niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
NIECH ŻYJE PREZYDENT CHOIŃSKI

Nie widze Skate Parku z mojego domu, a słysze jakieś odgłosy z tamtej strony, więc chciałem się zapytać co tam się dziejei czy wogle coś jest?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: NIECH ŻYJE PREZYDENT CHOIŃSKI

Messiash: net założony ;-) Więcej po dachu skakać nie musisz.

PS: Rafał dziękuje Ci za wyczyszczenie dachu :P

a ja się cieszę że Jagiellonia został w II lidze. Licze na mecz z ŁKS-em i rywalizacje kibiców przede wszystkim. Na rewanż za 2000 rok.

A wszystkim trolom, które się boją tego meczu wielki ch... w dupę FRAJERZY

im_sorry_the_end_baby

Sorry, macie racje. Ksiazki pojazdu juz nie ma. Jest KARTA POJAZDU.
K****, ale roznica...

MrS jest normalny jak kazdy inny czlowiek tylko tyle ze wiecej siedzi na forum i chce poznac zycie kazdego z nas

im_sorry_the_end_baby

Jonasz Kofta - <Tango z roza w zebach>

a jesli chodzi o wykonawce najbardziej lubie to w wykonaniu Michnikowskiego

Tango z roza w zebach
Ta roza nocy mrok podpale
Luna do nieba siega
Plomienno-wonnym pozarem....

Zagadka:

Te burze wlosow kazdy zna
przy ustach dloni chwiejny gest ....

hehehe no dokladnie masz racje :)
Na marginesie mowiac, moge sie chyba odwazyc na takie stwierdzenie, ze w Łomży, warszawie czy w innym miescie mozna zdecydowanie wiecej znalesc hamow niz na wsi. Najczesciej sie tak dzieje jak wlasnie taki wiesniek sprzeda 4ha ziemi i dom na wsi i przeprowadzi sie do miasta i nagle zapomina o swoich korzeniach. ale to zupelni inny oddział historii :)

a propos nazwy jaka zapropnowales dla tej imprezy wg mnie idealna :P wtedy nie mial bym zadnych obiekcji :D

pozdrawiam

im_sorry_the_end_baby

Reaper - dobre fotki!

Piękne samochody i świetne zdjęcia. Zgadzam się z Tobą Reaper -Granada jest wspaniała:)

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Zgadzam się z moimi przedmówcami - Granada była najpiękniejszym samochodem na całym zlocie!!! Kto widział ją na żywo może to potwierdzić :)

<Jak lunatycy wprost* na cienki lod ......

przepraszam za pomylke ......
poprawiam sie czym predzej.

Tutaj są moje fotki z tej burzy

Witch dzięki za podziękowania i za awansik.
Ja raczej bym innym dziękował, a nie mi. Engel wczoraj ładnie powiedział, że działacze wiedzieli o II lidze już na jesieni i nic w sprawie finansowania nie zrobili. Przeczytaj dzisiejszą Wyborczą i przypomnij sobie kto to są działacze.

apostata

Panowie radni
po takim podejściu do klubu zapomnijcie o zabawie zwanej głosowaniem.
Żaden
podkreślam ŻADEn z was nie ma prawa liczyć na jakikolwiek głos w wyborach samorzadowych
Panie Brzeziński
Panie Sroczyński,
Panie Chojnowski
zrobiliście wszystko na co was stac. Wyczerpaliście swoje możliwości.
Wielkie wam za to dzięki. A przy wyborach będziemy pamiętać o waszej determinacji i operatywności. I nie animozje PO Pisowe was wymiotą.
Po prostu sympatycy drużyny piłkarskiej.

Panie Sroczyński, Panie Brzeziński, Panie Chojnowski. O ile pozostała wam odrobina sumienia, rozumiem, że waszych kandydatur w wyborach samorządowych nie zobaczymy.

O ile macie resztki honoru podajcie się do dymisji. Nie zachowacie stołków, ale zachowacie twarz.

Żegnajcie. Polityka jest dla was zby trudnym i odpowiedzialnym zajeciem, jeśli tak prostej sprawy nie potraficie załawtwić

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Co wy chrzanicie ,władze,prezydent od budżetu klubu jest zarząd ,prezes.....Gdzie na świecie(poza Polską oczywiśćie) jest tak ,że to miasto utrzymuje profesjonale kluby(ŁKS takim naturalnie nie jest).Klub to ma być przedsiębiorstwo a nie instytucja zajmująca się żebractwem.Podsumowując winę za obecny stan rzeczy ponosi zarząd klubu i to ci ludzie powinni sie dzisiaj bić w piersi ,że tak spieprzyli sprawę.

Jeśli wszystko potoczy się po naszej myśli 29 lipca 2006 meczem z Zagłębiem w Sosnowcu rozpoczniemy II-ligowe rozgrywki. Oto wykaz wszystkich meczów Łomżyńskiego Klubu Sportowego w rundzie jesiennej.

Kolejka 1 - 29-30 lipca
Zagłębie Sosnowiec - ŁKS Łomża

Kolejka 2 - 5-6 sierpnia
ŁKS Łomża - Hydrobudowa Bydgoszcz

Kolejka 3 - 12-13 sierpnia
Ruch Chorzów - ŁKS Łomża

Kolejka 4 - 19-20 sierpnia
ŁKS Łomża - Piast Gliwice

Kolejka 5 - 26-27 sierpnia
KSZO Ostrowiec Świętokrzyski - ŁKS Łomża

Kolejka 6 - 2-3 września
ŁKS Łomża - Lechia Gdańsk

Kolejka 7 - 9-10 września
Górnik Polkowice - ŁKS Łomża

Kolejka 8 - 16-17 września
ŁKS Łomża - Podbeskidzie Bielsko-Biała

Kolejka 9 - 23-24 września
ŁKS Łomża - Polonia Bytom

Kolejka 10 - 30 września-1 października
ŁKS Łomża - Kmita Zabierzów

Kolejka 11 - 7-8 października
Miedź Legnica - ŁKS Łomża

Kolejka 12 - 14-15 października
Odra Opole - ŁKS Łomża

Kolejka 13 - 21-22 października
ŁKS Łomża - Kania Gostyń

Kolejka 14 - 28-29 października
Stal Stalowa Wola - ŁKS Łomża

Kolejka 15 - 4-5 listopada
ŁKS Łomża - Jagiellonia Białystok

Kolejka 16 - 11-12 listopada
ŁKS Łomża - Polonia Warszawa

Kolejka 17 - 18-19 listopada
ŁKS Łomża - Śląsk Wrocław

Mi osobiście podoba się powyższy "rozkład jazdy" ŁKS-u. Szczególnie 3 ostatnie mecze (choć ma to też swoją drugą stronę - na wiosnę będą to 3 ciężkie wyjazdy). Trzeba nazbierać jak najwięcej punktów na jesieni aby mieć spokojną wiosnę.

UWAGA !
Wypowiadajcie się na dany temat. Wszelkie posty typu "po co nam terminarz, i tak nie zagramy w II lidze" zamieszczajcie w innym temacie. Dziękuję.

Mam nadzieję że wszystko się dobrze ułoży...Moja jedyna miłość to ŁKS... JE*** WŁADZE MIASTA ŁOMŻA!!!

14!

Dostałem taką wiadomość więc najwięcej ludzi przeczytą ją tutaj!

"Czy interesuje Cię co dzieje się ze sportem w naszym mieście? Radni nie chcą założyć na rozwój sportu w Łomży. Blokują dobrą drużynę piłkarską, zmuszajają, żeby nie starała się o licencję do gry w II lidze. Czy to sprawiedliwe, że drużyna, ktora dzielnie walczyła przez cały sezon ma pozostać nadal w ogonie polskiej ligi? Jeśli interesuje Cię los klubu zajrzyj na w ww.lks.4lomza.pl Jutro o 12 przy ratuszu manifestacja! Przeciez nie po to cały rok kilka tys. ludzi kibicowalo i śpiewalo 2 liga 2 liga ŁKS żeby brak pieniędzy wszystko zepsuł! Przyjdź! Liczy się każdy głos i każda pomoc! Prześlij to wszystkim znajomym"

Ja tam będę o ile coś się w ogóle będzie działo.

Będzie tak jak ostatnio. Przyjdzie 10 chłopaczków, którzy po kilku minutach się rozejdą. Miasto i tak według prawa nie może finansować zawodowego sportu. Zamiast nic nie dającej manifestacji lepiej podzielić się na grupy i przelecieć po kilku większych firmach w mieście z prośbą o wspomożenie naszego klubu! Nielegalne zbiorowisko szybko będzie mogła rozgonić policja.

-Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry-
-Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org