Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MirRobDer senatorem!!! |
czy przypadkiem chodzi o Krefta z klasy Pani Jastrzebskiej?? Jesli tak to Kreft musisz chyba zaczac sie delikatniej wypowiadac...:) MirRobDer
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MirRobDer senatorem!!! |
Pozdrawiam WAS szczerze. To przyjemność ścierać się z WAMI w poglądach i pomysłach. Osobiscie preferuję konstruktywną polemikę, lecz czasem musimy dać niektórym na "dorośnięcie". Masz rację Zdzicho. Szkoda zmarnować to medium. Jest to jedno z poważniejszych Forów lokalnych w internecie. Wielu ludzi spoza Łomży to podkreśla. Zdaję sobie sprawę, że moja "ujawniona" obecność niektórych drażni. Nie chcę jednak teraz stosował kamuflarzu, bo i tak mi się to nie uda. Po moim gadulstwie zawsze mnie przecież poznacie. Pocieszan się jednak, że nie zaniedbuję także wymiernego działania. --- PGG
|
|
Tak to wygląda jak kret zajmię się oceną kosmonauty. Twój diabeł jest napewno bardziej zorientowany w liturgice i polskiej pisowni niż ty sam. Porwałeś się z motyką na księżyc a wpadłeś do szamba. Pozdrawiam w dniu narodowego dyktanda-święta polskiej ortografii.
|
|
he he he przepraszam he he he ............................... :-D
|
|
sayra: To się wyprowadź jak Ci w Łomży źle.... czego tu jeszcze siedzisz i ludziom tlen zabierasz?
|
|
Tak się jakośs składa, że jestem absolwentem ZSM w Łomży. Z tego co widzę to rozpisaliście się tutaj strasznie... opinie są podzielona, ale nie dziwię się. Miałem szczęście (bądź nie) zobaczyć, rządy dwóch postaci: TZ i EB (nie mylić z piwem). Po kilku latach wyrobiłem sobie opinię o ZSM i podzieliłem to na dwa okresy: dobry i zły. Dobry okres był za czasów TZ, kiedy to Mechaniak się rozwijał, i to dość prężnie. W momencie kiedy do rządów doszła EB coś zaczęło się sypać i tak się sypało przez dłuuuugi czas, aż do dzisiaj i pewnie się będzie tak źle działo do momentu, w którym ta ...... baba zejdzie ze stanowiska. Ona nie potrafi kumuś podziekować, potrafi natomiast czerpać korzyści z czegoś co ktoś zrobił dla tej szkoły... Szkoda, że Mechaniak tak strasznie upadł. Najgorszym posunięciem było ściągnięcie do Mechaniaka LO :( Niedobrze dzieje się w Naszej szkole, przykre, ale prawdziwe. Pozdrawiam TZ, który włożył wiele serca i wysiłku w tworzenie imagu i statusu szkoły. --- PGG
|
|
MrS idioto, itdiotów - przczytaj pomyśl i zastanów się zanim rozdziawisz głupi dziób i powiesz coś podobnego do jęku. W tej sytuacji podaj rączke temu no Pudzian jeden poziom jedna paka. H Ha ha ha ha
|
|
Lepiej w tv śledzić klipy niż na sznurku wieszać slipy :) To tak przy okazji innego wątku w którym temat slipek był wiodący :D Tiger
|
|
ja juz mam fife 2004...mozemy juz zamkonoc temat:)
|
|
ludzie żadnycb pomników głupoty Poreg
|
|
Dzisiaj dowiedziałem się o portalu www.elomza.pl czyktoś wie jak długo istnieje? Pozdrawiam.
|
|
Spoko Dasto siedzisz sobie w chicago i obserwujesz amerykancow. Napisz kiedy jeszcze cos ja dodam tylko to co slyszałem że podobno amerykanie z geografi i ogólnie z orientacji w terenie to kompletne nogi. l
|
|
Witam Panow i Pania. Też jestem absolwentem ZSM jestem z tego dumny. Za moich czasów w/g uczniow byla to najlepsza szkola w lomzy a zaczynalem ja wczesniej niz Pan TZ zaczal uczyc bo jak bylem w 3 klasie dopiero dotarl. Szanuje Tego czlowieka jako nauczyciela i pozniej jako dyrektora tej szkoly. nie wiem co teraz sie dzieje w mechaniaku ale wiem jedno nie dobrze sie stalo, ze taka szkola z tradycjami w lomzy doczepila sobie jeszcze jakies LO czy w mechanice lub obocznych nie ma innych kierunkow? Chociazby z tego powodu cos jest nie tak, a poza tym kilka lat temu szkola oglosila zjazd absolwentow nie wiem za czyjej dyrektory ale cos zrobila nie tak skoro do niczego nie doszlo a chyba nas absolwentow jest troche w lomzy i nie tylko. Co do obecnych uczniow czy absolwentow nie zadowolonych z tej szkoly to powiem ze zawsze byly wyjatki. Niektorzy swoj "kregoslup" uksztaltuja w wybranej szkole niektorzy nie. Za moich czasow zostawalo jeszcze przejscie do ZDZ albo OHP. Wybor nalezy do kazdego nikt nas nie zmusza do edukacji akurat w tej szkole, a sadze ze Rada Pedagogiczna chce jak najlepiej ciagnac nas i stawiajac wyzsze poprzeczki. Sadze ze niektorzy zrozumieja to pozniej a wyjatki nigdy. Szkoda ze ta szkola nie chce dalej podtrzymywac tradycji mechaniaka z lomzy. cdn
|
|
Należy dopuścić dwie inne kablówki do dostarczania sygnału telewizyjnego i sprawa napewno sama sie rozwiąże. Poreg
|
|
ja macow nie polecam wogole.. MirRobDer
|
|
zabieram ci tlen debilu zebys szybciej zszedl z tego swiata!! MirRobDer
|
|
Posiadam neta z "Interneo" jest spoko..czasami ciezko sie rozmawia wrazie jakiekolwiek awarii, ale idzie przezyc:) Ja osobiscie nie mam z nimi problemu. Trzeba tylko byc stanowczym. Nooo i jest TP SA..maja teraz fajna promocje..moze warto skorzystac...trzeba sie wybrac i porozmawiac. Pozdrawiam. andrzejek.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |