niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polacy za granicą zarobili... 125 miliardów euro! To tłumaczy łagodny kryzys

:)ok wystarczy autor(ka) tekstu i z jeden wykonawca

brak podpisu

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polacy za granicą zarobili... 125 miliardów euro! To tłumaczy łagodny kryzys

Raczej z ogromna predkościa spadało z wysoka. A nasza atmosfera spowodowała jego rozgrzanie pod wpływem oporów powietrza...
A swoja droga, pewnie zaniosa to coś to muzeum, i bedzie to atrakcja turystyczna miasta ;)

brak podpisu

Re: Polacy za granicą zarobili... 125 miliardów euro! To tłumaczy łagodny kryzys

Ciekawe czy ktoś z łomży bedzie jechał

jesli ma ktos zdjecia ze stłuczki która miała miejsce 2006.06.16 o godzinie 19.00 przy 4plus na Legionów to prosze sie odezwać. chciałbym miec jakąś pamiatke poza mandatem. :P
kierowca skody

Co z tą Łomżą wczoraj alarm bombowy
dziś niezidentyfikowany obiekt spadł z nieba na samochód :| strach sie bać co będzie dalej..

brak podpisu

Ciekawa sprawa co przyniosą ustalenia?????

waldek 27

Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.

Było poprosić Policjantów napewno tej pamiątki by ci nie odmuwili????

waldek 27

Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.

Hej wszystkim!!!!
Chciałbym podzielić się z Wami refleksją na temat organizowanych corocznie Dni Muzycznych Drozdowo-Łomża. Zachęcam do dyskusji!
Nie wiem jak Wam, ale z całym szacunkiem do występujących na festiwalu muzyków, ale mnie już znudziło się wysłuchiwanie ciągle tych samych arii operetkowych, duetów i ciągle do znudzenia tego samego programu organowego. Mam także wrażenie że muzycy, owszem dobrze wykształceni, z roku na rok niejako olewająco podchodzą do sprawy, prezentując coraz to niższy poziom wykonawczy. Wszakże jest to ich urlop w Łomży i odpoczynek po pracy, ale Kochani Muzycy!! - nie zlewajcie sobie Łomżan a także ceńce tę kulturę muzyczną którą reprezentujecie.
Jeśli ten Festiwal ma stać się tylko okazją do "pochlania" sobie i pożerowania na sponsorskiej uprzejmości, to niestety ale Łomżanie nie w ciemię bici - oczekują naprawdę ciągle to ambitniejszego programu i kultury muzycznej już wyższej kategorii. Pitu-pitu to można grać do kotleta.
Pozdrawiam

NAJWIĘCEJ OSZCZĘDZA
KTO UNIKA KSIĘDZA

ZESRAŁ NIE WYPALIŁ TARCZYN!!! DOKŁADNIE O 21.36 PRZELATUJE SAMOLOT ODRZUTOWY NAD ŁOMŻĄ I NA BANK Z TEGO SZROTU COŚ WYPADŁO............ BUHHEHEHEHEEHHEHEG MADE IN USSR NA TY BYŁO NAPISANE WIEM BO WIDZIAŁEM NA LAWECIE OGLĄDAŁE W LESIE JEDNACZESKIM.

zagadka Gazeli

perfect, ale dokladnie slow nie pamietam

nananana, cos ze mna zrob, nie zostawiaj tu samej, o nie

witaj mi , tak wiele nas dla ciebie mam,
witaj mi, juz widac tak pisane bylo nam,
to bedzie milosc,
to bedzie milosc,
jakiej nie mial chyba nikt,
to bedzie cisza ,
to bedzie cisza taka jasna,
jak powietrze, kiedy wstaje swit

wiec dzis witaj mi, witaj mi

zlamalam regulamin, wiem, ale piosenka jest krotka/tu jest cala/ i chyba malo znana, chociaz piekna
kto zgadnie

http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas

demon: jesteś pewien że Schabuff a nie Schabów :-)
refren:la lalala la lalala
Alicja Majewska - To nie sztuka wybudować nowy dom
a że zagadki były dwie pozostaje jedna frotki

NAJWIĘCEJ OSZCZĘDZA
KTO UNIKA KSIĘDZA

Nie znam tak prostych rozwiązań...

brak podpisu

Rzeczywiście, ludzi cieszą rozmowy o szanownej instutucji wspomnianej przez Tigera Maryny głównie dlatego, że mają serdecznie dość kłopotów dnia codziennego, pragną oderwać się od nich choćby na chwilę i przekonać samych siebie (choćby przekonanie to miało być złudne) o istnieniu jasnych stron życia (i księżyca :)). Z tych samych powodów kobiety czytają romanse, a mężczyźni chodzą do kina na "Matrixa", choć z tego również nie wynika żadne rozwiązanie gnębiących świat problemów.

Byłam z Markacem jakieś 1,5 godziny temu, ale odkąd weszłam do chłodnego, klimatyzowanego pomieszczenia I spowrotem like słoneczko! :))

.

PRECZ Z REKLAMĄ NA FORUM

Jeśli nie chcesz zmieniać pozostaw puste

...o jakże miło się wzajemnie poadorować:))

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

jaki koncentrat?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org