sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Watykański bank prał brudne pieniądze?

Nie mogę się jeszcze przyzwyczaić
Do obrazków które z kina znam

Wykonawca: Perfect
Tytuł: Inny Kraj

Zagadka: dedykowana dla tych, co poza granicami tęsknią do Łomży, do rodzinnych stron, do rodziny ....

Mamo, smutno tu i obco, drzewa inne rosną
i ciszy nikt nie zna tu,
Mamo, nie myśl, że się skarżę
żal mi tylko marzeń, dziecięcych dni, moich dni

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Watykański bank prał brudne pieniądze?

Może dlatego tak jest, iż kobiet na forum jest bardzo mało. Jak już się jakaś pojawi to jest cicha i spokojna ;)

hałas z ulic ... urok mieszkania przy głównych ulicach miasta... jednakże mogłyby być mniejszy gdyby była obwodnica ale to juz .... <lepiej nie mówić>

Damian - problem w tym, że łomżyniacy wszędzie jeżdżą wolno.
Tamowanie ruchu to lokalna pasja, przenoszona na Białystok i Warszawę.

MarCo jak interesuje Cię aż tak nazwisko tego Pana to łatwo możesz zabawić się w detektywa :d
proponuje na początku odwiedzić stronę urzędu miasta w którym pracował czy pracuje nadal były lub obecny architekt miejski (niestety nie orientuje się czy pełni on jeszcze tę funkcje) następnie radze zajrzeć do BIP i tam w zakładce mówiącej o wydziale ( patrz. Gospodarka Przestrzenna) w którym ten Pan pracował lub pracuje jest nazwisko głównego architekta miasta. Z tego co zauważyłem to chyba nadal pełni to funkcje bo figuruje tam jak główny architekt.

pozdrawiam ciekawskich :)

bo pewnie komputer mu sie zawiesil :)) i teraz naprawia bo bes komputera to on jak bes reki :)) a raczej bes glowy :))

MarCo pali głupa , wyjaśniajcie dalej.

A mi się wydaje że cycq celowo użył formy "bes" :)

Leszek

a co wrażliwość ma wspólnego z zazdrościa? Bo nie pojmuję związku.

hahahaha. MrS, co chciałeś zgłosić na policję ?? Że ktoś oczernia dobre imię jakiegoś bezimiennego ludzika?? Przecież nikt tu Cię nie nazwał z nazwiska i imienia. Jesteś jakimś bezimiennym nickiem. Mrówką internetową na głupawym forum. Ale jaja! A może Ty jesteś jednak jakimś doradcą pseudo-prawnym na tym allegro ?? No bo skąd ten zapał do kapowania Policji ??

Nadchodzi koniec kontroli radarowych prowadzonych przez Policje z radiowozów ukrytych w krzakach. Tego typu "łapanki" są nielegalne !!!!!
Sposób przeprowadzenia kontroli drogowej jest jasno określony przede wszystkim przez Zarządzenie Nr 495 Komendanta Głównego Policji z dnia 25 maja 2004 r. w sprawie sposobu pełnienia służby na drogach przez policjantów (Dz. Urz. Nr 9, poz. 39 z 2004 r.).
Wynika z niego , że:
pojazd służbowy podczas dokonywania pomiaru prędkości powinien być usytuowany w miejscu widocznym dla kierujących pojazdami. Podczas pełnienia służby w sposób statyczny oznakowany radiowóz winien być ustawiony w miejscu bezpiecznym i widocznym dla uczestników ruchu.
W warunkach niedostatecznej widoczności w radiowozie powinien być włączony świetlny napis "POLICJA".

bagrmosen

iguana: wiem, że nie jest to takie proste, bo sam jestem na bezrobociu i naprawdę ciężko znaleźć robotę, każdy to potwierdzi że w Łomży trzeba mieć bardzo dobre znajomości żeby znaleźć robotę i właśnie z tej perspektywy oceniałem, że to dobry pomysł na walkę z berobociem.

do agrobiznesu krowy paść hie hie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org