sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
łomżyński PiS

Właśnie -czy to nie jest dziwne?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: łomżyński PiS

TEZ WIDZIALEM AUDI Z KIERWONICA PO ANGIELSKIEJ STRONIE Z POLSKIMI BLACHAMI I JAKOS LUDZIE REJESTRUJA.

Nie martw się kolego, to jest Polonez z silnikiem mirafioli. Także takiego golfika wssysa jak zloto. A jak ładnie pracuje... Tylko, że mało teraz tych polonezów wogóle. Z drugiej strony czego tu żądać. Polonez nie dorównuje w niczym zachodniej konkurencji. No może pozatym, że ma tyle samo kół...:)))

Po prostu 4lomza jest ok krok do tyłu :)

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Po swojego dlinka nie bede jechał tyle kamów. a potrzebny mi na gwałt

Tyskie :)

tyskie i sie nie sprzeczac

Niestety ale Lomża to najgorsze piwo jakie kiedykolwiek piłem. Jak nie woda to jakieś gródki (piach?). Szczegolnie te z Atomu i te z beczek podczas masowych imprez...
Zdecydowanie Tyskie, Lech.

do Pana Macieja Zajkowskiego :
Chciałbym sie dowiedzieć co ma Pan do przkeazania oczekującym w niecierpiwości kibicom?
Jak przedstawia sie sytuacja kontraków pilkarzy ??
Jakie jest morale w drużynie ??
Proszę o szczerą i obszerną odpowiedź.
Pozdrawiam .

"kochać.... jak to łatwo powiedzieć..."
w tej piosence jest dużo prawdy o tym uczuciu....

"Keep it"

ciekawy jestem ilu powraca calych z tych wyjazdow :p zwlaszcza z jaga i chociazby z czarnymi koszulami, a o slasku wroclaw nie wspominajac, za wysokie progi na wasze krotkie nogi, I TAKA JEST PRAWDA I SIE NIE MA CO CZAROWAC !!!!
oczywiscie zaraz posypia sie komentarze pod moim adresem co wcale mnie nie dziwi, udez w stol a nozyce sie odezwa :==)

yoooooooooooooo §!!!!!!!!!

zastanawiam się dlaczego tylko Gierowskiemu będą postawione zarzuty
przecież on jako przewodniczący rady nadzorczej, podawał tylko pomysły które skrzętnie były przegłosowywane przez całą radę nadzorczą na TAK.

A może tutaj chodzi o kozła ofiarnego i przejęcie kontroli nad PEPEESem.?????

Takie pytanie, jak uda nam sie jednak przystapic do rozgrywek drugoligowych jak wygladal bedzie sklad LKS-u ? Bo narazie slyszy sie tylko glosy, ze pol skaldu juz odeszlo, a reszta tez szuka sobie nowych klubow, podobno odszedl tez trener Engel ? Nie ma skladu, nie ma stadionu, nie ma pieniedzy i tu nasowa sie pytanie czy nasz wystep w II lidze nie doprowadzi do upatku Lomynskiego Klubu Sportowego ? Czy moze odejscie Engela i czolowych pilkarzy mozemy wsadzic miedzy bajki ? Bardzo bym prosil o wypowiedz na ten temat pana Zajkowskiego.

.

[http]http://www.map24.com[/http]

im_sorry_the_end_baby

Ja bardzo dobrze wiem jak wygłąda sytuacja w PEPEESie i też pragnę tego samego ale w radzie nadzorczej zasiadali i zasiadają też przedstawiciele drobnych udziałowców i oni też przymykali oczy na " tworki " spólki. Przecież od początku było wiadomo po co one są tworzone.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org