Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NIECH ŻYJE PREZYDENT CHOIŃSKI |
Nie widze Skate Parku z mojego domu, a słysze jakieś odgłosy z tamtej strony, więc chciałem się zapytać co tam się dziejei czy wogle coś jest?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NIECH ŻYJE PREZYDENT CHOIŃSKI |
Messiash: net założony ;-) Więcej po dachu skakać nie musisz. PS: Rafał dziękuje Ci za wyczyszczenie dachu :P
|
|
a ja się cieszę że Jagiellonia został w II lidze. Licze na mecz z ŁKS-em i rywalizacje kibiców przede wszystkim. Na rewanż za 2000 rok. A wszystkim trolom, które się boją tego meczu wielki ch... w dupę FRAJERZY im_sorry_the_end_baby
|
|
Sorry, macie racje. Ksiazki pojazdu juz nie ma. Jest KARTA POJAZDU. K****, ale roznica...
|
|
MrS jest normalny jak kazdy inny czlowiek tylko tyle ze wiecej siedzi na forum i chce poznac zycie kazdego z nas im_sorry_the_end_baby
|
|
Jonasz Kofta - <Tango z roza w zebach> a jesli chodzi o wykonawce najbardziej lubie to w wykonaniu Michnikowskiego Tango z roza w zebach Ta roza nocy mrok podpale Luna do nieba siega Plomienno-wonnym pozarem.... Zagadka: Te burze wlosow kazdy zna przy ustach dloni chwiejny gest ....
|
|
hehehe no dokladnie masz racje :) Na marginesie mowiac, moge sie chyba odwazyc na takie stwierdzenie, ze w Łomży, warszawie czy w innym miescie mozna zdecydowanie wiecej znalesc hamow niz na wsi. Najczesciej sie tak dzieje jak wlasnie taki wiesniek sprzeda 4ha ziemi i dom na wsi i przeprowadzi sie do miasta i nagle zapomina o swoich korzeniach. ale to zupelni inny oddział historii :) a propos nazwy jaka zapropnowales dla tej imprezy wg mnie idealna :P wtedy nie mial bym zadnych obiekcji :D pozdrawiam im_sorry_the_end_baby
|
|
Reaper - dobre fotki!
|
|
Piękne samochody i świetne zdjęcia. Zgadzam się z Tobą Reaper -Granada jest wspaniała:) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Zgadzam się z moimi przedmówcami - Granada była najpiękniejszym samochodem na całym zlocie!!! Kto widział ją na żywo może to potwierdzić :)
|
|
<Jak lunatycy wprost* na cienki lod ...... przepraszam za pomylke ...... poprawiam sie czym predzej.
|
|
|
Witch dzięki za podziękowania i za awansik. Ja raczej bym innym dziękował, a nie mi. Engel wczoraj ładnie powiedział, że działacze wiedzieli o II lidze już na jesieni i nic w sprawie finansowania nie zrobili. Przeczytaj dzisiejszą Wyborczą i przypomnij sobie kto to są działacze. apostata
|
|
Panowie radni po takim podejściu do klubu zapomnijcie o zabawie zwanej głosowaniem. Żaden podkreślam ŻADEn z was nie ma prawa liczyć na jakikolwiek głos w wyborach samorzadowych Panie Brzeziński Panie Sroczyński, Panie Chojnowski zrobiliście wszystko na co was stac. Wyczerpaliście swoje możliwości. Wielkie wam za to dzięki. A przy wyborach będziemy pamiętać o waszej determinacji i operatywności. I nie animozje PO Pisowe was wymiotą. Po prostu sympatycy drużyny piłkarskiej. Panie Sroczyński, Panie Brzeziński, Panie Chojnowski. O ile pozostała wam odrobina sumienia, rozumiem, że waszych kandydatur w wyborach samorządowych nie zobaczymy. O ile macie resztki honoru podajcie się do dymisji. Nie zachowacie stołków, ale zachowacie twarz. Żegnajcie. Polityka jest dla was zby trudnym i odpowiedzialnym zajeciem, jeśli tak prostej sprawy nie potraficie załawtwić ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Co wy chrzanicie ,władze,prezydent od budżetu klubu jest zarząd ,prezes.....Gdzie na świecie(poza Polską oczywiśćie) jest tak ,że to miasto utrzymuje profesjonale kluby(ŁKS takim naturalnie nie jest).Klub to ma być przedsiębiorstwo a nie instytucja zajmująca się żebractwem.Podsumowując winę za obecny stan rzeczy ponosi zarząd klubu i to ci ludzie powinni sie dzisiaj bić w piersi ,że tak spieprzyli sprawę.
|
|
Jeśli wszystko potoczy się po naszej myśli 29 lipca 2006 meczem z Zagłębiem w Sosnowcu rozpoczniemy II-ligowe rozgrywki. Oto wykaz wszystkich meczów Łomżyńskiego Klubu Sportowego w rundzie jesiennej. Kolejka 1 - 29-30 lipca Zagłębie Sosnowiec - ŁKS Łomża Kolejka 2 - 5-6 sierpnia ŁKS Łomża - Hydrobudowa Bydgoszcz Kolejka 3 - 12-13 sierpnia Ruch Chorzów - ŁKS Łomża Kolejka 4 - 19-20 sierpnia ŁKS Łomża - Piast Gliwice Kolejka 5 - 26-27 sierpnia KSZO Ostrowiec Świętokrzyski - ŁKS Łomża Kolejka 6 - 2-3 września ŁKS Łomża - Lechia Gdańsk Kolejka 7 - 9-10 września Górnik Polkowice - ŁKS Łomża Kolejka 8 - 16-17 września ŁKS Łomża - Podbeskidzie Bielsko-Biała Kolejka 9 - 23-24 września ŁKS Łomża - Polonia Bytom Kolejka 10 - 30 września-1 października ŁKS Łomża - Kmita Zabierzów Kolejka 11 - 7-8 października Miedź Legnica - ŁKS Łomża Kolejka 12 - 14-15 października Odra Opole - ŁKS Łomża Kolejka 13 - 21-22 października ŁKS Łomża - Kania Gostyń Kolejka 14 - 28-29 października Stal Stalowa Wola - ŁKS Łomża Kolejka 15 - 4-5 listopada ŁKS Łomża - Jagiellonia Białystok Kolejka 16 - 11-12 listopada ŁKS Łomża - Polonia Warszawa Kolejka 17 - 18-19 listopada ŁKS Łomża - Śląsk Wrocław Mi osobiście podoba się powyższy "rozkład jazdy" ŁKS-u. Szczególnie 3 ostatnie mecze (choć ma to też swoją drugą stronę - na wiosnę będą to 3 ciężkie wyjazdy). Trzeba nazbierać jak najwięcej punktów na jesieni aby mieć spokojną wiosnę. UWAGA ! Wypowiadajcie się na dany temat. Wszelkie posty typu "po co nam terminarz, i tak nie zagramy w II lidze" zamieszczajcie w innym temacie. Dziękuję.
|
|
Mam nadzieję że wszystko się dobrze ułoży...Moja jedyna miłość to ŁKS... JE*** WŁADZE MIASTA ŁOMŻA!!! 14!
|
|
Dostałem taką wiadomość więc najwięcej ludzi przeczytą ją tutaj! "Czy interesuje Cię co dzieje się ze sportem w naszym mieście? Radni nie chcą założyć na rozwój sportu w Łomży. Blokują dobrą drużynę piłkarską, zmuszajają, żeby nie starała się o licencję do gry w II lidze. Czy to sprawiedliwe, że drużyna, ktora dzielnie walczyła przez cały sezon ma pozostać nadal w ogonie polskiej ligi? Jeśli interesuje Cię los klubu zajrzyj na w ww.lks.4lomza.pl Jutro o 12 przy ratuszu manifestacja! Przeciez nie po to cały rok kilka tys. ludzi kibicowalo i śpiewalo 2 liga 2 liga ŁKS żeby brak pieniędzy wszystko zepsuł! Przyjdź! Liczy się każdy głos i każda pomoc! Prześlij to wszystkim znajomym" Ja tam będę o ile coś się w ogóle będzie działo.
|
|
Będzie tak jak ostatnio. Przyjdzie 10 chłopaczków, którzy po kilku minutach się rozejdą. Miasto i tak według prawa nie może finansować zawodowego sportu. Zamiast nic nie dającej manifestacji lepiej podzielić się na grupy i przelecieć po kilku większych firmach w mieście z prośbą o wspomożenie naszego klubu! Nielegalne zbiorowisko szybko będzie mogła rozgonić policja. -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |