Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jaruzelski prosił Związek Radziecki o interwencję! |
idz idz idz... jeszcze 100 razy to napisz...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jaruzelski prosił Związek Radziecki o interwencję! |
prawdomuwny konstruktywna krytyka oparta na logicznych argumentach jest rzeczą potrzebną. Z tego co zauważyłem to ty nie lubisz żadnej krytyki. Wszystko co nie zgadza się z twoim światopoglądem to kłamstwo nad którym nie ma co się zastanawiac. Proponuje przemyśleć to co inni piszą propo twoich postów. Jeśli się nie zgodasz to napisz czemu.
|
|
Łomżaaa nie mam 12 lat i mam internet już 4 rok
|
|
Treść jest ukryta
|
|
NAD ZWIERZĘTAMI SIĘ LITUJECIE A LUDZI ZABIAJCIE...........
|
|
niekturzy tu so pojebani , tylko krytykują , lub iświadamiajo i robio ze mnie debila
|
|
jesli tak to załoz jakis sensowny abym miała sie na kim wzorowac!
|
|
Do silentbloków nie potrzebna prasa, chyba że masz na myśli tuleje metalowo-gumowe w wahaczu. Silentbloki to gumy na drążku stabilizatora. Nie każdemu chce się bawić w wymianę tych tulei, powie że nie wymienne i każe kupić nowy wahacz. W sumie to prosta roboty i każdy mechanior powinien to zrobić ... a jest ich w Łomży od groma ale każdy nie ma czasu ...
|
|
Sorki...ale napisałeś 3posty pod rząd mogłeś jakoś rozmyśleć i niepisać tak aby nabić na licznik ale w jednej wypowiedzi,.
|
|
Autor: dharma87 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 26-07-06 16:25 Marian_2 zapewniam cie , ze to nie ta strona.. ...to żart,czy jesteś taka/taki ograniczona? :D
|
|
Uwazam, ze za ciezkie przestepstwa powinny byc wprowadzone jakies roboty przymosowe. W zamian za prace przestepca dostawal by jedzenie, cele, mozliwosc korzystania z toalet, itd. Jezeli nie chcial by pracowac - jego wybor. Sam wydal by na siebie wyrok. Inna mozliwoscia moglby byc powrot do niektorych kar ze sredniowiecza. Miedzy innymi odcinanie roznych czlonkow ciala, w zaleznosci od przestepstwa. Za jakies drobniejsze np. kradziez torebki, stanie w centrum miasta w dybach.
|
|
zippo- interesowales sie kiedykolwiek sprawa pedofilii? piszesz o robotach przymusowych, hehe o co chodzi? Ja to zawsze myslalem o obozach pracy, nie koniecznie kamieniolomy, ale rownie ciezkiej pracy, lecz obsadzani byli by tam zlodzieje, rozbojnicy oraz jakcys mordercy, ktorzy dostali dozywocie zamiast kary smierci (w przyszlosci :) ). Ci wszyscy nauczyli by sie pracowac na siebie, a nas podatnikom ulzylo by na wydatkach. Powiem Ci tyle, pedofila osadzonego w wiezieniu nie zresocjalizujesz, pedofilia jest zboczniem, choroba. Ustawodawca nie uwzglednil po osadzeniu takiego dewianta przymusowego leczenia. Jest bardzo wiele przypadkow jak po wyjsciu pedofila z wiezienia po wieloletniej 'resocjalizacji' i leczeniu dobrowolnym, a dalej wraca do tego co robil wczesniej i to z najwiekszym okrucienstwem bo dziecko morduje. Dla tych ludzi nie ma ratunku. Nie chcialbym by taka mendoza pedofilski wyszla kiedys na ulice i moje dziecko zgwalcil a na koniec udusil bo go by to podniecalo! to jest chore! A jakby to uczynil <odpukac> to bym zadal jednej jedynej kary! Smierci! Jak pojdzie siedziec, wyjdzie po kilkunastu latach i znowu cos zrobi innemu dziecku. Nie mozna na to pozwolic! 14!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |