyjsciu pedofila z wiezienia po wieloletniej 'resocjalizacji' i leczeniu dobrowolnym, a dalej wraca do tego co robil wczesniej i to z najwiekszym okrucienstwem bo dziecko morduje.
Dla tych ludzi nie ma ratunku.
Nie chcialbym by taka mendoza pedofilski wyszla kiedys na ulice i moje dziecko zgwalcil a na koniec udusil bo go by to podniecalo! to jest chore!
A jakby to uczynil <odpukac> to bym zadal jednej jedynej kary! Smierci!
Jak pojdzie siedziec, wyjdzie po kilkunastu latach i znowu cos zrobi innemu dziecku.
Nie mozna na to pozwolic!

14!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org