poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
MirRobDer senatorem!!!

czy przypadkiem chodzi o Krefta z klasy Pani Jastrzebskiej??
Jesli tak to Kreft musisz chyba zaczac sie delikatniej wypowiadac...:)

MirRobDer

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: MirRobDer senatorem!!!

Pozdrawiam WAS szczerze. To przyjemność ścierać się z WAMI w poglądach i pomysłach. Osobiscie preferuję konstruktywną polemikę, lecz czasem musimy dać niektórym na "dorośnięcie". Masz rację Zdzicho. Szkoda zmarnować to medium. Jest to jedno z poważniejszych Forów lokalnych w internecie. Wielu ludzi spoza Łomży to podkreśla. Zdaję sobie sprawę, że moja "ujawniona" obecność niektórych drażni. Nie chcę jednak teraz stosował kamuflarzu, bo i tak mi się to nie uda. Po moim gadulstwie zawsze mnie przecież poznacie. Pocieszan się jednak, że nie zaniedbuję także wymiernego działania.

---
PGG

Tak to wygląda jak kret zajmię się oceną kosmonauty. Twój diabeł jest napewno bardziej zorientowany w liturgice i polskiej pisowni niż ty sam. Porwałeś się z motyką na księżyc a wpadłeś do szamba. Pozdrawiam w dniu narodowego dyktanda-święta polskiej ortografii.

he he he
przepraszam
he he he

...............................

:-D

sayra:
To się wyprowadź jak Ci w Łomży źle.... czego tu jeszcze siedzisz i ludziom tlen zabierasz?

Tak się jakośs składa, że jestem absolwentem ZSM w Łomży. Z tego co widzę to rozpisaliście się tutaj strasznie... opinie są podzielona, ale nie dziwię się. Miałem szczęście (bądź nie) zobaczyć, rządy dwóch postaci: TZ i EB (nie mylić z piwem). Po kilku latach wyrobiłem sobie opinię o ZSM i podzieliłem to na dwa okresy: dobry i zły. Dobry okres był za czasów TZ, kiedy to Mechaniak się rozwijał, i to dość prężnie. W momencie kiedy do rządów doszła EB coś zaczęło się sypać i tak się sypało przez dłuuuugi czas, aż do dzisiaj i pewnie się będzie tak źle działo do momentu, w którym ta ...... baba zejdzie ze stanowiska. Ona nie potrafi kumuś podziekować, potrafi natomiast czerpać korzyści z czegoś co ktoś zrobił dla tej szkoły... Szkoda, że Mechaniak tak strasznie upadł. Najgorszym posunięciem było ściągnięcie do Mechaniaka LO :( Niedobrze dzieje się w Naszej szkole, przykre, ale prawdziwe.

Pozdrawiam TZ, który włożył wiele serca i wysiłku w tworzenie imagu i statusu szkoły.

---
PGG

MrS idioto, itdiotów - przczytaj pomyśl i zastanów się zanim rozdziawisz głupi dziób i powiesz coś podobnego do jęku. W tej sytuacji podaj rączke temu no Pudzian jeden poziom jedna paka.

H Ha ha ha ha

Lepiej w tv śledzić klipy niż na sznurku wieszać slipy :)

To tak przy okazji innego wątku w którym temat slipek był wiodący :D

Tiger

ja juz mam fife 2004...mozemy juz zamkonoc temat:)

ludzie żadnycb pomników głupoty

Poreg

Dzisiaj dowiedziałem się o portalu www.elomza.pl czyktoś wie jak długo istnieje?
Pozdrawiam.

Spoko Dasto siedzisz sobie w chicago i obserwujesz amerykancow.
Napisz kiedy jeszcze cos ja dodam tylko to co slyszałem że podobno amerykanie z geografi i ogólnie z orientacji w terenie to kompletne nogi.
l

Witam Panow i Pania.

Też jestem absolwentem ZSM jestem z tego dumny. Za moich czasów w/g uczniow byla to najlepsza szkola w lomzy a zaczynalem ja wczesniej niz Pan TZ zaczal uczyc bo jak bylem w 3 klasie dopiero dotarl. Szanuje Tego czlowieka jako nauczyciela i pozniej jako dyrektora tej szkoly. nie wiem co teraz sie dzieje w mechaniaku ale wiem jedno nie dobrze sie stalo, ze taka szkola z tradycjami w lomzy doczepila sobie jeszcze jakies LO czy w mechanice lub obocznych nie ma innych kierunkow? Chociazby z tego powodu cos jest nie tak, a poza tym kilka lat temu szkola oglosila zjazd absolwentow nie wiem za czyjej dyrektory ale cos zrobila nie tak skoro do niczego nie doszlo a chyba nas absolwentow jest troche w lomzy i nie tylko. Co do obecnych uczniow czy absolwentow nie zadowolonych z tej szkoly to powiem ze zawsze byly wyjatki. Niektorzy swoj "kregoslup" uksztaltuja w wybranej szkole niektorzy nie. Za moich czasow zostawalo jeszcze przejscie do ZDZ albo OHP. Wybor nalezy do kazdego nikt nas nie zmusza do edukacji akurat w tej szkole, a sadze ze Rada Pedagogiczna chce jak najlepiej ciagnac nas i stawiajac wyzsze poprzeczki. Sadze ze niektorzy zrozumieja to pozniej a wyjatki nigdy.

Szkoda ze ta szkola nie chce dalej podtrzymywac tradycji mechaniaka z lomzy. cdn

Należy dopuścić dwie inne kablówki do dostarczania sygnału telewizyjnego i sprawa napewno sama sie rozwiąże.

Poreg

ja macow nie polecam wogole..

MirRobDer

zabieram ci tlen debilu zebys szybciej zszedl z tego swiata!!

MirRobDer

Posiadam neta z "Interneo" jest spoko..czasami ciezko sie rozmawia wrazie jakiekolwiek awarii, ale idzie przezyc:) Ja osobiscie nie mam z nimi problemu. Trzeba tylko byc stanowczym. Nooo i jest TP SA..maja teraz fajna promocje..moze warto skorzystac...trzeba sie wybrac i porozmawiac. Pozdrawiam.

andrzejek.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org