Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
łomżyński PiS |
Właśnie -czy to nie jest dziwne?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: łomżyński PiS |
TEZ WIDZIALEM AUDI Z KIERWONICA PO ANGIELSKIEJ STRONIE Z POLSKIMI BLACHAMI I JAKOS LUDZIE REJESTRUJA.
|
|
Nie martw się kolego, to jest Polonez z silnikiem mirafioli. Także takiego golfika wssysa jak zloto. A jak ładnie pracuje... Tylko, że mało teraz tych polonezów wogóle. Z drugiej strony czego tu żądać. Polonez nie dorównuje w niczym zachodniej konkurencji. No może pozatym, że ma tyle samo kół...:)))
|
|
Po prostu 4lomza jest ok krok do tyłu :) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Po swojego dlinka nie bede jechał tyle kamów. a potrzebny mi na gwałt
|
|
Tyskie :) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
tyskie i sie nie sprzeczac
|
|
Niestety ale Lomża to najgorsze piwo jakie kiedykolwiek piłem. Jak nie woda to jakieś gródki (piach?). Szczegolnie te z Atomu i te z beczek podczas masowych imprez... Zdecydowanie Tyskie, Lech. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
do Pana Macieja Zajkowskiego : Chciałbym sie dowiedzieć co ma Pan do przkeazania oczekującym w niecierpiwości kibicom? Jak przedstawia sie sytuacja kontraków pilkarzy ?? Jakie jest morale w drużynie ?? Proszę o szczerą i obszerną odpowiedź. Pozdrawiam .
|
|
"kochać.... jak to łatwo powiedzieć..." w tej piosence jest dużo prawdy o tym uczuciu.... "Keep it"
|
|
ciekawy jestem ilu powraca calych z tych wyjazdow :p zwlaszcza z jaga i chociazby z czarnymi koszulami, a o slasku wroclaw nie wspominajac, za wysokie progi na wasze krotkie nogi, I TAKA JEST PRAWDA I SIE NIE MA CO CZAROWAC !!!! oczywiscie zaraz posypia sie komentarze pod moim adresem co wcale mnie nie dziwi, udez w stol a nozyce sie odezwa :==) yoooooooooooooo §!!!!!!!!!
|
|
zastanawiam się dlaczego tylko Gierowskiemu będą postawione zarzuty przecież on jako przewodniczący rady nadzorczej, podawał tylko pomysły które skrzętnie były przegłosowywane przez całą radę nadzorczą na TAK. A może tutaj chodzi o kozła ofiarnego i przejęcie kontroli nad PEPEESem.?????
|
|
Takie pytanie, jak uda nam sie jednak przystapic do rozgrywek drugoligowych jak wygladal bedzie sklad LKS-u ? Bo narazie slyszy sie tylko glosy, ze pol skaldu juz odeszlo, a reszta tez szuka sobie nowych klubow, podobno odszedl tez trener Engel ? Nie ma skladu, nie ma stadionu, nie ma pieniedzy i tu nasowa sie pytanie czy nasz wystep w II lidze nie doprowadzi do upatku Lomynskiego Klubu Sportowego ? Czy moze odejscie Engela i czolowych pilkarzy mozemy wsadzic miedzy bajki ? Bardzo bym prosil o wypowiedz na ten temat pana Zajkowskiego. .
|
|
[http]http://www.map24.com[/http] im_sorry_the_end_baby
|
|
Ja bardzo dobrze wiem jak wygłąda sytuacja w PEPEESie i też pragnę tego samego ale w radzie nadzorczej zasiadali i zasiadają też przedstawiciele drobnych udziałowców i oni też przymykali oczy na " tworki " spólki. Przecież od początku było wiadomo po co one są tworzone.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |