Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Watykański bank prał brudne pieniądze? |
Nie mogę się jeszcze przyzwyczaić Do obrazków które z kina znam Wykonawca: Perfect Tytuł: Inny Kraj Zagadka: dedykowana dla tych, co poza granicami tęsknią do Łomży, do rodzinnych stron, do rodziny .... Mamo, smutno tu i obco, drzewa inne rosną i ciszy nikt nie zna tu, Mamo, nie myśl, że się skarżę żal mi tylko marzeń, dziecięcych dni, moich dni
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Watykański bank prał brudne pieniądze? |
Może dlatego tak jest, iż kobiet na forum jest bardzo mało. Jak już się jakaś pojawi to jest cicha i spokojna ;)
|
|
hałas z ulic ... urok mieszkania przy głównych ulicach miasta... jednakże mogłyby być mniejszy gdyby była obwodnica ale to juz .... <lepiej nie mówić>
|
|
Damian - problem w tym, że łomżyniacy wszędzie jeżdżą wolno. Tamowanie ruchu to lokalna pasja, przenoszona na Białystok i Warszawę.
|
|
MarCo jak interesuje Cię aż tak nazwisko tego Pana to łatwo możesz zabawić się w detektywa :d proponuje na początku odwiedzić stronę urzędu miasta w którym pracował czy pracuje nadal były lub obecny architekt miejski (niestety nie orientuje się czy pełni on jeszcze tę funkcje) następnie radze zajrzeć do BIP i tam w zakładce mówiącej o wydziale ( patrz. Gospodarka Przestrzenna) w którym ten Pan pracował lub pracuje jest nazwisko głównego architekta miasta. Z tego co zauważyłem to chyba nadal pełni to funkcje bo figuruje tam jak główny architekt. pozdrawiam ciekawskich :)
|
|
bo pewnie komputer mu sie zawiesil :)) i teraz naprawia bo bes komputera to on jak bes reki :)) a raczej bes glowy :))
|
|
MarCo pali głupa , wyjaśniajcie dalej.
|
|
A mi się wydaje że cycq celowo użył formy "bes" :) Leszek
|
|
a co wrażliwość ma wspólnego z zazdrościa? Bo nie pojmuję związku.
|
|
hahahaha. MrS, co chciałeś zgłosić na policję ?? Że ktoś oczernia dobre imię jakiegoś bezimiennego ludzika?? Przecież nikt tu Cię nie nazwał z nazwiska i imienia. Jesteś jakimś bezimiennym nickiem. Mrówką internetową na głupawym forum. Ale jaja! A może Ty jesteś jednak jakimś doradcą pseudo-prawnym na tym allegro ?? No bo skąd ten zapał do kapowania Policji ??
|
|
Nadchodzi koniec kontroli radarowych prowadzonych przez Policje z radiowozów ukrytych w krzakach. Tego typu "łapanki" są nielegalne !!!!! *** Sposób przeprowadzenia kontroli drogowej jest jasno określony przede wszystkim przez Zarządzenie Nr 495 Komendanta Głównego Policji z dnia 25 maja 2004 r. w sprawie sposobu pełnienia służby na drogach przez policjantów (Dz. Urz. Nr 9, poz. 39 z 2004 r.). Wynika z niego , że: pojazd służbowy podczas dokonywania pomiaru prędkości powinien być usytuowany w miejscu widocznym dla kierujących pojazdami. Podczas pełnienia służby w sposób statyczny oznakowany radiowóz winien być ustawiony w miejscu bezpiecznym i widocznym dla uczestników ruchu. W warunkach niedostatecznej widoczności w radiowozie powinien być włączony świetlny napis "POLICJA". bagrmosen
|
|
iguana: wiem, że nie jest to takie proste, bo sam jestem na bezrobociu i naprawdę ciężko znaleźć robotę, każdy to potwierdzi że w Łomży trzeba mieć bardzo dobre znajomości żeby znaleźć robotę i właśnie z tej perspektywy oceniałem, że to dobry pomysł na walkę z berobociem.
|
|
do agrobiznesu krowy paść hie hie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |