Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polacy za granicą zarobili... 125 miliardów euro! To tłumaczy łagodny kryzys |
:)ok wystarczy autor(ka) tekstu i z jeden wykonawca brak podpisu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polacy za granicą zarobili... 125 miliardów euro! To tłumaczy łagodny kryzys |
Raczej z ogromna predkościa spadało z wysoka. A nasza atmosfera spowodowała jego rozgrzanie pod wpływem oporów powietrza... A swoja droga, pewnie zaniosa to coś to muzeum, i bedzie to atrakcja turystyczna miasta ;) brak podpisu
|
|
Re: Polacy za granicą zarobili... 125 miliardów euro! To tłumaczy łagodny kryzys |
Ciekawe czy ktoś z łomży bedzie jechał
|
|
jesli ma ktos zdjecia ze stłuczki która miała miejsce 2006.06.16 o godzinie 19.00 przy 4plus na Legionów to prosze sie odezwać. chciałbym miec jakąś pamiatke poza mandatem. :P kierowca skody
|
|
Co z tą Łomżą wczoraj alarm bombowy dziś niezidentyfikowany obiekt spadł z nieba na samochód :| strach sie bać co będzie dalej.. brak podpisu
|
|
Ciekawa sprawa co przyniosą ustalenia????? waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Było poprosić Policjantów napewno tej pamiątki by ci nie odmuwili???? waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Hej wszystkim!!!! Chciałbym podzielić się z Wami refleksją na temat organizowanych corocznie Dni Muzycznych Drozdowo-Łomża. Zachęcam do dyskusji! Nie wiem jak Wam, ale z całym szacunkiem do występujących na festiwalu muzyków, ale mnie już znudziło się wysłuchiwanie ciągle tych samych arii operetkowych, duetów i ciągle do znudzenia tego samego programu organowego. Mam także wrażenie że muzycy, owszem dobrze wykształceni, z roku na rok niejako olewająco podchodzą do sprawy, prezentując coraz to niższy poziom wykonawczy. Wszakże jest to ich urlop w Łomży i odpoczynek po pracy, ale Kochani Muzycy!! - nie zlewajcie sobie Łomżan a także ceńce tę kulturę muzyczną którą reprezentujecie. Jeśli ten Festiwal ma stać się tylko okazją do "pochlania" sobie i pożerowania na sponsorskiej uprzejmości, to niestety ale Łomżanie nie w ciemię bici - oczekują naprawdę ciągle to ambitniejszego programu i kultury muzycznej już wyższej kategorii. Pitu-pitu to można grać do kotleta. Pozdrawiam NAJWIĘCEJ OSZCZĘDZA KTO UNIKA KSIĘDZA
|
|
ZESRAŁ NIE WYPALIŁ TARCZYN!!! DOKŁADNIE O 21.36 PRZELATUJE SAMOLOT ODRZUTOWY NAD ŁOMŻĄ I NA BANK Z TEGO SZROTU COŚ WYPADŁO............ BUHHEHEHEHEEHHEHEG MADE IN USSR NA TY BYŁO NAPISANE WIEM BO WIDZIAŁEM NA LAWECIE OGLĄDAŁE W LESIE JEDNACZESKIM.
|
|
zagadka Gazeli perfect, ale dokladnie slow nie pamietam nananana, cos ze mna zrob, nie zostawiaj tu samej, o nie witaj mi , tak wiele nas dla ciebie mam, witaj mi, juz widac tak pisane bylo nam, to bedzie milosc, to bedzie milosc, jakiej nie mial chyba nikt, to bedzie cisza , to bedzie cisza taka jasna, jak powietrze, kiedy wstaje swit wiec dzis witaj mi, witaj mi zlamalam regulamin, wiem, ale piosenka jest krotka/tu jest cala/ i chyba malo znana, chociaz piekna kto zgadnie http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
demon: jesteś pewien że Schabuff a nie Schabów :-) refren:la lalala la lalala Alicja Majewska - To nie sztuka wybudować nowy dom a że zagadki były dwie pozostaje jedna frotki NAJWIĘCEJ OSZCZĘDZA KTO UNIKA KSIĘDZA
|
|
Nie znam tak prostych rozwiązań... brak podpisu
|
|
Rzeczywiście, ludzi cieszą rozmowy o szanownej instutucji wspomnianej przez Tigera Maryny głównie dlatego, że mają serdecznie dość kłopotów dnia codziennego, pragną oderwać się od nich choćby na chwilę i przekonać samych siebie (choćby przekonanie to miało być złudne) o istnieniu jasnych stron życia (i księżyca :)). Z tych samych powodów kobiety czytają romanse, a mężczyźni chodzą do kina na "Matrixa", choć z tego również nie wynika żadne rozwiązanie gnębiących świat problemów. Byłam z Markacem jakieś 1,5 godziny temu, ale odkąd weszłam do chłodnego, klimatyzowanego pomieszczenia I spowrotem like słoneczko! :)) .
|
|
PRECZ Z REKLAMĄ NA FORUM Jeśli nie chcesz zmieniać pozostaw puste
|
|
...o jakże miło się wzajemnie poadorować:)) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
jaki koncentrat?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |